Eno ga s Barbarezom igra pokera po onim world poker tourSignore je napisao/la: I gdje nam je BParena? Nisam odavno naletio na neki njegov post. Il je napustio forum il se ne srecemo. Zanimljivo i neki dan u Zenici i nema ga na njegovom radnom mjestu. Da nije napustio ovaj svijet?
Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Stari forumasi
Nemoj tako. Njega postuje legenda BH nogometaarelinho je napisao/la:Eno ga s Barbarezom igra pokera po onim world poker tourSignore je napisao/la: I gdje nam je BParena? Nisam odavno naletio na neki njegov post. Il je napustio forum il se ne srecemo. Zanimljivo i neki dan u Zenici i nema ga na njegovom radnom mjestu. Da nije napustio ovaj svijet?![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
5 godina i nešto više od 2 mjeseca, i ukupno nešto manje od 21000 postova.
Al leti vrijeme
Al leti vrijeme
4 godine i 4 mjeseca, a ni 1000 postova 
6 godina i 11 dana, a kao da je jučer bilo, nevjerovatno kako vrijeme leti.

arelinho je napisao/la:Eno ga s Barbarezom igra pokera po onim world poker tourSignore je napisao/la: I gdje nam je BParena? Nisam odavno naletio na neki njegov post. Il je napustio forum il se ne srecemo. Zanimljivo i neki dan u Zenici i nema ga na njegovom radnom mjestu. Da nije napustio ovaj svijet?![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Cautinho
- Kontakt:
2 godine i evo 9 mjeseci,jedini profil,7 k postova,7 banova,sve po sedmicu,osim jednog od dvije sedmice.
Svaceg je bilo,prosla godina je bila najaktivnija,tad sam bio u centru paznje i najvise je se visilo po forumu,dosta jakih trenutaka,uvijek cu pamtiti majstora,onog albanca zaboravio sam,devila,dukea,magicu,Neutrala i Monologa u najboljim danima,sad je otupio,nije vise na nivou.
Od događaja,Enver iz Australije,Mirzine trice kasno uvečer ( ponavljamo i ove godine dakako),kosarkasi u Sloveniji,svi veći sportski događaji,plasiranje na Brazil,jedan od najljepsih trenutaka u zivotu opcenito,nedimovu sestru i naravno oni kad sam ja u pitanju,a bilo ih je mnogo,i nicem se nisam naljutio,uvijek sam se smijao tome
Svaceg je bilo,prosla godina je bila najaktivnija,tad sam bio u centru paznje i najvise je se visilo po forumu,dosta jakih trenutaka,uvijek cu pamtiti majstora,onog albanca zaboravio sam,devila,dukea,magicu,Neutrala i Monologa u najboljim danima,sad je otupio,nije vise na nivou.
Od događaja,Enver iz Australije,Mirzine trice kasno uvečer ( ponavljamo i ove godine dakako),kosarkasi u Sloveniji,svi veći sportski događaji,plasiranje na Brazil,jedan od najljepsih trenutaka u zivotu opcenito,nedimovu sestru i naravno oni kad sam ja u pitanju,a bilo ih je mnogo,i nicem se nisam naljutio,uvijek sam se smijao tome
Keep walking.
Re: Odg: Stari forumasi
Nisi jediniGreivis je napisao/la:Nikad banovan.
A fakat gdje nam je @vojvoda, željovci, šta je sa njim, znate li šta?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa vodio je neku diskusiju s @Magijom oko Velike Britanije i to na temi Grand Slama.
Došao Monolog, pa ih pocastio s dvije sedmice. Od tada mu se gubi svaki trag.
Došao Monolog, pa ih pocastio s dvije sedmice. Od tada mu se gubi svaki trag.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Uf, sad sam primjetio da sam na forumu vise od 5 godina. Vecinom sam samo citao. Tek sam lani poceo nesto vise pisati.
Jeli iko prije bio na Ciletovom forumu? Prije sportsport.ba. Tamo sam bio od 2004 do 2009.
Jeli iko prije bio na Ciletovom forumu? Prije sportsport.ba. Tamo sam bio od 2004 do 2009.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 16 okt 2014, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Sada ce 6 punih godina kako sam tu. Svasta je proslo kroz ovaj forum.
Memo Adidas 
4 godine i 10ak mjeseci, mada dobrih godinu ili dvije nisam komentarisao, da bih se onda opet vratio. 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BurningLegion
- Kontakt:
Nikad baniran. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Već sam ovdje 4 godine, nekoliko mjeseci gore-dole
Drugi nick, na onom sam bio 2-3 banovan, jednom na 2 hefte i tu je bio kraj tom nicku. Sa ovim nickom nisam još bio banovan.
i nije me moderator nikad banovao, samo admin. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
A kakve veze ima naš staž sa temom?
Tri godine proletiše, kontao se malo zezati, ali eto, oduži se.
Ex Oxygen, jedan ban i odmah trajni, objavih pp u kojem dobih gnusne psovke i jbg. Usput se poklopilo sa bojkotom foruma nas Juventina pa odatle i famozni naziv "Čopor".
Više puta sam htio završiti forumašku karijeru, ali ne dade se, ima fine raje, ali sve ima rok trajanja.
Tri godine proletiše, kontao se malo zezati, ali eto, oduži se.
Ex Oxygen, jedan ban i odmah trajni, objavih pp u kojem dobih gnusne psovke i jbg. Usput se poklopilo sa bojkotom foruma nas Juventina pa odatle i famozni naziv "Čopor".
Više puta sam htio završiti forumašku karijeru, ali ne dade se, ima fine raje, ali sve ima rok trajanja.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 okt 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I ja sam ovdje evo vec otprilike 3 i kusur godina ali sam i prije toga dosta citao forum ali nisam bio registrovan (iz Bog zna kojih razloga
).
Ali poprilicno sam anoniman forumas jer uglavnom pisem na temi Liverpula.
Od starijih forumasa, @Reds nedostaje
. Takodjer, u zadnje vrijeme sam primijetio da nema jimmy humuhumunukupua ( nesto ovako
) ili ti ga OTNYS YNWA.
Ali poprilicno sam anoniman forumas jer uglavnom pisem na temi Liverpula.
Od starijih forumasa, @Reds nedostaje
ZZ
Sad si član predsjedništva Dragane, ne mogu ti ništa.BurningLegion je napisao/la:Nikad baniran.
DRUG NEBI TI PUNCA
- BurningLegion
- Kontakt:
Ne mogu mi pera odbiti, a ni Dragan, neelokventni i nedostojni amater za moje kapacitete. 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], VensanKasel i 56 gostiju.