Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 01 okt 2014, 22:33

Dolazi Real i to dvomec :oops:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 okt 2014, 22:35

Otelo je napisao/la:Dolazi Real i to dvomec :oops:
To je najgore, ovi idu na Ludogorec (koji je dokazao i veceras da nije nimalo naivna ekipa) a mi na Real
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 okt 2014, 22:37

i ovaj henderson propast ziva :damn: :damn: :damn: :facepalm:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 01 okt 2014, 22:38

Valjda docekamo meceve sa Realom sa nekim drugim covjekom ma klupi,ovom sada se zahvaliti na prosloj sezoni i neka ide u piicku materinu vise,pao mi je u ocima nakon prodaje Daggera a ovoj trenutnoj situaciji ne treba trositi rijeci,dabogda ne doceko sutrasnji dan kao trener Liverpoola

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 okt 2014, 22:39

Nista manje nisam ni ocekivao. Teze nego inace smo savladani no vjerovatno razlog tome lezi u opustenosti Basela nego nasoj igri.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 01 okt 2014, 22:40

Rodgers je pogubio konce, ako ovako nastavi u novu godinu treba ući sa novim trenerom.Ozbiljno!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 okt 2014, 22:42

Senči ti prije mene prijavljuješ postove :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 01 okt 2014, 22:43

:silent: Bolje da ništa ne pišem.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 01 okt 2014, 22:44

Kad ne ide,onda ne ide.To se najbolje vidjelo kada se lopta Sterlingu odbi od noge u 100%-tnoj šansi.
WBA će nam puno toga reći.
You'll never walk alone.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 01 okt 2014, 22:45

Nije sve tako crno npr: Markovic se je cak usudio dodirnuti loptu na danasnjoj tekmi, Balloteli je samo 2324X sutirao iz daljine (inace to radi 4534534X), primili smo samo 1 gol, Coutinho je upisao CAK 2 tacna pasa, odbrana je zayebala stvar samo 3542324X tako da se vidi odredjeni progres.

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 01 okt 2014, 22:47

Otelo je napisao/la:Nije sve tako crno npr: Markovic se je cak usudio dodirnuti loptu na danasnjoj tekmi, Balloteli je samo 2324X sutirao iz daljine (inace to radi 4534534X), primili smo samo 1 gol, Coutinho je upisao CAK 2 tacna pasa, odbrana je zayebala stvar samo 3542324X tako da se vidi odredjeni progres.
Interesantan je njegov stil igre u kojem se jako trudi da ne dotakne protivnika u bilo kakvom duelu. Valjda da ga ne bi povrijedio svojim nejakim nožicama.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 01 okt 2014, 22:48

Otelo je napisao/la:Nije sve tako crno npr: Markovic se je cak usudio dodirnuti loptu na danasnjoj tekmi, Balloteli je samo 2324X sutirao iz daljine (inace to radi 4534534X), primili smo samo 1 gol, Coutinho je upisao CAK 2 tacna pasa, odbrana je zayebala stvar samo 3542324X tako da se vidi odredjeni progres.
Marković bar vcrs imao muda opucat.Balotelli je opucao 2x od toga jednom iz slobodnog i to odlično, drugi put na zadnji red tribine.Coutinho :thumbdown: Odbrana nije bila toliko loša osim Manquilla koji je jedno vrijeme bio praktično izgubljen na terenu, ali je dosta radio naprijed.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 01 okt 2014, 22:50

Sramota...šta drugo napisati...
Možda je bolje da se malo sve ovo slegne, pa neki drugi put više napisati o ovoj bruki...
Iskreno, ne znam da li se crvenim od ljutnje ili sramote :oops:
Joint_fc

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 01 okt 2014, 22:50

sta ce Real da nam uradi, ne mogu ni zamisliti :oops:

Koje sranje od igre, pa ovako smo igrali i kad je Roy bio na klupi, ali on je imao u ekipi previse antitalenata...sta se desava sa ovim igracima, niko me ne moze uvjeriti da su ovi igraci toliko losi, da ne znaju dodati i primiti loptu :roll:

i da kapiten na klupu obavezno, on vise nema mjesta u Liverpoolu, potpuno je beskoristan na terenu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 01 okt 2014, 22:52

Koliko samo Balotelli gusi igru, pa to nije normalno.
A igra nam je nalik onoj Hodgsonovoj, znaci katastrofa.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 01 okt 2014, 22:52

Nema potrebe da budete tako žalosni i pesimistični, ovo je sve priprema da pregazite ligu u drugom dijelu sezone.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 01 okt 2014, 22:52

:lol:
- Ed Woodward for Prime Minister !

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 01 okt 2014, 22:54

Raheem je istrošen, amater sa klupe ga pušta da igra 120 minuta protiv drugoligaša. Momak igra svaku minutu, a kada njega stane, stao je i Liverpool.
Skrtela u glavu pogađa lopta, Lovrena u leđa i starac Streler pretrčava Lovrena i sam zabija go.
Coutinho izlazi iz igre i neće ni da pogleda trenera.

Nevjerovatno je koliko je sudija pogurao Real u drugoj utakmici.
Zadnja izmjena: Hendo, dana/u 01 okt 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kocka je bačena

lfc96boy
Kontakt:

Post Postao/la lfc96boy » 01 okt 2014, 22:54

NE MOGU DA VJERUJEM DA SE OVOLIKO IZNERVIRAM NAKON UTAKMICE SA BASELOM,4 utakmice bez pobjede....ja postujem Rodgersa i sve sto je uradio za Liverpool ali ako ce vise dovoditi mlade nade tj debile poput Markovica,onda bi bilo bolje da dodje neki drugi trener. Sterling je vcrs bio jedan od losijih,Enriqueu nema igranja pored Morena jedino ako se ovaj drugi povrijedi,Henderson malo da ohladi,SUSO???? nmg da vjerujem da mu on nije bio ni na klupi,Gerrard los,Balotelli nije igrac poput Suareza koji ce uzeti sam loptu i uraditi neku magiju i zabiti gol,on je igrac kojeg treba 'hraniti' loptaama ali u nasem timu jos nema igraca koji mu to moze pruziti tako dani on ne moze nista da pruzi timu.....LALLANA :tokralju: jedino svjetlo u vecerasnjem timu, i jos nesto bitno da nije bilo Mignoleta vcrs bi primili 3 gola umjesto 1

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.