napisi prvo koju konf. imas da ne uzimas neku koju proc. ne moze "ispostovati"(tzv. bottleneck) ili obrnutoHead je napisao/la:Za koliko se love moze uzeti solidna graficka
divi Greivisa sad i savjete dijeli
Moderator/ica: insider
napisi prvo koju konf. imas da ne uzimas neku koju proc. ne moze "ispostovati"(tzv. bottleneck) ili obrnutoHead je napisao/la:Za koliko se love moze uzeti solidna graficka
miki_92 je napisao/la:napisi prvo koju konf. imas da ne uzimas neku koju proc. ne moze "ispostovati"(tzv. bottleneck) ili obrnutoHead je napisao/la:Za koliko se love moze uzeti solidna graficka![]()

hvala, pokusat cu.. moguce je, kazem nosio sam u stick u kopirnicu al najgore da sam ga onda takvog zarazenog ubacio u tv ali tu je radio bez problema :/ valjda nece ga unistit a grdne pare dali za njegaR32 je napisao/la:Imao i ja dosta puta slicnih problema, ucitava da je zauzeto ali ne prikazuje kao sakriveni. Nafatao si virusa.brazzo je napisao/la:tek sad vidim odgovor.. jesam, naravno. Al sto je najsmjesnije vide se tek dva foldera i to sto sam juce ubacio oni od ranije se uopste ne vide osim sto zauzimaju prostor. Neki dan sam nosio usb u kopirnicu pa mi se upalio i neki alert na virus, mada ne vjerujem da je do toga jer tv uredno prepozna i pokrece sve sa usb-aJHam je napisao/la:Jesi li vidio da nisu sakriveni folderi??
Nego ja sam uvijek uspio, da gore iznad ukucam tacan naziv foldera ono F:videos\\... tako nesto tipa, ili ide na opciju iznad gore pretrazi i ukucaj tacan naziv foldera i fajla. Meni uvijek uspijevalo.
Svaki posebno nađes kopiras na racunar, i do kraja tako, na kraju formatiras ocistis i vratid fajlove.
Onda ću ganjati ovu radeonovu. Na piku nova 250 KM, već kad kupujem kupit ću dobru da ne moram opet za godinu mjenjati grafu.viKK je napisao/la:ta radeonova je dosta bolja, to mi je iz prve palo na pamet..Unofficialpage je napisao/la:Koja je bolja grafička nvidia geforce gtxy 650 ili radeon r7 260x?
no ako hoćeš malo detaljniju analizu zašto je bolja, evo ovdje: http://gpuboss.com/gpus/Radeon-R7-260X- ... ce-GTX-650" onclick="window.open(this.href);return false;
I valja li cemu ova graficka Sapphire ATI HD5450 2GB DDR3Uzeo sam procesor AMD athlon x2 5000 2,6 GHz i sa njim uspio pokrenuti racunar tek nakon sto sam iz drugog i cetvrtog utora izvadio po 1gb ram-a.. Da ne pricam sta sam sve pokusavao prije toga, naravno bezuspjesno.. Jedino nisam flash-ovao bios posto to nikad nisam radio a i nemam damu da to odradim jer postoji mogucnost da shebem maticnu..
E sada me interesuje zasto ove dvije plocice ram-a ne rade????? Ispravne su jer sve rade kada ih stavim u prvi i treci utor..
Zna li neko u cemu bi mogao biti problem?? Meni na pamet jedino pada da uzmem dvije plocice od po 2 gb i stavim u ove utore sto rade.. Znam da tada ne mogu dobiti dual channel memoriju ali mi to nije ni bitno jer po onim informacijama do kojih sam dosao nema neke velike razlike u perfomancama..
Napomenucu da su sa starim procesorom sve cetiri plocice radile u dual channel i nisu pravile nikakav problem..
Ko mi pomogne da ovo rijesim ima pivu od mene, samo da mi ne kaze da moram flashovati bios
otiđi u uniexpert i nabavi onaj đavo konverter.Rosicky je napisao/la:Imam instaliranu,provjerio sam dal je šta prčkano po tome ali nije.Problem je jer je prije radilo![]()
Hvala na pomoći i savjetima u svakom slučaju.
u ovom momentu se ne isplati uzimati tu grafičku za igrechampions1921 je napisao/la:I valja li cemu ova graficka Sapphire ATI HD5450 2GB DDR3
http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 1286&lid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
valja za gledanja filmovachampions1921 je napisao/la:
I valja li cemu ova graficka Sapphire ATI HD5450 2GB DDR3
http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 1286&lid=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaš znanje.miki_92 je napisao/la:valja za gledanja filmovachampions1921 je napisao/la:
I valja li cemu ova graficka Sapphire ATI HD5450 2GB DDR3
@likMa sta sam ti ja rekao odmah da uzmes
Aha. Ako potrefim da bude OC, bt' će OC.miki_92 je napisao/la:OC je skracenica za "overclocked"
sve novije graficke se daju clockati ali kod ovih OC modela to je vec uradjeno u fabrici![]()
taj OC model je malo bolji od 260x ali i skuplji,
ali ako znas i "tvoja" 260x moze postati OC uz samo nekoliko klikova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.