Kod tebe je svaki post takav,pa ti tvoji Mozambikasi ne pridikuju.Mozambik je napisao/la:Sta je bilo zapazeno?
Sto puta ponovljena laz NE POSTAJE istina, na tvoju zalost.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti koliko god mislio da se boris za pravu stvar shvatit ces za par mjeseci da to nije tako. Momak jednostavno ne radi dovoljnu prevagu na terenu i to ce nas kostati. Plus igramo 4-4-2 koji nam ne odgovora niti ce nam odgovarati protiv Belgije protiv koje je opet bolje igrati 4-2-3-1. To bi bilo to sa moje strane nocas. Nista licno
Polomi ti nas jarane pisanjem istog posta na raznim temama 20 puta dnevno
A samo jedna mala napomena za sve. Poslije Argentine su haman svi napadali Papeta sto nije poceo i sa Ibisevicem
Ko god da bude igrao, u kojoj god formaciji, Susici ce biti najgori i kad su krivi i kad nisu.
laž.Aragon je napisao/la: A samo jedna mala napomena za sve. Poslije Argentine su haman svi napadali Papeta sto nije poceo i sa Ibisevicem![]()
Nemoj me tjerati da se vracam sad na stare postove.mirzatele je napisao/la:laž.Aragon je napisao/la: A samo jedna mala napomena za sve. Poslije Argentine su haman svi napadali Papeta sto nije poceo i sa Ibisevicem![]()
P.S. Inace, i ja sam jedan od onih koji je uvijek smatrao da trebamo igrati samo sa jednim napadacem, pa makar i na racun Ibisevica koji je jedan od najpostenijih igraca u reprezentaciji.
Jednostavno prevelik je luksuz za ekipu kakvu imamo da igraju dva igraca u napadu tipa Edin i Vedo.
Gubimo previse na sredini, na presingu i na trcanju. Pokrivenost terena nije ni blizu onakva kakva bi trebala biti.
Krenuo sam leci, ali obecajem da cu ti sutra naci.mirzatele je napisao/la:ajde nadji mi 1 post u kojem je neko rekao da smo trebali s Vedom igrati ( dezurne trolove ne racunam )
- hogarstrasni
- Juventinisimo
- Kontakt:
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
laku nocAragon je napisao/la:Krenuo sam leci, ali obecajem da cu ti sutra naci.mirzatele je napisao/la:ajde nadji mi 1 post u kojem je neko rekao da smo trebali s Vedom igrati ( dezurne trolove ne racunam )
Voli te tvoje Sarajevo.
Poslje Obale, Meksika i Argentine su mnogi hvalili Papeta da igra samo sa jednim napadacem i pravim krilima 4-2-3-1 bas suprotno. Normalno da je bilo i takvih koji su zeljeli Ibisevica jer ovo je forum i ima 100 razlicitih misljenja. Ako ces tako onda uvijek mozes izvrtat stvari. Ne moze biti kao sto ti kazes SVIAragon je napisao/la: A samo jedna mala napomena za sve. Poslije Argentine su haman svi napadali Papeta sto nije poceo i sa Ibisevicem![]()
Sto se tice Tina istina je da mu ime otezava neke stvati i momenat kada je debitovao. Samo nije istina da svi samo cekaju da ga kritikuju zbog kao Papeta. Boli vecinu **** za tim stvarima osim par dezurnih mahalusa. Bar 90% ljudi gleda samo REZULTAT i igracki kvalitet ili nekvalitet. Da ima vece igracke kvalitete nego sto ih ima njegove kritike bi bile puno puno manje nego sto su sada. Sto ne znaci da on nije dobar igrac i ogroman potencijal. Ovdje se samo prica dali je on za prvih 11 ili nije.
Nije za prve postave al Bože moj, znamo ko nam vodi repku
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- JackTheStripper
- Kontakt:
ne slomi ga, al zube polomi.
- JackTheStripper
- Kontakt:
baglama je napisao/la:Gusi ga Pjanic. Treba zavest reda i poslat Pjanica i Medonju na klupu. Sve dok se to ne desi, bojim se da nas Tino nece doci do izrazaja.
Najbolje bi bilo kada bi se nekako stvorili uslovi da amiDZino zlato sam igra. Tada bi do izrazaja dosla sva njegova polivalentnost. Ako to ne moze, neka ubace jos Avdiju i Hadzica.
ne slomi ga, al zube polomi.
Trenutno korisnika/ca: 061657451, 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, 313, adrenaline323, aldin-8, Alucard, ANamelessGhoul, AnelMid, Anoniman, aqarius, Balorda, Beduin, Beli98, bhfanatic14, BIHpatriota, Biscione, bordobijeli, bosnas_, budzak, celikmilan, costacurta08, COYGBiH, darker10, dzemil, eaglebvb09, edin139, Edincapitano, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., feniksptica, FerdinandF, Fudo, GoldenLilies, grbavicka1921, Grk1234, HordasFks, Hrammm1921, InatSilniBosanski, invincible1921, J1897, Jabroni, James1987, jasmin10, Jet2Holiday, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, karajlo, L-Train, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, ljevak, lol89, lumani, Lynx, maha1, marlostanf1eld, Meshko91, Micron, mikimaus, MikiPirs, Mkey4nba, Mocvara1991, MSOZ101, muhamedhulk, Muumii, napapijri1987, nebeskasila, Nemanja99, Objektivac, PointBlank, Principatus, prisonbreak, Proximic, s4mke, SanaBosna, Sarun, Scholl, soxx, StevieG8, strahmeipomisliti, tale07, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VensanKasel, VolimBiH96, VolimoSarajevo, voltron30, Wolffire, xinxee, zastitaIdentiteta, zgembo89, zikerrz21 i 896 gostiju.