Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Format
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Format » 28 sep 2014, 15:23

Ja bi volio da igra kao prije 4 godine a za frizuru me boli tuki.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 28 sep 2014, 15:49

Kapitenova reakcija je definitivno idiotska, ali i Vidara je svaki meč protiv Liverpoola dobijao crvene kartone (nekad nezasluženo, nekad isto idiotski). A da ne pričamo o Roy Keanu i njegovim idiotarijama i ispadima.
Dešava se, na svu sreću uzeli smo 3 boda i to je najbitnije.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 sep 2014, 15:54

SamoZeljo je napisao/la:Sansa da se Ronaldo vrati je 2% (mozda sam cak i optimistican sa ovom procjenom).
Nije valjda budala?
(ovo sto govorim nema veze sa Unitedom)
Nije baš tako mala šansa, jer je Mendes (a on i Florentino nisu baš u dobrim odnosima) koji je njegov agent, već obavijestio potencijalne zainteresirane klubove (među njima i United) koliku platu želi, negdje oko 380 hiljada funti sedmično, što bi za 4 god iznosilo nekih 79mil funti, plus minimalno 60ak mil Realu koji bi sigurno želio vratiti taj uloženi novac, tako da je potrebno 140 mil minimum ako se želi vratiti/dovesti.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 28 sep 2014, 16:19

Koliko samo mrznje prema kapitenu zbog crvenog kartona,kao da nikad nista dobro nije uradio! Stvarno ne mogu da vjerujem,bas me zanima bil se ovoliko pljuvalo po igracu da je recimo Persie dobio crveni,al naravno da on to ne moze kad ne trci i ne ganja loptu i igrace ni upola ko kapiten,znao je i Scholes dobiti glupi crveni,pa i Vidara kad nas je Loserpool nokautirao 1:4 pa sta sad! Idemo dalje G G M U!

Skyline
Kontakt:

Post Postao/la Skyline » 28 sep 2014, 16:29

slika

najveci!
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 sep 2014, 16:47

Nane17 je napisao/la:Koliko samo mrznje prema kapitenu zbog crvenog kartona,kao da nikad nista dobro nije uradio! Stvarno ne mogu da vjerujem,bas me zanima bil se ovoliko pljuvalo po igracu da je recimo Persie dobio crveni,al naravno da on to ne moze kad ne trci i ne ganja loptu i igrace ni upola ko kapiten,znao je i Scholes dobiti glupi crveni,pa i Vidara kad nas je Loserpool nokautirao 1:4 pa sta sad! Idemo dalje G G M U!
A meni se cini da se svaki igrac moze kritikovat bez problema, osim njega. Dovoljno procitat sta je se pisalo o Robinu prije tekme ili o Mati sada. A dok se nesto kaze o Rooneyu, to odma eksplozija.

Evo prvi priznajem da sam pretjerivao u kritikama na njegov racun prosle sezone, jer je bio simbol Moyesove ere i jos mi je bilo zanimljivo prcat Belmina i ostale. :D Ali moze se i on kritikovat braco draga.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 28 sep 2014, 17:02

Realno, uz Herreru i Rafu (zadnje dvi utakmice), Wazza je najborbeniji igrac Uniteda u novoj sezoni. Igra kapitenski, mnogo se trosi, ucestvuje skoro u svim akcijama,... Naravno da je napravio glupost, ali znamo da su i druge legende kluba bili kratkog fitilja, pocev od Vidica.
- Ed Woodward for Prime Minister !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 28 sep 2014, 17:16

rio_Ferdy88 je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Sansa da se Ronaldo vrati je 2% (mozda sam cak i optimistican sa ovom procjenom).
Nije valjda budala?
(ovo sto govorim nema veze sa Unitedom)
Nije baš tako mala šansa, jer je Mendes (a on i Florentino nisu baš u dobrim odnosima) koji je njegov agent, već obavijestio potencijalne zainteresirane klubove (među njima i United) koliku platu želi, negdje oko 380 hiljada funti sedmično, što bi za 4 god iznosilo nekih 79mil funti, plus minimalno 60ak mil Realu koji bi sigurno želio vratiti taj uloženi novac, tako da je potrebno 140 mil minimum ako se želi vratiti/dovesti.
Nije problem u Unitedu. United mozda i hoce a sigurno moze platiti.
Mislim da je za Ronalda bolje ostati u Realu. Zabijati golove, obarati rekorde i uzivati u slavi koju tamo ima. Ne moze on u Unitedu biti tako dobar. Ne zato sto United ne valja nego zato sto je EPL puno jaca liga. Ne moze se u EPL zabijati +/- 40 golova po sezoni plus golovi u kupu, LP i sve ostalo.
Pored svega toga ima fantasticnu platu, i vise nego odlicne sponzorske ugovore, ima jednog konkurenta, Messija i njegovu Barcelonu.. Zasto se odreci toga i doci u EPL pa se patiti protiv Stoke Cityja ili nekog slicnog?
Pored toga imati Chelsea, City, Liverpool, Arsenal povremeno jak Tottenham i Everton.

Ne znam, jedino da je u pitanju neka svadja, neki zategnuti odnosi ali opet sumnjam. Florentino njega da proda, moze komotno spakovati kofere.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 sep 2014, 17:20

Specijal Sunday Timesa povodom Wazzinih 10 godina u Unitedu, intervju je tu ofkors:
slika
slika
slika

:kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 28 sep 2014, 17:24

Odavno je realno da će prestići Charltona i na Unitedovom, i na Engleskom vrhu, međutim čisto sumnjam da će prestići Shearera.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 sep 2014, 17:26

Ne znam kod mene je (ili pak kod tebe) obrnuta logika. Svakako da je veci izazov igrati EPL a on kao najambiciozniji i najveci igrac danasnjice svakako da bi to objerucke prihvatio. Jbt ja jos ne vjerujem kakav je bezobrazluk, madridjana, dozivio na svojoj kozi prvih sezona kada mu se zvizdalo (i to cijeli Bernabeu) dok mu se u United-u i danas dan pjeva redovno. Cak mu niko nije prebacio ni onaj 'incident' sa Rooney-em na SP 2006.
Ali dzaba nam i Roony ako u odbrani ostanu ovi diletanti :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 sep 2014, 18:23

Nevjerovatno da Rooney jos nije osvojio FA Kup. Fakat nas ne ide u tom takmicenju vec dugi niz godina. Uvijeke nas neke pizdarije izbace.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 sep 2014, 19:29

Sta sam pogriješio???
Zna svako koliko svaka pobjeda znaci ekipi, pogotovo u ovim trenucima. Da li mu je treba onaj start jučer???
Prvo, nije bila prava kontra da se ne može odbraniti i nije bilo pred golom, nego na polovici protivnika.
Drugo, 30 min smo igrali sa igračem manje protiv solidne ekipe, šta da je uradio protiv još jače ekipe??
Da smo jučer kiksali, bili bi u problemima do grla "psihološkim"!!!!!
On je extra klasa i igrac ali je tako isto pokazao da psihicki nije stabilan..
Rooney je pao na ispitu kao kapiten, mislio sam da zaslužuje, ali ne zaslužuje da bude kapiten!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 28 sep 2014, 20:34

Kapiteni Uniteda, od Kantone preko Keanea, Vidica pa evo sad i Rooneya su nekada imali nagon ka crvendacima. Nista strasno sa Wazzom, samo da ne ucesti.
- Ed Woodward for Prime Minister !

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 28 sep 2014, 22:44

[youtube][/youtube]
Momak je blaža verzija Scholesa, ali ako ovako nastavi...može doći do Scholesovog nivoa..
Za mene sa Rafom naš najbolji igrač jučer!
Uglavnom ja bio doveo još samo jednog defanzivnog i 2 stopera u zimu.. ali kada se pogleda tržište i nije nekakav izbor štopera...
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2014, 00:04

Cartman je napisao/la:Rooney je napravio debilan potez, ne vidim kako se to moze odbranit. 3 utakmice sada bez njega, treba se izvinut suigracima i treneru.
Vidite kako me Wazza slusa: http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... ign=ManUtd" onclick="window.open(this.href);return false;

:thumbup:

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 29 sep 2014, 00:10

Naravno da je onaj start za crveni, niko to nece osporiti.

Ali kakav ti je komentar bio poslije crvenog, ne samo tebi :?:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 sep 2014, 00:24

Belmin6 je napisao/la:Naravno da je onaj start za crveni, niko to nece osporiti.

Ali kakav ti je komentar bio poslije crvenog, ne samo tebi :?:
To je u zaru borbe bilo. :D

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 29 sep 2014, 00:26

Treba vas uhapsiti. :mrgreen:

Yebo majku, kad ce ovaj više Liverpool, da uzmemo sigurna tri boda :roll:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 29 sep 2014, 00:31

EPL je napisao/la: Momak je blaža verzija Scholesa, ali ako ovako nastavi...može doći do Scholesovog nivoa..
De ba. Uozbilji se
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.