Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Neutral
Kontakt:

Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?

Post Postao/la Neutral » 15 jan 2009, 14:03

Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

eminbb
Kontakt:

Post Postao/la eminbb » 15 jan 2009, 14:39

Naravno da svi zelimo prijenose premijer-lige, kakva je takva je ali je zelimo na tv-u, ako nista onad radi regularnosti
TM is the best, najbolji s najboljima, TM i sportsport.ba

INSULA2
Kontakt:

Post Postao/la INSULA2 » 15 jan 2009, 15:37

Da naravno da želimo prijenose premijeligaških utakmica to bi poboljšalo prije svega ovo korumpirano suđenje, nogomet i sve ostalo.
Trebamo se ugledati na komšije hrvate treba nam i udruženje premijerligaša i sponzor lige to bi bilo dobro za napredak ove lige.

forza inter
Kontakt:

Post Postao/la forza inter » 16 jan 2009, 11:08

volio bi da pocne prenos utakmica nase lige da se upozna neka zvijezda iz bih da bude poznat ali sve je u allahovim rukama
Z.I 8 L.R.A 10 R.Q 77 A.M 33 S.A.M 20 P.V 14 L.F 7 V.O 21 M.B 45 J.Z 4 M.M 23 W.S 25
C.C 26 D.S 5 I.C 2 J.C 12

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 jan 2009, 20:34

anketa koju su stavili momci sa sportsporta se pokazala pozitivnom.Cini mi se 3/4 je bilo za.Sada bi samo trebalo rezultate ankete poslat savezu i tv kucama ne samo ftv-u nego i svim ostalim,valjda ce neko skontat sta narod zeli gledat i konacno pocet prenosit nasu ligu da i mi jednom vise krenemo s mrtve tocke.

Salle
Kontakt:

Post Postao/la Salle » 19 jan 2009, 18:10

Trebalo bi se prenositi i to najmanje dvije utakmice, npr kao italijani, subotom u 3 jedna ili eventualno dvije nešto kao na sport klubu, i nedjeljom u večernjim satima. Ali samo neznam šta bi mi mogli gledati, mislim da bi se nekako mogao nakaniti da propustim najjače lige jednom ili dvaput da gledam naše, ali kad bi se uvjerio kolika je razlika daj Bože da bi više ikad gledao.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 24 jan 2009, 00:09

kad bi bht i ftv ulozile pare koje daju na prava za prijenos utakmica bundeslige i premiershipa u prijenos utakmica domacinske lige bili bi i oni i mi hepi :)
100% sportski i krajnje opušten potpis

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 jan 2009, 11:04

RiNo je napisao/la:kad bi bht i ftv ulozile pare koje daju na prava za prijenos utakmica bundeslige i premiershipa u prijenos utakmica domacinske lige bili bi i oni i mi hepi :)
i još bi im kusur ostao..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jan 2009, 08:48

RiNo je napisao/la:kad bi bht i ftv ulozile pare koje daju na prava za prijenos utakmica bundeslige i premiershipa u prijenos utakmica domacinske lige bili bi i oni i mi hepi :)
Ko če prenositi ovaj lopovluk. Daj ba, pa ja bi nakon prvih 10 minuta utakmice moro gasiti televizor da mi nebi crko od toliko valjanja, faulova, sudijski lopovluka itd itd. Sve dok se to ne promjeni neće ni prenositi ligu i ne treba. Jer jedino tako če ih natjerati da to urade. Samo naši kreteni misle da TV prava ne donose lovu, hehe...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 26 jan 2009, 08:50

GunnerS je napisao/la:
Ko če prenositi ovaj lopovluk. Daj ba, pa ja bi nakon prvih 10 minuta utakmice moro gasiti televizor da mi nebi crko od toliko valjanja, faulova, sudijski lopovluka itd itd. Sve dok se to ne promjeni neće ni prenositi ligu i ne treba. Jer jedino tako če ih natjerati da to urade. Samo naši kreteni misle da TV prava ne donose lovu, hehe...
pa bas kad bi se prenosilo, bilo bi manje valjanja, faluova i sudijskog lopovluka :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 jan 2009, 08:54

Heh, šta misliš da če to oni dopustiti ?! Pa znaju i oni to, ali nema od toga ništa, zato "prodaju" prava nekog Bog zna tamo TV kući, ćije programe imaju samo oni u svojim kućama
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 16 feb 2009, 18:59

nase televizije se i ne zanimaju za nas fudbal
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 16 feb 2009, 19:07

hayat je jedno vrijeme prenosio utakmice nase lige......mislim da bi se svake sedmice trebalo prenosti utakmicu kola,pa npr. srbijanska i hrvatska liga nisu nesto puno jace od nase pa imaju ljudi emisije prije utakmice,direktne prijenose,analize poslije utakmica....kod nas je to sve amaterski,na BHT-u uvjek dodje neki prijasnji "uspjesni" sudija i komentarise dali je opravdano dosudjen penal,prekrsaj,crveni i uvjek stoji naravno na strani sudije koji sudi (da se ne zamjeri,trebat ce mu nekad u zivotu :x )......mislim da bi se neke stvari NAPOKON trebale dovesti u red :!:
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 16 feb 2009, 22:26

HARIS XXL je napisao/la:hayat je jedno vrijeme prenosio utakmice nase lige......mislim da bi se svake sedmice trebalo prenosti utakmicu kola,pa npr. srbijanska i hrvatska liga nisu nesto puno jace od nase pa imaju ljudi emisije prije utakmice,direktne prijenose,analize poslije utakmica....kod nas je to sve amaterski,na BHT-u uvjek dodje neki prijasnji "uspjesni" sudija i komentarise dali je opravdano dosudjen penal,prekrsaj,crveni i uvjek stoji naravno na strani sudije koji sudi (da se ne zamjeri,trebat ce mu nekad u zivotu :x )......mislim da bi se neke stvari NAPOKON trebale dovesti u red :!:

jel se šališ za ovo ili ozbiljno
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2009, 08:21

Mirza_Hordas je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:hayat je jedno vrijeme prenosio utakmice nase lige......mislim da bi se svake sedmice trebalo prenosti utakmicu kola,pa npr. srbijanska i hrvatska liga nisu nesto puno jace od nase pa imaju ljudi emisije prije utakmice,direktne prijenose,analize poslije utakmica....kod nas je to sve amaterski,na BHT-u uvjek dodje neki prijasnji "uspjesni" sudija i komentarise dali je opravdano dosudjen penal,prekrsaj,crveni i uvjek stoji naravno na strani sudije koji sudi (da se ne zamjeri,trebat ce mu nekad u zivotu :x )......mislim da bi se neke stvari NAPOKON trebale dovesti u red :!:

mislis da su njihove lige puno jace?
pa ne igra se svake sedmice derbi, Zvezda-Partizan u Srbiji ili Hajduk-Dinamo u Hrvatskoj. ostali klubovi su im slabi isto ko i nasi...

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 17 feb 2009, 08:40

Mi imamo najvise derbija u regiji,to je sigurno,a njihove lige su uredjenije i vode ih koliko toliko sposobni ljudi (barem su sposobniji od nasih),ali kvalitetnije nisu.
U Hrvatskoj su Dinamo i Hajduk odmakli od ostalih,u Srbiji Zvezda i Partizan,ali ne mozete gledati samo te klubove,nego morate sagledat citavu ligu.Oni imaju derbije 2 puta godisnje,a mi skoro svako kolo i to moramo iskoristiti.Mi mozemo imati najzanimljiviju ligu u regiji kada bi se svi malo potrudili.
Sarajevo,Zeljo,Celik,Velez,Sloboda,Borac... poslije rata su se prikljucili Siroki i Zrinjski,koliko se jos zemalja moze pohvaliti sa ovoliko klubova i ovolikog broja navijaca.
Mi imamo potencijal i to veliki,samo sto sami sebe vazda ukopavamo!
Dajte prenose,smanjite broj klubova u ligi,udruzite premijer ligase i navijace,uvedite pravila i licence i tko ne moze ili nece zadovoljiti sve uvijete - mrs druga liga.Namijestanja i sudjenje zestoko kaznjavati i to je to.
Ali naravno prvo moramo smijenut savez.

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 17 feb 2009, 14:22

normalno da ovo ozbiljno mislim...hrvati imaju dinamo i hajduk,srbi zvezdu i partizan i to je to!ostalo je sve jadno...mislim da njihove lige nisu nista puno jace od nasih (ima razlika,naravno) kao npr. domacinsko sudjenje u nasoj ligi,sudijska korumpiranost,prodavanje utakmica...to ima i kod njih ali u manjoj mjeri...

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 17 feb 2009, 14:27

HARIS XXL je napisao/la:

normalno da ovo ozbiljno mislim...hrvati imaju dinamo i hajduk,srbi zvezdu i partizan i to je to!ostalo je sve jadno...mislim da njihove lige nisu nista puno jace od nasih (ima razlika,naravno) kao npr. domacinsko sudjenje u nasoj ligi,sudijska korumpiranost,prodavanje utakmica...to ima i kod njih ali u manjoj mjeri...
paša ti nisi dobar pa najslabiji klub iz hrvatske bi bio prvak kod nas,sudjenje im je opet kakvo takvo ali bolje,sve im je bolje!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 17 feb 2009, 14:32

Po cemu bi zadnji klub iz HNL bio prvak ovdje?po cemu si to zakljucio??nidje veze,kao prvo to se ne moze porediti a ja kolko znam hrvatska liga nije njemacka pa da zadnji na tabeli bude prvak u nas :roll:

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 17 feb 2009, 14:40

dobro mozda sam malo pretjerao al ti stvarno nisi upoznat onda u kakvom je stanju nasa liga!!JBG al kako je tako je!!!! AL BI I JA VOLIO GLEDATI NAŠU LIGU NA TV!!!!!!!!!!!!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Cwirek, TylerBurey i 28 gostiju.