Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Čileanska munja po meni je trebala dobiti tu nagradu,ali svejedno.
Chambers je odigrao također odlično i vjerujem na višem nivou od bilo čijih očekivanja,tako da je zasluženo.
Chambers je odigrao također odlično i vjerujem na višem nivou od bilo čijih očekivanja,tako da je zasluženo.
anell je napisao/la:Klada?Greivis je napisao/la:Molim da se ova dva naziva uvaze kao sluzbena. Kakve gazele i mambe.Fustang je napisao/la:Crni Panter i Predator
Za Girouda se jos uvijek trazi nesto prikladno.
Inače Wengera treba mać s klupe u slučaju kad bi Welbeck igrao strašno a ovaj ubacivao Kladu da igra, to bi bilo gore od igranja Artete i Cazorle
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dobro treba razumiti Wengera uvijek je tesko iznova motivirati ekipu nakon prosle sezone u kojoj smo osvojili treble...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Wengera je davno trebalo prekomandovati na neku drugu funkciju. Arsenal je postao davljenik a more nije mirno i iz godine u godinu je sve manje mirno. Lik godinama tapka u mjestu a bas tih godina se fudbal najvise razvijao i modernizovao.
Ovo tiho gasenje jednog evropskog kluba je najgore. Bolje da je Arsenal naglo ostao bez LP i imao jednu katastrofalnu sezonu nego ovo, lagano umiranje. Od kluba koji se ravnopravno nosio sa najvecim klubovima i bio medju favoritima za osvajanje LP se u samo par godina napravio klub koji se zadovoljava ucescem u LP.
Sta ce biti ako se ostane bez LP? I ako glupi (najgluplji) navijaci kazu NE skupim sezonskim kartama? Arsenal je najskuplji na svijetu.
Komercijalni prihodi Arsenala su par desetina miliona manji nego sto imaju United, City, Chelsea i Liverpool. I ne zanima me kako je neko i da li je napuhao te prihode. Oni hi imaju. To je cinjenica. Ustedis na igracima par desetina miliona ali izgubis na prihodima. Sta si dobio? Nista. Sta si izgubio? Puno!
Davno sam ja govorio da velika imena privlace velike sponzore a ne neki umisljeni trener koji misli da je najpametniji na svijetu i da ima carobni stapic.
Da su se prije par godina samo dva WC igraca dovela, a nije da neki ovdje to nisu spominjali. Sad bi Arsenal bio sila a ne zaebancija u LP i EPL.
Tada je to bila tabu tema jer se vjerovalo da je Wenger spasitelj fudbala a svi drugi ga ruse.

Ovo tiho gasenje jednog evropskog kluba je najgore. Bolje da je Arsenal naglo ostao bez LP i imao jednu katastrofalnu sezonu nego ovo, lagano umiranje. Od kluba koji se ravnopravno nosio sa najvecim klubovima i bio medju favoritima za osvajanje LP se u samo par godina napravio klub koji se zadovoljava ucescem u LP.
Sta ce biti ako se ostane bez LP? I ako glupi (najgluplji) navijaci kazu NE skupim sezonskim kartama? Arsenal je najskuplji na svijetu.
Komercijalni prihodi Arsenala su par desetina miliona manji nego sto imaju United, City, Chelsea i Liverpool. I ne zanima me kako je neko i da li je napuhao te prihode. Oni hi imaju. To je cinjenica. Ustedis na igracima par desetina miliona ali izgubis na prihodima. Sta si dobio? Nista. Sta si izgubio? Puno!
Davno sam ja govorio da velika imena privlace velike sponzore a ne neki umisljeni trener koji misli da je najpametniji na svijetu i da ima carobni stapic.
Da su se prije par godina samo dva WC igraca dovela, a nije da neki ovdje to nisu spominjali. Sad bi Arsenal bio sila a ne zaebancija u LP i EPL.
Tada je to bila tabu tema jer se vjerovalo da je Wenger spasitelj fudbala a svi drugi ga ruse.
Kako će Wenger tapkat u mjestu kad je Wenger prije 10 godina igrao ono što sad svi jači timovi igraju?
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kao sto sam uvijek govorio ne zamjeram uopste WEngeru za taj post od osam godina poslije izgradnje Emiratesa ali zadnja dva prelazna roka su neoprostiva lik je imao sredstva i odlucio je da se cjenka za Wiliama Carvalha igraci koji nam ej bio tako potreban i sa kojim bi bili imali haman komletnu ekipu...Naravno kao i sto puta dosada historija ce se ponoviti tako je cigo mogao dovesti Hazarda da je dao 5-10 miliona vise koliko su trazili ali jok on je nudio neku sicu pa ga iduce sezone Chelsea klepi. Sad ostaje da gledamo ko ce Carvalha klepiti...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ramsey se povrijedio.
Članak je u pitanju i ne djeluje nimalo dobro!
A.F.C. Bournemouth!
Re: $: Arsenal
Zasto me ovo ne cudi ni najmanje...rambo16 je napisao/la:Ramsey se povrijedio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Je li se ovo u 94 minuti povrijedio?rambo16 je napisao/la:Ramsey se povrijedio.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma ya. Nešto driblao kraj aut linije i haman se sam povrijedio što je još gore.
Izašao je klecajući!
Izašao je klecajući!
A.F.C. Bournemouth!
Prvo BiH pa onda ovo.
Oj bože pa imal te?
Oj bože pa imal te?
Pa koji smo mi baksuzi majko dragaFustang je napisao/la:Prvo BiH pa onda ovo.
Oj bože pa imal te?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako bude istina,nadam se da će Jack ovu priliku iskoristiti na pravi način

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- MidhatVelicanstveni
- Kontakt:
Kakav on.Frajer ne moze iskoristiti minut sutnje a da ne progovori ili se zakuca u nekogOrion87 je napisao/la:Ako bude istina,nadam se da će Jack ovu priliku iskoristiti na pravi način![]()
Sent from my MB865 using Tapatalk
Chris Coleman: "Ramsey twisted his ankle and got a kick. Hopefully he'll be ok for Arsenal on the weekend."
A.F.C. Bournemouth!
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... d-comeback" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Jesam li se to jedini radovo dolasku Gazele?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Dolazi munjaanell je napisao/la:http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... d-comeback
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:Chris Coleman: "Ramsey twisted his ankle and got a kick. Hopefully he'll be ok for Arsenal on the weekend."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.