FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Sve znam da je presao na islam i da je uzeo ime Billal ,ali kada ulazi na teren krsti se ,to sam vidioooo
Prekrsti se i onda kao da je ucio fatihu rukama predje preko lica ,ali nema veze .
Nikad to nisam vidio a pratim Bayern otkad znam za sebe, i gledam utakmice Bayerna, niti sam to ijednom vidio. To mora da si se zbunio. gdje će to raditi ako je prešao na Islam. LOL.
No , kanimo se mi privatnog života čovjeka, nismo iz Engleske.
No , kanimo se mi privatnog života čovjeka, nismo iz Engleske.
mislis za forum i navijace ili za sport uopste, ili nesto trece?omerbavarac je napisao/la:Ja ga nisam vidio da se krsti, ali iako to radi kakve veze ima. Nije lako zaboraviti vjeru svojih roditelja,iako ti Islam ne dozvoljava da se krstis.. To je uopste nevazno. Bitno je da on igra na vrhunskom nivou.
ps
ja nisam bavarac
pps
bavarijan
razidji se sa teme-vidis li da si u manjini
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta znate mozda momak ima pravo? Niko od nas to nije vidio, ali sumnjam da iko pazljivo i posmatra kada ulaze na teren? Sutra cemo vidjeti, naravno ako reziser prikaze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Da ba , nismo mi Bluesi
Evo uvali Galata jeedan ,jos dva i dobro !
sugar@ nema veze ,ja znam sta sam vidio ,ali necemo vise o tome !
Evo uvali Galata jeedan ,jos dva i dobro !
sugar@ nema veze ,ja znam sta sam vidio ,ali necemo vise o tome !
- rob do bagro
- Kontakt:
E pa ja odoh sutra i Firencu i dobro cu gledat hocel se prekrstit, aj dosta sad.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Cuj krsti se

tako je.Neutral je napisao/la:No , kanimo se mi privatnog života čovjeka, nismo iz Engleske.
nego, sta vi, bavarci, ocekujete od sutrasnje utakmice?
u kakvoj ste formi moglo bi se lahko desiti ono najgore
Šta ću očekivati drugo osim prolaza, inšAllah idemo dalje, iako će to sigurno biti teška utakmica za nas.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Secko, ne sluti.secer je napisao/la:tako je.Neutral je napisao/la:No , kanimo se mi privatnog života čovjeka, nismo iz Engleske.
u kakvoj ste formi moglo bi se lahko desiti ono najgorea gubitak utakmice bi znacio i gubitak riberija
Sumnjiv si mi u posljednje vrijeme.
Negdje napises barem nam protivnici nece davati golove, a negdje u kakvoj ste formi. Naravno, sve se odnosi na Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
shit
ne mogu da se odlijepim od bayerna iako sam ga na ljestvici omiljenih timova svrstao na drugo mjesto-iza hofe.
mislim, ta, oni(viole) su ti koji moraju ganjati rezultat
ako se otvore, tu im je kraj.
ne mogu da se odlijepim od bayerna iako sam ga na ljestvici omiljenih timova svrstao na drugo mjesto-iza hofe.
mislim, ta, oni(viole) su ti koji moraju ganjati rezultat
ako se otvore, tu im je kraj.
Ti si zbog nase forme skaj prikljucio, nemoj se sad izvlacitsecer je napisao/la:tako je.Neutral je napisao/la:No , kanimo se mi privatnog života čovjeka, nismo iz Engleske.
u kakvoj ste formi moglo bi se lahko desiti ono najgorea gubitak utakmice bi znacio i gubitak riberija
Ocekujem prolaz, rezultat mi nije bitan
@bavarian, daj link, ili makar sliku
ma nije ba, nego ovaj bio pijan kad je gled'oTrasimaco je napisao/la:Ribery cafir?
Ja sam cuo da kad su igrali Srbija -Francuska, da kad je Ribery ulazio , da se prekrstio, nisam to gledo, al jaran se kune svim zivim da se prekrstio, mada me to i ne interesuje puno al eto kad vec govorite o Francku i njegovoj vjeri 
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
-
volim_ciglu
- Kontakt:
haha, dobar si. Nitko izgleda nije skont'o.ambrozija je napisao/la:Ja gledo u svlacionici ima postavjen specialno minijaturni "zid placa" gdje Riberi place i ostavja poruke molitve ispisane na papiric.![]()
p.s. avatar ti je
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
znaci presao je na islam a krsti se
de ne prdite bezveze
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Breno 5 mjeseci out, nevjerovatno, žao mi momka, veliki talenat, ali srećom još je mlad , valjda će izaći jači nego prije.
„Das wird ein heißer Tanz!“
Kako stvari stoje, mladi Alaba bi trebao igrati lijevog beka.
Pranjic se najmanje daje sansa za tu poziciju, cak se spekulisalo da se Lahm prebaci na lijevu stranu, a Altintop da igra desnog beka.
Robben poslije gripe ponovo spreman, Ribery ce takodjer startati, mada se zali na bolove (glezanj) jos od prve utakmice sa Violama. Moje misljenje je da bi bilo bolje poceti sa Klose-om i Olicem, ako se bude igralo sa dva spica. Gomez nije u nekoj formi, a ova utakmica u Italiji nece mu bas lezati. Ili igrati samo sa jednim isturenom spicem, plus uvijek opasni Muller kao poluspic. Uz uvijek ofanzivno orijentisane Riberya i Robbena, opasnost po gol Fiorentine ne bi trebao izostati.
Intresantno da su obadvije strane optimisticno raspolozne pred ovaj duel. I jedni i drugi najavljuju ovu utakmicu kao "utakmicu godine". Treba li spomenuti kako su Viole jake ove godine na domacem terenu (LP).
Sudi Spanac Mallenco, koji je takodjer dijelio pravdu u posljednjem susretu ova dva tima (grupna faza, rezultat 1-1).
Bice veoma tesko po Bayern, jer je ocigledno da im igra Fiorentine ne odgovara. U prosloj sezoni kada je Bayern dobio sa 3-0 u Munchenu...iznos suteva na gol je bio 19-11 na strani Talijana.
Nadam se prolazu, pa kako god. Ovaj put me igra ne interesuje, neka izgube 2-3...samo neka prodju.
@ribery - kakvi su osjecaji za ovu utakmicu?
Kako stvari stoje, mladi Alaba bi trebao igrati lijevog beka.
Robben poslije gripe ponovo spreman, Ribery ce takodjer startati, mada se zali na bolove (glezanj) jos od prve utakmice sa Violama. Moje misljenje je da bi bilo bolje poceti sa Klose-om i Olicem, ako se bude igralo sa dva spica. Gomez nije u nekoj formi, a ova utakmica u Italiji nece mu bas lezati. Ili igrati samo sa jednim isturenom spicem, plus uvijek opasni Muller kao poluspic. Uz uvijek ofanzivno orijentisane Riberya i Robbena, opasnost po gol Fiorentine ne bi trebao izostati.
Intresantno da su obadvije strane optimisticno raspolozne pred ovaj duel. I jedni i drugi najavljuju ovu utakmicu kao "utakmicu godine". Treba li spomenuti kako su Viole jake ove godine na domacem terenu (LP).
Sudi Spanac Mallenco, koji je takodjer dijelio pravdu u posljednjem susretu ova dva tima (grupna faza, rezultat 1-1).
Bice veoma tesko po Bayern, jer je ocigledno da im igra Fiorentine ne odgovara. U prosloj sezoni kada je Bayern dobio sa 3-0 u Munchenu...iznos suteva na gol je bio 19-11 na strani Talijana.
Nadam se prolazu, pa kako god. Ovaj put me igra ne interesuje, neka izgube 2-3...samo neka prodju.
@ribery - kakvi su osjecaji za ovu utakmicu?
Vom Jäger zum Gejagten
- el-fighter
- Kontakt:
Pustimo mi Riberija nek radi šta hoće, samo nek igra na vrhunskom nivou.
Za večeras stam stavio cenera na Bayern tako da ako izgubimo nepiše mi se dobro.
Za večeras stam stavio cenera na Bayern tako da ako izgubimo nepiše mi se dobro.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.