OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ALLAHHH VEE SOUTHAMPTON HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHA
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Arsenal
¸AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ALLAHHH VEE SOUTHAMPTON HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHA

katastrofa Rosicky, blage večeras nije imao, najgori definitivno
Bellerin, Hayden, Campbell i Alexis su odlično odigrali, tu je i Jackie
Bellerin, Hayden, Campbell i Alexis su odlično odigrali, tu je i Jackie
Ve Cembrlena na beka do kraja sezone.....
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahaahahah daj produzetke sam ozbog komentatora

rosicky se čudi zašto ne igra više,mrš u 3 pm
Aj Cembrlena majko mila, grijeh ga je drzat na klupi trenutno, lik puca od snage, sta je ba ovo, s kakvom lakocom ih valja po terenu....
Rosicky huden heddef naograjiso illelah.
Ospina u stilu Bandovica, frajer suta sa 30 metara pravo u njeg i on prima gol
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma ljudi su nas razvalili, al realno više sam slušao ovog debila nego što sam utakmicu gledao
uostalom ko ga yebe, nebitno takmicenje vazda bilo 
Kakva utakmica, napokon igra u kojoj uzivam....nazalost, nije danas dalo rezultata al se momcima nema sta prigovorit, dali su sve od sebe...Ve ilmihali ve rahmetulahi kapitali....
Što se mene tiče Ospina je položio test. Jbg onaj drugi gol proleti lopta kroz 15 igrača, a i gol koji se daje jednom u sezoni. Imao je dobrih odbrana, solidno.
Sanchez

Sanchez
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Poldi kao po obicaju - nevidljiv, Rosa kriminalan, ostali su odigrali ok partiju. Isticao se Alexis a i Campbell se je pokazao. Nerviraju li jos nekog oni Alexisovi driblinzi? Nekad fakat pretjeruje
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ve halalosum.bega_afc je napisao/la:Kakva utakmica, napokon igra u kojoj uzivam....nazalost, nije danas dalo rezultata al se momcima nema sta prigovorit, dali su sve od sebe...Ve ilmihali ve rahmetulahi kapitali....
nemoj da serete prejaka utakmica bila, svi su bili na nivou osim rosickog i podolskog bar po meni
DRAGO MI ZBOG VE DIABYA ALLAAAAAAAAAAAAAAHHHH
Rosicky 0, skrivio penal, ništa nije pokazao i griješio u dodavanjima, vidi se što je na klupi, možda proigra malo bolje al cement klupa.
Podolski, ne znam kako uopšte može biti ispred Campbella čak i na klupi, vidio se jedino kod one šanse i kod onog pasa Bellerinu kada je Alexis umalo dao gol, u čitavih 90 minuta..
Hayden dobar, Coquelin isto, Hayden je potencijal za DMF-a može postat zvjerka
Alexis, Jackie, Campbell, najbolji su bili večeras što jest jest, Alexis ko da ima u šupku V12, Jackie je odlične driblinge imao i kretanje, bio je stvarno dobar, nadam se da će tako nastaviti, Campbell je bio siguran, nije lopte zijanio a proigravao je igrače i bio opasan po njihovu ekipu..
Šta reći, Soton uopšte nije imao mnogo šansi, penal i onaj gol iz distance i to je to nažalost..
Idemo sad protiv Kokošara nadam se da će Okac počet ko desetka a Alexis, Welbeck i Ox da budu krila.. al neki feel imam da će Ozil biti krilo opet, daj Bože da griješim
Podolski, ne znam kako uopšte može biti ispred Campbella čak i na klupi, vidio se jedino kod one šanse i kod onog pasa Bellerinu kada je Alexis umalo dao gol, u čitavih 90 minuta..
Hayden dobar, Coquelin isto, Hayden je potencijal za DMF-a može postat zvjerka
Alexis, Jackie, Campbell, najbolji su bili večeras što jest jest, Alexis ko da ima u šupku V12, Jackie je odlične driblinge imao i kretanje, bio je stvarno dobar, nadam se da će tako nastaviti, Campbell je bio siguran, nije lopte zijanio a proigravao je igrače i bio opasan po njihovu ekipu..
Šta reći, Soton uopšte nije imao mnogo šansi, penal i onaj gol iz distance i to je to nažalost..
Idemo sad protiv Kokošara nadam se da će Okac počet ko desetka a Alexis, Welbeck i Ox da budu krila.. al neki feel imam da će Ozil biti krilo opet, daj Bože da griješim
položio je ****,a ne testtopnik1 je napisao/la:Što se mene tiče Ospina je položio test. Jbg onaj drugi gol proleti lopta kroz 15 igrača, a i gol koji se daje jednom u sezoni. Imao je dobrih odbrana, solidno.
Sanchez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima i jednu asistenciju,i jos je svaki stadion uyorao gdje je igraoanell je napisao/la:Ve Alexis ima 4 gola u 5 utakmica, svaka čast
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Kakav je bio Diaby?? Zadnja utakmica na kojoj sam ga gledao je kad smo izgubili od Francuske na Kosevu 0-2. Bio tad najbolji igrac utakmice.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Bulbasore, vrati se u svoju poke-loptu...bulbasor je napisao/la:Kakav je bio Diaby?? Zadnja utakmica na kojoj sam ga gledao je kad smo izgubili od Francuske na Kosevu 0-2. Bio tad najbolji igrac utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.