FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam za Ibrakovica, mozda si upravu ali ja uopste nisam nezadovoljan njegovim radom. Malo smo svi poceli neke stvari gledati nerealno. Ne moze Ibrakovic sa trenutnom reputacijom Sarajeva, BH Lige itd, bez problema dovoditi nek ekstra klase. Eto primjer Vranjesa, ljudi ga non stop prozivaju, a i da smo u kontaktu sa njim, bili bi mu posljednja opcija. Pored toga on je ekstra klasa samo za nasu ligu. Isto tako FKS u trenutku raspisivanja konkursa nije imalo bolju opciju od Ibrakovica. Sada je Tan tu pa je mozda i drugacija situacija, ali ne treba praviti glupe poteze. Ibrakovic trenutno radi dobar posao, koliko god bio osporavan.
Inace se ne slazem sa tim da nema na nasim prostorima ljudi koji bi mogli obavljati taj posao kako treba. Eto primjer Dine koji je objektivno gledano jedan od boljih sportskih radnika u drzavi. Moje misljenje je da treba traziti alternative, a ne stalno se vracati na iste.
Inace se ne slazem sa tim da nema na nasim prostorima ljudi koji bi mogli obavljati taj posao kako treba. Eto primjer Dine koji je objektivno gledano jedan od boljih sportskih radnika u drzavi. Moje misljenje je da treba traziti alternative, a ne stalno se vracati na iste.
Ma ovu ligu Žepče može osvojiti da dadne milion savezu, i sakupi ljude sa Koride da igraju...fedeltafrotta je napisao/la:džaba vam i milion da date kad ne možete biti prvi
Koji broj je zadužio Benko 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
fedeltafrotta je napisao/la:džaba vam i milion da date kad ne možete biti prvi
Mozemo bar kup osvojiti...vi vise ne mozete ni to...Ostaje vam da se divite majstorijama Seje Bucana i Nede Turkovica...i da...uigravajte bunker za prvi novembar ili ti studeni...
-
fcsforever
- Kontakt:
Danas je sjednica uprave i poslije toga sjednica UO. Očekujem fakat neke promjene...prvo, na klupi.
Ps...Buba, vodi svoju brigu. Imaš toliko problema u svom klubu da ispada previše smiješno da nama ovdje otvaraš oči. Btw, uprava ozbiljno razmišlja da otjera Ibraka, znači čuli su tvoje razmišljanje i skontali su , da si u pravu..
Ps...Buba, vodi svoju brigu. Imaš toliko problema u svom klubu da ispada previše smiješno da nama ovdje otvaraš oči. Btw, uprava ozbiljno razmišlja da otjera Ibraka, znači čuli su tvoje razmišljanje i skontali su , da si u pravu..
Kao da govoris o razdoblju dugom sedam godinaGangEvil je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:džaba vam i milion da date kad ne možete biti prvi
Mozemo bar kup osvojiti...vi vise ne mozete ni to...Ostaje vam da se divite majstorijama Seje Bucana i Nede Turkovica...i da...uigravajte bunker za prvi novembar ili ti studeni...
Za Seju kojeg stalno spominjes makar mozemo uzivati u njegovoj borbi kad nosi plavi dres, u cemu ti uzivas ?
Ostala normalna raja
Željeznicar za život cijeli !
Samo da pozdravim one navijace Zelje sto su vidjeli igrace Sarajeva u kladionici u subotu kako plate stavljaju na pobjedu Sarajeva.
Znamo svi sta pokusavate sa tim lazima postici i znamo isto tako da vam to nece biti zadnji put da plasirate takve gluposti.
Znamo svi sta pokusavate sa tim lazima postici i znamo isto tako da vam to nece biti zadnji put da plasirate takve gluposti.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
fcsforever
- Kontakt:
Šta hočeš d kažeš likuša. Taj isti Sejo je ljubio grb sarAjva...borio se i trčo ko Edin Šaranović...btw..prošle god bila vam ŽESTOKA FULA i to nakon PLUS 5 i vaših slavodobitnih ubleha priča..dupla je tu. Ove god sprema vam se isto ili bar slično. Zar misliš da će te uzeti bilo šta pored nas, širokog i zrinjskog. A ne zaboravi da na proljeće idete i njima i nama na noge. Zato, skrati doživljaj jer ste u takvoj FINANSIJSKOJ KRIZI da to nije normalno.
-
fcsforever
- Kontakt:
...izvini , jel to hočeš reči da mu je "dobro" kod vas i srcem i dušom igra u svojoj 33-34 god...da je cijeli život navijao "za želja"..?????
Odvadi malo Bog ti dao
Odvadi malo Bog ti dao
Ma stipu se strumfova, oni su Nedu Turkovica predstavljali kao materijal haman za reprezentaciju a Jajalo im je bio propalitet.
Evo sad Vareu pokusavaju podvaliti pod ekstra klasu, a Bekic je recimo otpadak
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Zar te mama nije učila da nije lijepo lagati?Aragon je napisao/la:Ma stipu se strumfova, oni su Nedu Turkovica predstavljali kao materijal haman za reprezentaciju a Jajalo im je bio propalitet.
Ja te volim, volim Željo..
Momcino pa vas je navijac to napisao u subotu kako vasi stavljaju pare na vas,eto koliko si glupAragon je napisao/la:Samo da pozdravim one navijace Zelje sto su vidjeli igrace Sarajeva u kladionici u subotu kako plate stavljaju na pobjedu Sarajeva.
Govorim o sadasnjem veremenu (trci i zalaganju), za ostalo me boli briga
Jel ko od nas najavio šampionsko slavlje
, znamo kakvo je stanje ,rezultati su sad za sad ok kade se uzme i sagleda cijela situacija. Nema potrebe da dizemo euforiju pa padamo i tako stalno
Mada ovom mom postu nije mejsto na temi Fk Sarajevo ....pozz
Jel ko od nas najavio šampionsko slavlje
Mada ovom mom postu nije mejsto na temi Fk Sarajevo ....pozz
Željeznicar za život cijeli !
Pod broj jedan, bit ces prijavljen za vrijedjanje.arelinho je napisao/la:Momcino pa vas je navijac to napisao u subotu kako vasi stavljaju pare na vas,eto koliko si glupAragon je napisao/la:Samo da pozdravim one navijace Zelje sto su vidjeli igrace Sarajeva u kladionici u subotu kako plate stavljaju na pobjedu Sarajeva.
Pod broj dva haj provjeri jos jednom pa vidi koji je idiot poceo pisati takve gluposti i neutemeljene neistine.
Prijavi slobodno,ja ti dam kompliment a ti takoAragon je napisao/la:Pod broj jedan, bit ces prijavljen za vrijedjanje.arelinho je napisao/la:Momcino pa vas je navijac to napisao u subotu kako vasi stavljaju pare na vas,eto koliko si glupAragon je napisao/la:Samo da pozdravim one navijace Zelje sto su vidjeli igrace Sarajeva u kladionici u subotu kako plate stavljaju na pobjedu Sarajeva.
Pod broj dva haj provjeri jos jednom pa vidi koji je idiot poceo pisati takve gluposti i neutemeljene neistine.
Je li ovo navijac FK Sarajeva ili provokator i lazov koji pokusava neosnovano baciti ljagu na FKS i na igrace tog kluba?bagrcavi je napisao/la:Eto baš ću ja raju slikavati po Premieru kako uplaćuju na Sarajevo.EXIT je napisao/la:Imal kakvih dokaza il ti je rekla dajdzina mala?bagrcavi je napisao/la:Jeni amidža ali neki igrači jesu.
I ti si ovo uzeo za ozbiljno, ma daj ba, ja se ovakvim pričama samo nasmijem
Istina ovo za kladionice, cak je Bandovic igrao pascadiju, forsirao kombinaciju 3-1/1-3 na 2km, dok je Krste igrao Bingo sistem od 7 brojeva na 3,5km i to automatske. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bojim se današnje sjednice UO, ne znam zašto, ali bojim se ishitrene odluke. Nadam se da će uprava na čelu sa uvaženim gospodinom Edisom Kusturicom prevazići sve podjele, ako kojim slučajem postoje, i za dobrobit našeg kluba donijeti jednoglasnu pametnu odluku.
A šta bi sa Benkom, on je kao juče trebao staviti potpis ili danas?
A šta bi sa Benkom, on je kao juče trebao staviti potpis ili danas?
-
fcsforever
- Kontakt:
Bordo brate, čemu priča sa Lutvinim sljedbenicima. Sve znaju pa i taj bagrcavi postavi da naši igrači plate stavljaju na dvicu u Ze. Zar nam svima nije dovoljno još od Tana ublehe, nepostojećeg lika , pranja para ( glupani pare se peru u dobro stoječim firmama koje imaju mjesečni priliv bruku para, pa je lako u toj količini love plasirati pola mil ili milion eura prljavog novca)...stipu ih majstore sa njihovim biznis forumima, traženjem sponzora, mercedes arenom itd itd
Trenutno korisnika/ca: Djulboni, Google Adsense [Bot], Hajdeee, KarloIvandic, MostarNeretva, Proximic i 93 gosta.