Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Londonarsenal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Ne piše se dobro protiv Citija kako god. Ove sezone Arsenal igra ko da ga Sušić vodi 
Tu je Arsenal negdje sa Unitedom, u par deka.Barcod je napisao/la:Pa jeb te ja ne znam ekipu sa vise povreda ( u Eng ) od Arsenala![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Nije to dobro BurazeruRooney88 je napisao/la:Tu je Arsenal negdje sa Unitedom, u par deka.Barcod je napisao/la:Pa jeb te ja ne znam ekipu sa vise povreda ( u Eng ) od Arsenala![]()
Arsenal All The Way !
Naravno da nije, to je zlo dozivljavati iznova i iznova ali ja sam iskreno vise navikao, ko god ode u bolnicu nije mi cudno. Recimo ako Jones poveze 5-6 utakmica u komadu e tada cu da se cudim sigurno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Septembarska rep. pauza tradicionalno odnese po nekog igraca. Po nesreci to bude uglavnom onaj najbolji. Tako da sam se sada nadao nekom Podolskom ili Cazorli recimo a ne Ramseyu ali dzaba mora biti veci udarac...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ezel i Koss su danas trenirali punom parom.
Ramsey ide na neke preglede članka!
Ramsey ide na neke preglede članka!
A.F.C. Bournemouth!
Ozil i Koss su tu aBdARSENAL haven't lost a Premier League game at the Emirates since Mesut Ozil joined the Gunners over a year ago
Wojo
Debuch-Koss-Mert-Monreal
Flamini-Wilshere
-----Ozil-
Alexis-Welbeck-Campbell
da hoće više dat priliku campbellu **** li mu on
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-captain-" onclick="window.open(this.href);return false;
gonite se i Krezo i ti peglatoru
Gibbs je trebao biti spreman.Barem su tako najavljivali.
Muka mi je od ovog Monreala.
A.F.C. Bournemouth!
Treba se nadati da ovo sa Ramizom nebude ozbiljno,inace smo propali ko kauc 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Monreal je sekundu slabiji bek od Gibbsa, popravio se dosta ove sezone u odnosu na proslu, nemoj dzaba..rambo16 je napisao/la:Gibbs je trebao biti spreman.Barem su tako najavljivali.
Ta se bola popravio?
Gibbs ne smije u istu recenicu sa onom barabom.
Gibbs ne smije u istu recenicu sa onom barabom.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
i meni je Gibbs dosta kvalitetniji,ali je Monreal dosta bolji ove nego predhodne sezone 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Dva gola nam je Everton zabio po toj njegovoj strani pa ti vidi.QUARTERBACK je napisao/la:
Monreal je sekundu slabiji bek od Gibbsa, popravio se dosta ove sezone u odnosu na proslu, nemoj dzaba..
Nigdje ga nije bilo kod Colemanovog gola glavom,kao ni kod onog Lukakovog prodora.
A.F.C. Bournemouth!
Dobar je Nacho. Ove sezone bar igra solidno. Veliki je tu problem sto mi igramo bez lijevog krila pa jos kada Wenger sravi tu Mesuta kojeg boli patkovaca za trcanje nazad, siroti Monreal je tu sam...
Ramsey nije teze povredjen, bice u timu za City.
Ramsey nije teze povredjen, bice u timu za City.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Prvi gol protiv Everotna je greška Ozila, a drugog se nešto ne sjećam... Monreal je bio odličan u zadnjih par utakmicarambo16 je napisao/la:Dva gola nam je Everton zabio po toj njegovoj strani pa ti vidi.QUARTERBACK je napisao/la:
Monreal je sekundu slabiji bek od Gibbsa, popravio se dosta ove sezone u odnosu na proslu, nemoj dzaba..
Nigdje ga nije bilo kod Colemanovog gola glavom,kao ni kod onog Lukakovog prodora.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kod drugog je Lukaku otreso Mertesackera koji je bio kraju aut linije i to po Monrealovoj strani.
Ma Gibbs mi djeluje 3x puta sigurnije i rijetko se desi da nas neko izrešeta po njegovoj strani.
Ma Gibbs mi djeluje 3x puta sigurnije i rijetko se desi da nas neko izrešeta po njegovoj strani.
A.F.C. Bournemouth!
Kod tog gola je bio faul na Mertesackeru i offside poslije.rambo16 je napisao/la:Kod drugog je Lukaku otreso Mertesackera koji je bio kraju aut linije i to po Monrealovoj strani.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Dosta o repki pricajmo malo o Arsenalu
nego koja su nam realno ocekivanja protiv shitija bod ili pobjeda nekako mi smrdi na X
Arsenal All The Way !
Možemo pobjedit ako:
1.Rambo bude fit
2.Ezel ne bude na krilu
3.Santi ne bude starter
4.Sanogo ne bude starter
5.Joel i OX budu krila,ili OX i Alexis
6.Monreal ne bude ispadao ko iz tramvaja (ko onomad kad izgubismo 5:3)
7. Flamini ne napravi neku glupost
Znači ako se ovo ispoštuje možemo se nadat dobrom rezultatu. Sve mimo ovog vodi u jednosmjernu ulicu.
1.Rambo bude fit
2.Ezel ne bude na krilu
3.Santi ne bude starter
4.Sanogo ne bude starter
5.Joel i OX budu krila,ili OX i Alexis
6.Monreal ne bude ispadao ko iz tramvaja (ko onomad kad izgubismo 5:3)
7. Flamini ne napravi neku glupost
Znači ako se ovo ispoštuje možemo se nadat dobrom rezultatu. Sve mimo ovog vodi u jednosmjernu ulicu.
A.F.C. Bournemouth!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.