Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BelminM23 je napisao/la:Sva 4 gola naši dali.BitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
If you know what I mean
Hajde da se i nas dvojica jednom slozimo nesto. Kodrobordobijeli je napisao/la:u Mostaru ja bi bio zadovoljan i bodom ,meni su oni bolji od sirokog mada nama oni vise leze nego siroki .bice teska utakmica puno drugacije nego u kupu kad smo dobili .
prvi put da uopste ne sumnjam u tohilmo je napisao/la:U Mostar samo ozbiljno i borbeno.![]()
ne treba tako razmisljati ,nece se titula rijesiti ni ako pobjedimo a ni ako izgubumo ,bitna jest utakmica al mislim da bi i bod bio ok . a onda dobiti preostale 4 utakmice i mislim da bi ostali u neka 3-boda zaostatka sto bi se lako moglo stici u drugoj polusezoni .pitic je napisao/la:Moramo u Mostaru uhvatiti posljednji voz (a to je 3 boda) za titulu i ako sam ja mislio da je posljednji voz već davno otišao krenuvši s Koševa. Ova se šansa ne smije propustiti.
Tek nas sada prže i bole bodovi protiv Mladosti, Travnika, Veleža, Čelika. Koliko je realno očekivati 12 bodova u posljednja 4 kola prvepolusezone? Ideš Lutvi, a u Tuzli ćeš biti dočekan na nož i više nego Lutvo.bordobijeli je napisao/la:ne treba tako razmisljati ,nece se titula rijesiti ni ako pobjedimo a ni ako izgubumo ,bitna jest utakmica al mislim da bi i bod bio ok . a onda dobiti preostale 4 utakmice i mislim da bi ostali u neka 3-boda zaostatka sto bi se lako moglo stici u drugoj polusezoni .pitic je napisao/la:Moramo u Mostaru uhvatiti posljednji voz (a to je 3 boda) za titulu i ako sam ja mislio da je posljednji voz već davno otišao krenuvši s Koševa. Ova se šansa ne smije propustiti.
ne znam imam neki dobar osjecaj sto se tice derbya zato kazem da mislim da u Mostaru nebi ni bod bio loš. da smo uzeli bod u širokom i pored svih kikseva sad bi bili gotovo u egalu s širokim.pitic je napisao/la:Tek nas sada prže i bole bodovi protiv Mladosti, Travnika, Veleža, Čelika. Koliko je realno očekivati 12 bodova u posljednja 4 kola prvepolusezone? Ideš Lutvi, a u Tuzli ćeš biti dočekan na nož i više nego Lutvo.bordobijeli je napisao/la:ne treba tako razmisljati ,nece se titula rijesiti ni ako pobjedimo a ni ako izgubumo ,bitna jest utakmica al mislim da bi i bod bio ok . a onda dobiti preostale 4 utakmice i mislim da bi ostali u neka 3-boda zaostatka sto bi se lako moglo stici u drugoj polusezoni .pitic je napisao/la:Moramo u Mostaru uhvatiti posljednji voz (a to je 3 boda) za titulu i ako sam ja mislio da je posljednji voz već davno otišao krenuvši s Koševa. Ova se šansa ne smije propustiti.
Ponoviti ovoBitiSrcemVezan je napisao/la:[youtube][/youtube]
If you know what I mean
FK Sarajevo će krajem oktobra igrati revanš utakmicu 1/8 finala Kupa BiH, sa ekipom Travnika. Koliko ozbiljno shvataju ovaj meč u Bordo taboru pokazuje i slika sa današnje utakmice na Piroti kojoj je prisustvovala kompletna Skautska služba kluba sa Koševa
Očito je da Meho Kodro sa saradnicima ništa ne prepušta slučaju i ne želi da ga mudri lisac Husnija Arapović iznenadi u revanš susretu na Piroti.
Gostima na današnjoj utakmici ekipi iz Lištice sve je bilo jasno nakon što su ugledali ekipu koja je prisustvovala utakmici. Shvatili su da postoji još jedna ekipa u ovoj državi koja prati rad drugih klubova na terenu, a ne samo u svojoj avliji. Potez za svaku pohvalu
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, Rule_hz i 16 gostiju.