Ovo je definitivno istina jer gore nije moguce.topnik1 je napisao/la:Ja kazem necemo izgubiti i uvjeren sam u to,nadam se dobroj igri,cak sta vise ubjedjen sam da cemo pruziti bolju partiju,nego u dosadasnje 3 tekme u EPLFustang je napisao/la:I ja imam neki dobar osjećaj za subotu.
Nadam se da me osjećaj ne vara.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
jest moguce 0 bodova ili 2 boda kao Man Utd,a mi imamo ipak 5 bodova,znaci moguce jeSamoZeljo je napisao/la:Ovo je definitivno istina jer gore nije moguce.topnik1 je napisao/la:Ja kazem necemo izgubiti i uvjeren sam u to,nadam se dobroj igri,cak sta vise ubjedjen sam da cemo pruziti bolju partiju,nego u dosadasnje 3 tekme u EPLFustang je napisao/la:I ja imam neki dobar osjećaj za subotu.
Nadam se da me osjećaj ne vara.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ako neko hoće da gleda Arsenal U21:Aston Villa U21, evo link
http://www.arsenal.com/live" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.arsenal.com/live" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ako dobijemo City u subotu ja ću za avatar stavit nikog drugog nego Jack Wilshere-a
jesi vagina, stavi cazorlu ako si frajerRosicky je napisao/la:Ako dobijemo City u subotu ja ću za avatar stavit nikog drugog nego Jack Wilshere-a
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ne mogu,on nekad koristi mozakgaston je napisao/la:jesi vagina, stavi cazorlu ako si frajerRosicky je napisao/la:Ako dobijemo City u subotu ja ću za avatar stavit nikog drugog nego Jack Wilshere-a
Ako se budemo nadigravali sa Cityem necemo dobro proci. Imaju prejaku sredinu terena sa najboljim igracem lige Toureom. Moramo se vise orjentisati na defanzivu i igrati na kontre. Ne treba se zatvoriti kao Stoke, ali ne treba ni jurisati bezglavo prema golu Citya.
suhakrpa je napisao/la:Ako se budemo nadigravali sa Cityem necemo dobro proci. Imaju prejaku sredinu terena sa najboljim igracem lige Toureom. Moramo se vise orjentisati na defanzivu i igrati na kontre. Ne treba se zatvoriti kao Stoke, ali ne treba ni jurisati bezglavo prema golu Citya.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Taman bi Jack mogao dati golRosicky je napisao/la:Ako dobijemo City u subotu ja ću za avatar stavit nikog drugog nego Jack Wilshere-a
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
AW se ne prilagodjava nijednoj ekipi kad igramo ligaske utakmice tako da nemoj ocekivati defenzivnu igru.suhakrpa je napisao/la:Ako se budemo nadigravali sa Cityem necemo dobro proci. Imaju prejaku sredinu terena sa najboljim igracem lige Toureom. Moramo se vise orjentisati na defanzivu i igrati na kontre. Ne treba se zatvoriti kao Stoke, ali ne treba ni jurisati bezglavo prema golu Citya.
ARSENAL4ever
Kako igra Akpom
,koji napadac,ja mislim da je od panja Sanoga bolji 3 puta,bez pretjerivanja ,momak je eksplozivan,i ima odlicnu zavrsnicu 
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Po mom skromnom misljenju je tako. Znam da je prosle sezone Suarez proglasen za najboljeg igraca lige, ali mislim da je Yaya zasluzio tu nagradu. Covjek jednostavno nosi City na svojim ledjima i moze igrati gotovo sve pozicije u ekipi. Dovoljno je reci da je prosle sezone kao zadnji vezni postigao 20 i kusur golova.Greivis je napisao/la:suhakrpa je napisao/la:Ako se budemo nadigravali sa Cityem necemo dobro proci. Imaju prejaku sredinu terena sa najboljim igracem lige Toureom. Moramo se vise orjentisati na defanzivu i igrati na kontre. Ne treba se zatvoriti kao Stoke, ali ne treba ni jurisati bezglavo prema golu Citya.
@TheMix
Ako misli ista napraviti protiv jacih ekipa onda ce se morati prilagodjavati. Ako igra bude ista kao i u prethodnim utakmicama onda odmah mozemo
Mirror nam predviđa remi. Sky nam predviđa pobjedu.
Znači poraz nam ne gine!
Joke. Puno će zavisiti od Ramiza. Njegove trkačke sposobnosti niko ne može nadomjestit i bez obzira kolko loše igrao,on je naš glavni igrač.
Formacija s kojom bi bili bara-bara sutra:
----------Wojo-------------
Deb---Per-----Koss--Gibbs
----------Flamini-----------
-----Ramiz--------Ezel------
---Alexis---------Joel ili OX
-----------Welbeck----------
Možda i najjače što imamo
Znači poraz nam ne gine!
Joke. Puno će zavisiti od Ramiza. Njegove trkačke sposobnosti niko ne može nadomjestit i bez obzira kolko loše igrao,on je naš glavni igrač.
A.F.C. Bournemouth!
Zar Ramiz nije povrijedjen ???rambo16 je napisao/la:Mirror nam predviđa remi. Sky nam predviđa pobjedu.
Znači poraz nam ne gine!

"jbm ti život gdje dođoh"
I Ramiz je zabrinut. Garant želi u Barcelonu.
MinorLucryler je napisao/la: Zar Ramiz nije povrijedjen ???
A.F.C. Bournemouth!
- hule_barca
- Kontakt:
Malehule_barca je napisao/la:Kakve su šanse za nastup Ramseya
Ipak je trenirao sa ekipom, možda i zaigra sutra
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
J.Campbell sigurno nije u kombinaciji za nasu najjacu postavu.rambo16 je napisao/la: ----------Wojo-------------
ARSENAL4ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.