jeli mene zoves drugsamir_tm87 je napisao/la:hamoooooooohehehe
jesam ti rekao da ce Lazo zabit protiv Celika , ti rece nece ni igrat , a on mangup pa i protiv Listice
svasta se izdesavalo dok te nije bilo i ovdje i tamo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Igrao sam sa Osimom
Poput Amara Osima, koji slaže šampionski tim, tako i Sabahudin Žujo, predsjednik plavih, jača menadžment Željezničara. Na druženju bivših proslavljenih asova u «Plavom salonu» predstavljena su kadrovska pojačanja Želje; Ivica Pekić, Almir Gredić, Kasim Imširević, Eldar Lokmić. Biznismeni, sportski radnici, bivši asovi. Gredić je i bankar i političar. Povratak Pekić u Želju kod njega u jesen života budi emocije, ali želju za još jednom titulom.
- Ja sam igrao sa Ivicom Osimom šezdesetih godina. Bilo je to vrijeme kokuzluka, kada je fudbal igrala sirotinja. Igralo se iz ljubavi, a ne zbog zarade. Osvajao sam titule sa KK Bosnom, sa NK Bosnom, ali povratak u Želju mi daje novu snagu. Uvjeren sam da je ova snažna Uprava odvesti Želju u Ligu prvaka. Kada sam vodio Bosnu, kupovao sam najbolje igrače, igrali smo najljepše, bili smo prvaci BiH, ali sam uvjek bio ljubomoran na Želju zbog njihovih sjajnih navijača. Eto, sada smo u istom timu - podsjetio je Ivica Pekić, dugogodišnji sportski radnik, autoritet u nogometnim i košarkaškim krugovima na ovim i širim prostorima.
Poput Amara Osima, koji slaže šampionski tim, tako i Sabahudin Žujo, predsjednik plavih, jača menadžment Željezničara. Na druženju bivših proslavljenih asova u «Plavom salonu» predstavljena su kadrovska pojačanja Želje; Ivica Pekić, Almir Gredić, Kasim Imširević, Eldar Lokmić. Biznismeni, sportski radnici, bivši asovi. Gredić je i bankar i političar. Povratak Pekić u Želju kod njega u jesen života budi emocije, ali želju za još jednom titulom.
- Ja sam igrao sa Ivicom Osimom šezdesetih godina. Bilo je to vrijeme kokuzluka, kada je fudbal igrala sirotinja. Igralo se iz ljubavi, a ne zbog zarade. Osvajao sam titule sa KK Bosnom, sa NK Bosnom, ali povratak u Želju mi daje novu snagu. Uvjeren sam da je ova snažna Uprava odvesti Želju u Ligu prvaka. Kada sam vodio Bosnu, kupovao sam najbolje igrače, igrali smo najljepše, bili smo prvaci BiH, ali sam uvjek bio ljubomoran na Želju zbog njihovih sjajnih navijača. Eto, sada smo u istom timu - podsjetio je Ivica Pekić, dugogodišnji sportski radnik, autoritet u nogometnim i košarkaškim krugovima na ovim i širim prostorima.
FEDERER= KLOC
- bistrikboy
- Kontakt:
Protiv Zvijezde nam fale 4 igraca (Mesic,Kerla,Bucan i Popovic) valja to nekako skrpiti,mozda Edis zaigra ko zna,elem krenulo je kako treba,ako uzmemo "zmajeve" Europa nam nebi trebala izmaci,u kupu ce biti tesko jer je Zrinjskom to vjerovatno jedina sansa za Europu ove godine i kopace rukama i nogama da izađu u euro kupove...
Ali bez obrzira na sve,cvrsta smo ekipa,i fizicki smo spremniji nego ikada,i protiv metalnog i protiv ŠB smo protivnika slomili trkom i fizickom snagom,do kraja samo u kost...
Ali bez obrzira na sve,cvrsta smo ekipa,i fizicki smo spremniji nego ikada,i protiv metalnog i protiv ŠB smo protivnika slomili trkom i fizickom snagom,do kraja samo u kost...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
dobro je stisla guzica sudijama otkako je panic poslan u penziju...tako da ovo nece biti bas "standardno proljece"...
Kad skontam, mozda je ova pauza i dobro dosla, da se malo uigraju bogicevic i bajic...mislim da sablja nece dobiti sansu.
Sta je sa selimovicem?
Kad skontam, mozda je ova pauza i dobro dosla, da se malo uigraju bogicevic i bajic...mislim da sablja nece dobiti sansu.
Sta je sa selimovicem?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
hmmm vidim da neki odustaju od kupa misleći nemogu nas stignut u liGibistrikboy je napisao/la:Protiv Zvijezde nam fale 4 igraca (Mesic,Kerla,Bucan i Popovic) valja to nekako skrpiti,mozda Edis zaigra ko zna,elem krenulo je kako treba,ako uzmemo "zmajeve" Europa nam nebi trebala izmaci,u kupu ce biti tesko jer je Zrinjskom to vjerovatno jedina sansa za Europu ove godine i kopace rukama i nogama da izađu u euro kupove...
Tu je Selimovic,oporavljen,polako ce on u tim,ali bar za sada Culum i Svraka dobro odradjuju posao oko zadnjeg veznog,tim koji pobjedjuje se ne mijenja olakoSeyo_TM je napisao/la:dobro je stisla guzica sudijama otkako je panic poslan u penziju...tako da ovo nece biti bas "standardno proljece"...
Sta je sa selimovicem?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Je li Culum ijednu utakmicu ove sezone odigrao a da nije dobio karton? koji je ono gigant, ima tanak fitilj...
Hajd' ba dosta je više o igraćima
svi su tu negdje, ali gdje nam je ovo ljudi Pile? Da nije ban dobio gluho bilo? Da se nije oženio (drugi put) 
Sreća pa nije igr'o u Olimpiku?Kemo je napisao/la:Je li Culum ijednu utakmicu ove sezone odigrao a da nije dobio karton? koji je ono gigant, ima tanak fitilj...
Tu je pile, nadgleda situaciju povremenočamac je napisao/la:Hajd' ba dosta je više o igraćimasvi su tu negdje, ali gdje nam je ovo ljudi Pile? Da nije ban dobio gluho bilo? Da se nije oženio (drugi put)
Sreca pa imamo 30 igraca za prvi timboccaccio je napisao/la:Tu je Selimovic,oporavljen,polako ce on u tim,ali bar za sada Culum i Svraka dobro odradjuju posao oko zadnjeg veznog,tim koji pobjedjuje se ne mijenja olakoSeyo_TM je napisao/la:dobro je stisla guzica sudijama otkako je panic poslan u penziju...tako da ovo nece biti bas "standardno proljece"...
Sta je sa selimovicem?,mozda ce Selimovic vec u sljedecem kolu umjesto svrake
- bistrikboy
- Kontakt:
Bosanski Celzičamac je napisao/la:Sreća pa nije igr'o u Olimpiku?Kemo je napisao/la:Je li Culum ijednu utakmicu ove sezone odigrao a da nije dobio karton? koji je ono gigant, ima tanak fitilj...
Ma to Gracic pitarcic da pogura "svoje"...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kod: Označi sve
http://www.reprezentacija .net/site/index.php?option=com_content&view=article&id=1533:stadion-qasim-ferhatovi-haseq-ne-zadovoljava-standarde-uefa-e&catid=1:latest-news&Itemid=63Re: FK Željezničar
Pitao sam za Mulalića ali niko nije odg. ćekao sam 2 str. da se ispune da vidim hoće li iko odg. ali eto nije pa evo opet pitam što Osim neračuna na njega jeli imao ikakvih povreda ili... 
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
nije imao povreda ali osim ne racuna na njega pored ova 4 stopera
Dzaba cekas kad neznas da se Mulalic zove Edis i da mu je nadimak Sablja
(pisali smo maloprije o njemu)
Ne racuna na njega jer je proslo njegovo vrijeme...nazalost...
Protiv Laktaša kad se titula bude slavila treba ga uvest da ga 20 milja isprati, zaslužio je. Jedan od rijetkih pravih Željovaca u ekipi.
ja mislim da je on bio medju rezervama u sirokom,koliko sam uspio vidjeti dole...ako grijesim nek me neko ispravi.Seyo_TM je napisao/la:Dzaba cekas kad neznas da se Mulalic zove Edis i da mu je nadimak Sablja(pisali smo maloprije o njemu)
1921-2011
Na to treba paznju skrenut definitivno! Pravi Zeljin vojnik!čamac je napisao/la:Protiv Laktaša kad se titula bude slavila treba ga uvest da ga 20 milja isprati, zaslužio je. Jedan od rijetkih pravih Željovaca u ekipi.
- samir_tm87
- Kontakt:
Hamo je napisao/la: jeli mene zoves drug
ma jok buraz , bistrika zvao
znam da mu je ime Edis ali eto neznam da je sablja evo i od mene jedanSeyo_TM je napisao/la:Dzaba cekas kad neznas da se Mulalic zove Edis i da mu je nadimak Sablja(pisali smo maloprije o njemu)
Trenutno korisnika/ca: Arma00, bvsic, ELDIABLO20, Google Adsense [Bot], Levin, Rauber33, tiagofaria25, Vedrana, WeekendOffender i 91 gost.