Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Greivis
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Greivis » 05 sep 2014, 17:40

Najbolji igrac reprezentacije. Svjetska klasa. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 sep 2014, 18:28

mirzatele je napisao/la:Nas najbolji igrac i covjek koji nosi i nosit ce nasu igru jos 10 godina napokon dobio i broj koji zasluzuje
:bow: :bow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 19:18

Ispred njega su,

Edin Džeko - alfa i omega naše reprezentacije, čovjek bez kojeg ne bi postigli apsolutno ništa što smo postigli, defintiivno naš najbolji igrač, ne želim duljiti

Asmir Begović - jedan od najboljih golmana na svijetu, bez greške u reprezentaciji, na momente djeluje kao da ne može primiti gol, izvukao nas bezbroj puta, plus pravi komandant odbrane i ogroman autoritet

Muhamed Bešić - dečko koji je pokupio slavu i za najkraći mogući period postao ljubimac navijača, to što ne igra u Evertonu uopšte nije bitno, jer ovdje govorimo striktno o reprezentaciji BiH i nastupima za istu, iako je neko iznad pokušao ubaciti Everton u ovu priču, to neće moći, jer je i jučer bio naš najbolji igrač, kao i protiv Argentine, Obale Slonovače, Nigerije ili Meksika. Ogroman radijus kretanja, izuzetna fudbalska inteligencija kojom nadoknađuje neke fizičke nedostatke, najveće pojačanje ove reprezentacije nakon što je Asmir Begović obukao dres iste.

Sead Kolašinac - neprelazan, isto kao Bešić, za kratak vremenski period je uradio ono što Pjanić ne može već godinama, tj. nametnuo se i postao igrač u kojeg se uvijek možemo pouzdati. Uostalom vidjeli smo koliko je bitan nakon Papetovog egzibicionog izleta protiv Nigerije.

Znači te priče o Pjaniću kao našem najboljem igraču mogu 'ladno ići mačku o rep. Pa pola vas ovdje ne zna gdje bi ga utrpali, da li na poziciju polušpica, centralnog veznog ili bi ga ostavili na trenutnoj poziciji gdje je isto tako veoma koristan. Godinama ga je (po vama) gušio Misimović, e pa njega više nema i vidjet ćemo šta će se na kraju izroditi. Jučer smo jasno vidjeli koliko se (ne)razumije sa Džekom u situaciji kada su jedan drugom dizali, širili ruke i gestikulirali gdje je ta lopta trebala ići. Medunjanin je jučer najbolje pokazao kako se preuzima odgovornost.

Njegova igra u Romi me ne zanima, zanima me samo njegov učinak u najdražem dresu, a ovdje se nakon svake utakmice pišu neki hvalospjevi, pokazuju procenti uspješnih dodavanja, a pola od njih je išlo prema našim stoperima i bekovima, kao i jučer u većini slučajeva.

Od Pjanića očekujem da preuzme odgovornost, da krene prema naprijed i da rješava utakmice, i to one bitne, LLL ćemo natrpati sa njim i bez njega.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2014, 19:19

Ubjedljivo najbolji i najvazniji igrac. Hvala ti sto postojis Miraleme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 19:23

frajer kaze da je Asmir Begovic jedan od najboljih golmana svijeta,i kao jedne od najboljih igraca navodi one koji su igrali jednocifren broj utakmica,pa crvenim se u tvoje ime

Unknown Genius
Kontakt:

Post Postao/la Unknown Genius » 05 sep 2014, 19:24

Cartman je napisao/la:Ubjedljivo najbolji i najvazniji igrac. Hvala ti sto postojis Miraleme.
Ne zaslužujemo ga.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 sep 2014, 19:24

Unknown Genius je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ubjedljivo najbolji i najvazniji igrac. Hvala ti sto postojis Miraleme.
Ne zaslužujemo ga.
Niti cemo ga ikad zasluzit. :bow:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 19:25

:rol: :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 sep 2014, 19:25

Virtu4l je napisao/la:Ispred njega su,

Edin Džeko - alfa i omega naše reprezentacije, čovjek bez kojeg ne bi postigli apsolutno ništa što smo postigli, defintiivno naš najbolji igrač, ne želim duljiti

Asmir Begović - jedan od najboljih golmana na svijetu, bez greške u reprezentaciji, na momente djeluje kao da ne može primiti gol, izvukao nas bezbroj puta, plus pravi komandant odbrane i ogroman autoritet

Muhamed Bešić - dečko koji je pokupio slavu i za najkraći mogući period postao ljubimac navijača, to što ne igra u Evertonu uopšte nije bitno, jer ovdje govorimo striktno o reprezentaciji BiH i nastupima za istu, iako je neko iznad pokušao ubaciti Everton u ovu priču, to neće moći, jer je i jučer bio naš najbolji igrač, kao i protiv Argentine, Obale Slonovače, Nigerije ili Meksika. Ogroman radijus kretanja, izuzetna fudbalska inteligencija kojom nadoknađuje neke fizičke nedostatke, najveće pojačanje ove reprezentacije nakon što je Asmir Begović obukao dres iste.

Sead Kolašinac - neprelazan, isto kao Bešić, za kratak vremenski period je uradio ono što Pjanić ne može već godinama, tj. nametnuo se i postao igrač u kojeg se uvijek možemo pouzdati. Uostalom vidjeli smo koliko je bitan nakon Papetovog egzibicionog izleta protiv Nigerije.

Znači te priče o Pjaniću kao našem najboljem igraču mogu 'ladno ići mačku o rep. Pa pola vas ovdje ne zna gdje bi ga utrpali, da li na poziciju polušpica, centralnog veznog ili bi ga ostavili na trenutnoj poziciji gdje je isto tako veoma koristan. Godinama ga je (po vama) gušio Misimović, e pa njega više nema i vidjet ćemo šta će se na kraju izroditi. Jučer smo jasno vidjeli koliko se (ne)razumije sa Džekom u situaciji kada su jedan drugom dizali, širili ruke i gestikulirali gdje je ta lopta trebala ići. Medunjanin je jučer najbolje pokazao kako se preuzima odgovornost.

Njegova igra u Romi me ne zanima, zanima me samo njegov učinak u najdražem dresu, a ovdje se nakon svake utakmice pišu neki hvalospjevi, pokazuju procenti uspješnih dodavanja, a pola od njih je išlo prema našim stoperima i bekovima, kao i jučer u većini slučajeva.

Od Pjanića očekujem da preuzme odgovornost, da krene prema naprijed i da rješava utakmice, i to one bitne, LLL ćemo natrpati sa njim i bez njega.
Odavno glupljeg posta nisam procito. Govoris da te zanima samo sto je uradio u repki a Besic i Kolasinac su odigrali, kolko 5 utakmica za repku i to je dovoljno da budu ispred Mireta?

Jel ovo bilo u dresu Rome?

slika

slika
Zadnja izmjena: ZgemboAdislic, dana/u 05 sep 2014, 19:27, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 19:27

Već sam odgovorio zašto su ispred njega. WhoScored :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 sep 2014, 19:28

Sta ti hoces da kazes Virtuelni, znaci zivo me zanima ?
1946

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 19:28

Virtu4l je napisao/la::rol: :rol:
nastavi to raditi barem si nekoj djeci zanimljiv,sa dugim postovima kao ovim iznad samo dokazujes kakav si trol i kako imas totalno pogresno misljenje o svemu..Cujemo se kad me opet prozoves i uhvatis se za moje rijeci da ti opet odrzim koji cas :salut:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 sep 2014, 19:28

Virtu4l je napisao/la:Već sam odgovorio zašto su ispred njega. WhoScored :rol:
Tvoj "odgovor" :rol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 19:29

Smajli je bio upućen Cartmanu, a on zna zašto. Tvoji časovi su mi poznati, obično završe vrijeđanjem :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 19:33

jako mi je zao sto te vrijedja ako ti kazem da imas pogresno misljenje..ali ne volim da lazem pa cu te uvijek morat tako "vrijedjati"

Asmir jedan od najboljih golmana svijeta :rol: :rol:

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 sep 2014, 19:33

ja bih na vašem mjestu stvarno mrzio da se zamaram tim vašim glupostima

volim sve reprezentativce podjednako i boli me lijevo mudo za zaslugama, učincima i kurcima..
ja cijenim kada igraju na nivou i pomažu da igramo bolje, što miralem itekako radi..
svi reprezentativci su mi jednaki po tom pitanju i stvarno ne vidim poentu vaše svađe, naprosto pričate gluposti

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 19:35

Ja sam samo rekao da nije najbolji igrač naše reprezentacije, a pubertetlije se primile.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 19:36

cak je po doprinosu trenutno iza Kolasinca i Besica.
to si ti rekao ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 sep 2014, 19:39

Da, i? Pokušao sam to obrazložiti, sasvim korektno i poprilično argumentovano. To što ti i tebi slični imate problem sa argumentovanom diskusijom to je vaš problem, sve se uvijek svodi na omalovažavanje sagovornika, logično je da se vrati istom mjerom.
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2014, 19:41

problem je sto si pokusao,jako lose..Ustvari nemoguce je argumentirati nesto sto nije istina..Kako bolan mozes reci da je Begovic jedan od najboljih golmana,kako mozes igrace koji su odigrali po 5 utakmica porediti sa covjekom koji je odigrao toliko dobrih utakmica za repku..Pa jel te iko podrzao u tome sto si rekao ? 5-6 momaka ti je reklo da se ne slaze s tobom..I ne lazi,ja te nisam uvrijedio,samo sam rekao da imas pogresno misljenje,ne potenciraj tu pricu oko vrijedjanja ko uvrijedjena mlada

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CudanLik, hansbosna i 22 gosta.