odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AlfredBorden
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
da je sve u zivotu kako teorija kaze gdje bi nam kraj bio 

Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Znači isti qurac i kod mene. Šišam se bokserski, oštra kosa drama i ništa ne pomaže. Reče mi nakva ženturača uzmi kabaš sapun i operi kosu. Poslije kabaša uzmeš bilo koji šampon i opereš. Nisam pokuš'o, vidjet ću. Ako mi šta bude bogina je!Lillard je napisao/la:@Carli isti problem.
Al' ne pomaze nista, barem ne ono sta sam probao, stvarno vise dosadi.. Jos kad operem kosu odma postane nekako tvrda, a nema mi nista gore.. Inace, imam ostru kosu, zato se i sisam na kratko otkad znam za sebe
Allegri je gospodin!
Carli je napisao/la:J e b o mater koji god šampon uzmem kosa puna peruti. U pm!

Vichy Dercos, oko 23 KM ako se mogu sjetiti u apotekama samo. Ali nemoj pretjerivati, recimo, svako treće pranje se vrati na neki "obični šampon" i sve tako. Odličan, koristim godinu dana, zna se desiti da se malo peruti vrati, ali ništa značajno, pretežno je to od stresa, tako da, probaj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- sagitarius
- Kontakt:
GracanicaAA je napisao/la: Da ti reknem iskreno ovi su ti najbolji gelovi, ja sam njih narucio od brace iz Danske koji prave ove gelove tj. (reklamiraju gelove) cujemo se preko fb, ekstra su
Imaju na YT kanal pa ako hoces PM![]()
Ekstra im je YT kanal
Ili ovaj
Ajde mi brate naruci byvlain gold digger

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
[quote="Carli"]J e b o mater koji god šampon uzmem kosa puna peruti. U pm!

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dajte neke muske sampone bas? Koji su ucinkoviti, nemam peruti ali za malo jacu kosu i bujniju..
syoss provjereno 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Najbolji, samo što ga naravno nema kod nas kupiti.

Za perut uzmite Head and Shoulders menthol, malo se teze pronalazi jer u "obicnim" radnjama ga skoro i nema. Doduse malo je i jak jer bas "ujede" kad se nanese na kosu. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Prejak.Puma je napisao/la:Za perut uzmite Head and Shoulders menthol, malo se teze pronalazi jer u "obicnim" radnjama ga skoro i nema. Doduse malo je i jak jer bas "ujede" kad se nanese na kosu.
Meni je frizerka da imam fantasticnu kosu.
E sad ne znam da li je to istina ili me samo hvali kako bi nastavio da idem kod nje na sisanje,ali vrlo lahko pravim frizuru.Cek i ne koristim nikakve kreme.Dok susim kosu rukom napravim frizuru kakvu zelim i to je to.Na pocetku sam samo malo koristio lak za kosu,a sada nije nista potrebno.
E sad ne znam da li je to istina ili me samo hvali kako bi nastavio da idem kod nje na sisanje,ali vrlo lahko pravim frizuru.Cek i ne koristim nikakve kreme.Dok susim kosu rukom napravim frizuru kakvu zelim i to je to.Na pocetku sam samo malo koristio lak za kosu,a sada nije nista potrebno.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meni taft vosak sasvim korektno obavlja posao. Stavim ga na vlaznu kosu, i onda fenom napravim frizuru i ostane tako par dana. U međuvremenu stavljam onaj subrinin vosak samo zato što obožavam miris istog 

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
A možda hoće da je oplodiš!?!DesimaL je napisao/la:Meni je frizerka da imam fantasticnu kosu.
Nama je Željo svetinja jedina.
Za oblikovanje kose:

Koristim ovu kremu već duže od godinu dana i odlična je. Kosa ne bude previše prljava ili masna kao što bude od gela ili voska, niti se stvrdne, tako da ženske ruke mogu bez problema prolaziti kroz kosu.
Koristim ovu kremu već duže od godinu dana i odlična je. Kosa ne bude previše prljava ili masna kao što bude od gela ili voska, niti se stvrdne, tako da ženske ruke mogu bez problema prolaziti kroz kosu.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Hoću brate mojPogba je napisao/la:Carli je napisao/la:J e b o mater koji god šampon uzmem kosa puna peruti. U pm!Zahvali mi kasnije.![]()
Vichy Dercos, oko 23 KM ako se mogu sjetiti u apotekama samo. Ali nemoj pretjerivati, recimo, svako treće pranje se vrati na neki "obični šampon" i sve tako. Odličan, koristim godinu dana, zna se desiti da se malo peruti vrati, ali ništa značajno, pretežno je to od stresa, tako da, probaj.

Prob'o sve ostale, i Hed end Šulders i ove Sajos p i č k e materine i jok. Kontam koji mi je qurac.
Allegri je gospodin!
- samo_lijevo
- Kontakt:
@Carli,samo kabas. 

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Jeste vi naivni kao Francuske sobarice
Lozite se na te frizerske price o ljepoti kose hahaha ne mogu da vjerujem
Sto se tice sampona vise nista ne koristim od ovih sto se reklamiraju jer kod nas nisu istog kvaliteta kao u EU,u to sam se licno uvjerio,ovdje ih razgode sa necim i dosta su agresivniji samponi,pojedu mi tjeme
Jedino mozda da su Balea i Syos isti kao u EU ali nisam probao..
Ovaj koristim vec 2mjeseca i prezadovoljan sam

Slicne sampone proizvode Afrodita i Alkaloid-farmaceutske kuce

Sto se tice sampona vise nista ne koristim od ovih sto se reklamiraju jer kod nas nisu istog kvaliteta kao u EU,u to sam se licno uvjerio,ovdje ih razgode sa necim i dosta su agresivniji samponi,pojedu mi tjeme

Ovaj koristim vec 2mjeseca i prezadovoljan sam

- IlPrincipe
- Kontakt:
i ja ovaj ali od kamilice, koristio sam i breskvu ekstra suautogol je napisao/la: Ovaj koristim vec 2mjeseca i prezadovoljan sam![]()

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 6 gostiju.