Kvalifikacije za EURO 2016

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Sabinho
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la Sabinho » 15 okt 2014, 01:01

Cartman je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Srbija i Albanija u PLBIH da upotpunimo cirkus. :bih:
Neka probaju sa ovim dronom u Travniku ili Listici. :rol:
:lol: :lol:
Ma daj u Travniku kad bi neko nasao upravljac od drona otisao bi pod semafor i pokusavao nesto promijeniti na njemu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

edin20
Kontakt:

Post Postao/la edin20 » 15 okt 2014, 01:03

[youtube][/youtube]

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 okt 2014, 01:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Nema srpski igrac nikakve potrebe da skida zastavu.

To rade redari (ili u ovom slucaju protivvazdusna odbrana :mrgreen: )
mislis PAM :kafa:
Neva

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 okt 2014, 01:07

Mislim da ce biti zavrsni udarac za Srbe. Poznati jos od nas pa do incidenata sa Englezima. Tuzno je to. :wave: :wave: :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 15 okt 2014, 01:11

Kreativno, dobro zamišljeno i dobro izvedeno, ali zastava nekakve "velike Albanije" je niđe veze. Da su jednostavno stavili kako treba svoju zastavu, bio bi bolji fazon. Jer i obična zastava bi napravila isti haos. A "velika Albanija", čuj velika Albanija. :lolno:
FK Željezničar 1921

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 15 okt 2014, 01:13

IlPrincipe je napisao/la:Ko je onaj lik u crnoj dukserici što na kraju uze zastavu i ode ? Neko od Srbijanaca ili Albanaca ?
navijač Srbije, ima na drugoj jednoj snimci, kad komentator kaže da se sukobio s Albanskim igračima sa klupe, jer kad je pokušao da je iznese ovi ga natamburali :mrgreen:

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 15 okt 2014, 01:16

Cartman je napisao/la: Sto ubise ovog cetu sto je uletio. :tokralju: Aferim Cana. :bow: Jedno je mlatit se sa navijacima sa pivskim stomacima, ali hajde ti na fudbalera u top formi momcino. Nece ponovit.

Bravo za Srbijanske igrace koji su branili Albance ovdje kad su uletili ovi kreteni. Za to im svaka cast.

Svaka čast Cani, najprije što je pokušao zaustaviti svog igrača sa zastavom (da ne provocira), a onda stao u odbranu istog. Sada se vidi zašto je bio kapiten skoro u svakom timu gdje je igrao. Volovska mooda. :thumbup:
Kakav ublehaš je ovaj Tomović (15ka), koji je poletio za ovim Albancem sa zastavom. Banetu i Kolarovu, kao i manje-više svakom prvotimcu svaka čast za brzu reakciju, vidi se da prave sportiste. :thumbup:

Srbima ovo nije prvi incident, i to u relativno kratkom periodu, pitanje je kako će UEFA reagovati, a i vidno razočarenje igrača (Matić na kraju klipa) dovoljno govori o njihovom stavu prema ovakvom ponašanju. Neće sigurno dovjeka trpiti ovakve ispade i igrati pred praznim tribinama.
LUHG!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 15 okt 2014, 01:24

Sabinho je napisao/la:Mislim da ce biti zavrsni udarac za Srbe. Poznati jos od nas pa do incidenata sa Englezima. Tuzno je to. :wave: :wave: :wave:
Za neandertalce nije sport, a oni to dokazuju još od 2005. i utakmice protiv nas. Jbt. u Beograd otići odigrati susret ili pogledati isti se po riziku ravna kao da ideš u Afghanistan ili Siriju. Ovo prvo je možda i sigurnije nego gledati utakmicu u Srbiji. Uglavnom, ako ih sada UEFA ne kazni najstrožije, a to bi trebalo biti izbacivanje iz kvalifikacija, jer koja će to ekipa doći i osjećati se sigurno nakon ovog divljaštva, onda treba protiv UEFA-e pokrenuti tužbu.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 15 okt 2014, 01:24

Ako ih sad ne kazne nece nikada, da smo mi nesto slicno uradili,izbacili bi nas odmah,ali bar bi tad imali opravdanje neGo ovako i dalje ide ona patriotska : PAPE ODLAZI,TELETINO,GLUPANE,PICKO ! :bih:

SasaKajkut
Kontakt:

Post Postao/la SasaKajkut » 15 okt 2014, 01:29

Minimalna kazna bi trebala realno bit oduzimanje bodova to jest 0:3 za Albaniju, a realno bi bilo da izbace srbiju iz kvalifikacija,,a i ako ih ne izbace,,ne bi bio u kozi srbima tamo u albaniji,,**** su šiptari :wave:

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 01:58

Cartman je napisao/la:
Juventinisimo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sto ubise ovog cetu sto je uletio. :tokralju: Aferim Cana. :bow: Jedno je mlatit se sa navijacima sa pivskim stomacima, ali hajde ti na fudbalera u top formi momcino. Nece ponovit.

Bravo za Srbijanske igrace koji su branili Albance ovdje kad su uletili ovi kreteni. Za to im svaka cast.
Pa realno navijaci su ih propisno istamburali pri ulasku u tunel, barem za tih par sekundi su albanski igraci dobili bas lepo po turu (a duplo vise albanskih igraca bilo). Stojke takodje kako je odvalio turskog navijaca skoro u Austriji, baca i ovde Albanca na patos kada ulece u guzvu (leze mu :mrgreen: ). A niko ne vidi Lazovica u pocetku kako brani albanske fudbalere, nego samo Kolarova na kraju... Ipak napad na Stefana Mitrovica je glupost koja je proizvela sve ovo. Podestilo me na desavanja u Istanbulu sa utakmice Turska - Svajcarska 2005. Samo sto tamo skoro niko od turskih fudbalera nije branio svajcarske kolege. :kafa:
成章

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 15 okt 2014, 02:05

Ja ne vidim nikakav napad na Mitrovica. Ovaj uzeo zastavu, Albanac mu prisao i od njega uzeo zastavu i krenuo prema klupi da je ostavi.

U tom ulijece navijac i udara igraca Albanije stolicom.

Da nisu uletili navijaci, ovaj igrac bi odnio zastavu na klupu i utakmica bi bila nastavljena za 30 sekundi.

Prema tome, Risto Đogo skola vam ne pomaze od kad svaki telefon ima kameru.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2014, 02:21

Zastava nije velike Albanije, vec tadasnjih granica Albanije. 1912 kad su se otcijepili od Otomana to su bile granice Albanije. Ista situacija kao mi sto uzimamo karte iz vladavine Kulina Bana ili nesto slicno. Dakle uopste nije izmisljena karta vec je to postojalo.

Tu dolazimo do razlike izmedju Kosova i RS-a. Ovi drugi nikad nisu postojali do 90-ih. A Kosovo je bilo Albansko.
Celik!3,2,2.

blizaqFCS
Kontakt:

Post Postao/la blizaqFCS » 15 okt 2014, 02:21

]Kreativno, dobro zamišljeno i dobro izvedeno, ali zastava nekakve "velike Albanije" je niđe veze. Da su jednostavno stavili kako treba svoju zastavu, bio bi bolji fazon. Jer i obična zastava bi napravila isti haos. A "velika Albanija", čuj velika Albanija. :lolno:[/quote]
V.A. je plan prije svega velikih sv.sila Aerike i naravno Albanaca da stvore drzavu pripajajuci Kosovo koje je bilo u Srbskom tkz vlasnistvu i jos nekih djelova mak cgr grc.....ugl Kosovo je kljucno u citavoj ovoj prici :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Chengzhang
Kontakt:

Post Postao/la Chengzhang » 15 okt 2014, 02:52

Mozambik je napisao/la:Ja ne vidim nikakav napad na Mitrovica
A da ga nije albanski fudbaler jos zagrlio, ponudio mu ruku prijateljstva i istorijskog pomirenja? :urnebes:
Sve u svemu, ovo je sve mucno gledati. Niti je ovo trebalo albanskim igracima, niti ovim nasim budalama koje su sa tribina uletele na teren da se razracunavaju sa gostujucim fudbalerima. :facepalm:
Vladimir Stojkovic :tokralju:
Prvo pokazao kako se brane saigraci, a onda smirivao strasti i sa mnogim saigracima stitio iste te albanske fudbalere kada se umesala publika. :clap:
Tosic :clap:
Albancima ne pogovaram sukob sa navijacima, i ja bih se branio koliko mogu na njihovom mestu, nego napad na Mitrovica i srpske kolege u cilju zastite prvo 1878 nastale nacionalisticke, a kasnije fasisticke ideje, koja je nakratko bila ostvarena uz podrsku Hitlera i Ducea 40-ih godina proslog veka, ali je ubrzo dozivela slom. Oni nisu branili svoju zastavu, sto bih razumeo, prihvatio i opravdao, oni su branili fasizam svesno i smisljeno provocirajuci. Dronovi sa fasistickim materijalom ne lete ulicama i stadionima svakodnevno. Ovo je zapravo nevidjeno u istoriji sporta.

Kvalifikacije:
Irci, i jedni i drugi, Rumuni, Portugalci :clap:
成章

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 okt 2014, 02:56

krmpotich je napisao/la: Balavci od 16 godina palamude o ljubavi prema Albaniji i mrznji prema Srbiji a pojma nemaju da je na SP 50% ako i ne vise te iste Srbije navijalo za BiH...
Znaci to sto su oni navijali za nas na SP da ja moram navijati za njih,i da ih moram voljeti ? Taj narod mi je ubijao familiju,napravili pokolj u Srebrenici i da ja to zaboravim zbog toga sto ti kazes da su oni navijali za nas. Ne buraz nikad ih necu voljeti,a niti cu navijati za njih,navijam za samo jednu zemlju a to je moja Bosna.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Denizli
Kontakt:

Post Postao/la Denizli » 15 okt 2014, 03:12

Bihac96 je napisao/la:
krmpotich je napisao/la: Balavci od 16 godina palamude o ljubavi prema Albaniji i mrznji prema Srbiji a pojma nemaju da je na SP 50% ako i ne vise te iste Srbije navijalo za BiH...
Znaci to sto su oni navijali za nas na SP da ja moram navijati za njih,i da ih moram voljeti ? Taj narod mi je ubijao familiju,napravili pokolj u Srebrenici i da ja to zaboravim zbog toga sto ti kazes da su oni navijali za nas. Ne buraz nikad ih necu voljeti,a niti cu navijati za njih,navijam za samo jednu zemlju a to je moja Bosna.
Ma srbadija je navijala za Bosnu na SP-u samo zato sto misle da je Bosna neka "srpska" zemlja i da imamo "srpske krvi".

Imas mozda jednog postenog Srbina kroz 100.000, koji nije hranjen velikosrpskom mitologijom.

LFC_YNWA
Kontakt:

Re: Odg: Kvalifikacije za EURO 2016

Post Postao/la LFC_YNWA » 15 okt 2014, 03:19

Bihac96 je napisao/la:
Objasnio. Treba biti oprezan sa njima i drzat ih na distanci.

Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 15 okt 2014, 07:30

Kako ce ga poglabati srbi, nisu ni svjesni :lol:

Sve se vidi fino na ovom zadnjem snimku
FORZA MARŠAL !!!

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 15 okt 2014, 07:39

ovo je kraj kvalifikacija za srbiju
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.