Omere zovni Bajern Minhen kuknjavaOmerbavarac je napisao/la:Ma bilo bi lijepo da se turnir odrzi, barem na neki nacin da se oda pocast rahmetli Huki.wobly92 je napisao/la:Možda je i bolje da ga ne igraju, rahmetli Huka je zadužio i zaslužio da na taj turnir dođu veći klubovi kao i prije, a ne ovi...
Uostalom, u mojim ocima je Sloga veca od Veleza koji je ucestvovao na jednom od turnira i svakako sto se mene tice oni vise nisu dobrodosli u Tuzlu.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
14.02.1945
- mentalitet87
- Kontakt:
Dolazi vam 20tog najbolji klub u drzavi, jeste spremni?
Velika je to cast za grad Tuzlu
jednom pitar-uvijek supak
Zajebo si se, igrali smo već kući s prvakom, a sa najboljim BH Klubom u Evropi igramo kod kuće tek u Novembrumentalitet87 je napisao/la:Dolazi vam 20tog najbolji klub u drzavi, jeste spremni?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
mentalitet87 je napisao/la:Dolazi vam 20tog najbolji klub u drzavi, jeste spremni?
Cim dođete ja cu da svrsim od dragosti
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Zasad nema nista sto se tice toga, a ako bude bice na fb stranici fukara tamo pratite. Evo citam Joguncicu isplaceni dugovi, Malkicu i nekom Selimovicu pojma nemam ko je to. Polako se rjesavaju dugovi nagomilani iz proslih sezona.emirzlaTu je napisao/la:Imal ko info. spemal se invazija u BN?![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
emirzlaTu je napisao/la:Imal ko info. spemal se invazija u BN?![]()
to treba odraditi gostovanje maximalno,mogli bismo 3 boda uzeti i onda kuci pobjedit zelju
ne zvuci lose nikako
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
Zato sam i pitao...nije nam daleko,a mislim da ce raja da ide.solar1987 je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:Imal ko info. spemal se invazija u BN?![]()
to treba odraditi gostovanje maximalno,mogli bismo 3 boda uzeti i onda kuci pobjedit zelju
ne zvuci lose nikako![]()
![]()
![]()
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ide mnogo ljudi privatnim vozilima. Moja ekipa ide tako al opet bilo bi jos bolje da ima organizovano navijacko gostovanje sto bi mnogo znacilo ekipi. Uzeti 4 boda u naredne 2 utakmice bilo bi odlicno.
Sto se tice izmirenja dugova nevjerovatno sposobnu Upravu imamo.
Sto se tice izmirenja dugova nevjerovatno sposobnu Upravu imamo.
samo Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
Uprava
Za nešto manje od dvije godine napravljen je napredak koji nesposobnjakovići ne bi mogli za 20 godina. Svaka im čast i da nam poživi predsjednik!
Za nešto manje od dvije godine napravljen je napredak koji nesposobnjakovići ne bi mogli za 20 godina. Svaka im čast i da nam poživi predsjednik!
075
mentalitet87 je napisao/la:Dolazi vam 20tog najbolji klub u drzavi, jeste spremni?
Zrinjski bio ako misliš na Bosnu,eh sad jedino ako dođe Atletiko Madrid,Bayern,Juve,PSG,Mančester City to je drugo.A dobro misliš velika je čast ne samo za Tuzlu,nego i za kanton a Boga mi i za BiH
Pobjeda je bolja od orgazma!
Kako je krenuo nakon svakog novog medijskog nastupa predsjednik smanjuje rok otplate dugova do kraja godine ce najavljivati da iduce napadamo Evropu.
Skoro je neko pisao da Uprava samo prica o reprogramu, a da nista ne cini na izmirivanju samih dugova toliko i o tome. Za 5 godina nasu stogodisnjicu postojanja nas klub bi trebao proslaviti kao jedna od vodecih ekipa u PL kojem ce ciljevi uvijek biti osvajanje titula.
Skoro je neko pisao da Uprava samo prica o reprogramu, a da nista ne cini na izmirivanju samih dugova toliko i o tome. Za 5 godina nasu stogodisnjicu postojanja nas klub bi trebao proslaviti kao jedna od vodecih ekipa u PL kojem ce ciljevi uvijek biti osvajanje titula.
samo Sloboda
http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... odi/139850" onclick="window.open(this.href);return false; samo nam treba na polusezoni i ovaj debil
ako cemo tako rijesavati dugove da nam igraju antitalenti najbolje da posadimo krompir na stadionu
Halil, Jaha, Dzafic sad i Selimovic..... kaze ako nastavi pruzati dobre partije a ekipa mu zadnja u 1 ligi fbih 
Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
odavno je bilo najbolje da mi posadimo krompir na stadion..realno ko je vjerovao da cemo nac budalu spremu da se uhvati u kostac sa 7 miliona KM duga
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
wienultras
- Kontakt:
dug se topi polako...
svaka njemu cast kada ima muda posegnut u djep i placat tudji lopovluk

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ma sigurno ga presjednik malo foliro...da se umanji dugfukaratz je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... odi/139850 samo nam treba na polusezoni i ovaj debilako cemo tako rijesavati dugove da nam igraju antitalenti najbolje da posadimo krompir na stadionu
Halil, Jaha, Dzafic sad i Selimovic..... kaze ako nastavi pruzati dobre partije a ekipa mu zadnja u 1 ligi fbih
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Ybg moglo se i očekivati nešto slično ,mislio sam da će se i sa Jogetom tako uraditi da igra za nas i da mu se polako vraća dug ali eto ,neka se to polako riješava ,nije to mala suma,uglavnom napreduje se .
Malo gledam prethodne intervjue, do januara 2013 do februara 2014 godine Husić otpisao 224 000 KM duga, znači bez vraćanja.
Dosta postavljenih ciljeva je već ispunjeno. Fina brojka sponzora se isto prikupila.
Hoće li UG ponovo organizovati Crveno-crnu noć, ne bi bilo loše
Hoće li UG ponovo organizovati Crveno-crnu noć, ne bi bilo loše
Pa ovo sad sto se radi i jest najgori dio posla ,vracanje duga i sređivanje u funkcionisanju kluba ,kada se ovo zavrsi lako je onda ulagati pare u ekipu a onda dolaze i bolji rezultati i novi sponzori itd itd
,svasta smo prezivili zadnjih par godina ,ne racunajuci one prijasnje mafijase i uhljupe u klubu ,uskoro bi trebalo i nama svanuti,mada nama je vec svanulo dolaskom Azmira
.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.