nem73 je napisao/la:rema koji za sekundu mogao u zrinjskom zavrsit prije nego je potpisao za Velez, on nam sada djecu vodi. a ta ista djeca nam glat 8-0 gube pssst nemamo duga al smo u kurcu
al sto jest jest vec poodavno drze forum/e dobro pokrivene...tu se inace bitne bitke biju![]()
Evo, nesto osim tvog rjecnika sa cim se ne slazem. Ne dajmo da nam skrenu probleme sa pravih stvari. Ne znam koliko je Rema strucan i cak mislim da nije posebno ali za nase ljude MORA biti mjesta u nasem Klubu. Dakle, skolu treba jacati, klub organizaciono uredjivati i jacati, formirati svoju bazu, dolaziti na utakmice i navijati, vratiti sve Velezove legende u Klub (ici po njih ako treba) jer svako od njih ima neki razlog zasto ga nema.
I evo jedan prijedlog: Zasto se ne napravi veliki skup u sali u Sjevernom na kojem bi Uprava mogla odgovoriti svima koji imaju neko pitanje. Ko radi ispravno i transparentno ne bi se trebao bojati takvih stvari cak bi ih i inicirao. Ja bih recimo pitao ovo sto sam vec pitao ovdje. Pitao bih kako je pojacanje napadac koji za cijelu sezonu prije nego sto je doveden nije dao ni jedan gol. Pitao bih i ko ga je i kada gledao od Velezovih "scouta". I ne samo njega, vec i ova druga "pojacanja".