HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Mandrake
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Mandrake » 28 okt 2014, 19:49

crnov je napisao/la:Sto nas sportsport ba danas nahvali,prvo sa Lukom sada za primjer ostalim,svaka cast,nek nije politika i huliganizam,a jucer pohvalise i Ultrase! :thumbup: :bow:
Stvarno odličan članak danas za Zrinjski, a bome i Široki, te prijašnji članci :thumbup: .... samo tako nastavite ;)
Inače, igrači su pravo "napaljeni" na preostale 3 utakmice i žele dočekati pauzu kao prvi na tablici :njanjanja:
4-5 naših igrača ima pravo dobre inozemne ponude (pogotovo Crnov i Stevo)... ali nadam se da će da uprava učiniti sve da ostavi naše glavne igrače do kraja sezone i da pokušamo obraniti naslov prvaka :)

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 28 okt 2014, 20:46

Znaju li se potencijalni klubovi il je šatro svi ih traže a ponuda nigdje.
;-)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I have a dream

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 28 okt 2014, 20:49

westherc je napisao/la:Znaju li se potencijalni klubovi il je šatro svi ih traže a ponuda nigdje.
;-)

Stevo ne ide nigdje to je milion posto,za Crnog ti ne bi znao reći,mogu samo reći da bi bio naš bivši igrač da nije bilo ozljede na Ljeto,ali nadat se da će ostat do kraja sezone.Teško mogu slobodno reći i nemoguće će biti pronaći adekvatnu zamjenu za njega kada napusti klub.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 28 okt 2014, 21:28

Crni mora ostati ukoliko zelimo ozbiljno zagristi oko obrane naslova. Ako dodje ponuda koja "izuva iz cipela" onda nema pomoci.

I have a dream

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 okt 2014, 21:56

Crni kralj kaze nebi se vratio u Dinamo za sve pare ovoga svijeta,momak ocigledno ima svoje JA radi toga je i uspio,mozda je sreca sto se ozlijedio i propao mu Bate Borisov jer momak je kapacitet za jace lige,mozda Rijeka umijesto Anasa Sharbinija kojeg jos cekaju u Hajduku da napravi "visak" na lijevoj strani! :rol:

RIjeka ima pare,neka daju pola milijuna i njihov je,za Crnog ce se naci zamjena ,mozda Durak tempira formu! :opaopa:
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic2 » 28 okt 2014, 22:02

westherc je napisao/la:Crni mora ostati ukoliko zelimo ozbiljno zagristi oko obrane naslova. Ako dodje ponuda koja "izuva iz cipela" onda nema pomoci.

Koliko ja znam Crnovu istice ugovor slijedeceg ljeta i logicno je ocekivat njegovu prodaju ove zime jer to je posljednja prilika da klub nesto zaradi na njegovom transferu.Zamjena?Tko god dodje nece mu biti lako jer ce ga usporedjivati sa Crnim.Ja mislim da ce doci Sesar jer ce u zimskom prelaznom roku imati ciste papire.

"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."

crnov
Kontakt:

Post Postao/la crnov » 28 okt 2014, 22:06

Sesar nije los samo je pitanje forme,!

Protiv Celika se vracaju Mumin i Vucina i nece biti Denija koji ima zute kartone,sad bi trebalo dati priliku Basari da malo osjeti premijerligaske terene :lol: ,nista morat cemo ih "ubiti" sa Milom po desnoj strani! :rol:

Iduca utakmica jel u subotu?! :?
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 28 okt 2014, 22:17

crnov je napisao/la:Sesar nije los samo je pitanje forme,!

Protiv Celika se vracaju Mumin i Vucina i nece biti Denija koji ima zute kartone,sad bi trebalo dati priliku Basari da malo osjeti premijerligaske terene :lol: ,nista morat cemo ih "ubiti" sa Milom po desnoj strani! :rol:

Koliko ja znam Subota 16,30 .Ja mislim da Basara vise nece zaigrati za nas ali mozda grijesim.Mozeli taj Galic protiv Celika.Jel on bocni igrac?Nisam ga jos gledao pa ne znam.

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 28 okt 2014, 23:01

acovic2 je napisao/la:
crnov je napisao/la:Sesar nije los samo je pitanje forme,!

Koliko ja znam Subota 16,30 .Ja mislim da Basara vise nece zaigrati za nas ali mozda grijesim.Mozeli taj Galic protiv Celika.Jel on bocni igrac?Nisam ga jos gledao pa ne znam.

Jeste,igra mali desno krilo,ali Mile počinje 100 %

Dujka-Zlatić?(Blaić),Graovac,Katanec,Stojkić-Mumin-Šćepo-Radulović-Crni-Mile-Stevo.

u 2.pol ulazi Đuka 100 %,po meni Pavle,zavisi do rezultata Krešo,Anto i mali Galić,ako Anto ne starta utakmicu jer je po meni moguće i to da sačuva Matiju da ne bi dobio slučajno žuti karton pa da ne propusti Olimpik.Uglavnom,ko god igro tri boda moraju ostati u Mostaru i ostat će jer se igrači ne opuštaju i svakoga shvataju maksimalno ozbiljno što je za svaku pohvalu.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 28 okt 2014, 23:06

najviše me strah ovakih utakmica koja nam sada slijedi jer je i bod totalni neuspjeh a igrači ako se i najmanje opuste uvijek lako sve može otići na drugu stranu . mislim da je vrijeme da počnemo jednu utakmicu bez nekog od trojca radulović,šćepanović,muminović pošto je to u travniku dobro bilo a igrao je samo radulović .

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 30 okt 2014, 00:42

Jel Crnov produkt vase skole fudbala? Gledao sam nekoliko utakmica Zrinjskog i on se izdvaja kao vas najbolji igrac, dobar je i Simeunovic, samo me nervira stalno prigovaranje (i sudijama i igracima), bar u onim utakmicama sto sam ja gledao.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 30 okt 2014, 08:02

Crnov se afirmirao u Zrinji a prosao je skolu Dinama, nepoznat igrac bio do Zrinje

I have a dream

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 30 okt 2014, 09:21

Sto je sa Petrakom, on nije prosao pripreme ili ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

westherc
Kontakt:

Post Postao/la westherc » 30 okt 2014, 11:07

England je napisao/la:Sto je sa Petrakom, on nije prosao pripreme ili ?
Koliko znam jest, ali igra na poziciji od Muminovića, Šćepanovića, Radulovića, igrao je u kupu to sam vidio...
Teško je upat u prvih 11 osim ako žuti kartoni i ozljede učine svoje. Jaka konkurencija
:D
I have a dream

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 30 okt 2014, 11:43

nanose se igrači . ko valja valja ko ne valja ide nazad stižu novi :clap:

acovic2
Kontakt:

Post Postao/la acovic2 » 30 okt 2014, 17:13

slika

ULTRAS DUBAI :urnebes: :urnebes: :clap: :clap:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 31 okt 2014, 14:16

marioo8888 je napisao/la:Evo ga potpiso Ivan Sesar,odlično pojačanje :clap: :clap:
Pa je li bio potpisao za vas i sada ga prodajete ili otkud to ide u Belgiji sada?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 31 okt 2014, 15:06

Mokroguz je napisao/la:
marioo8888 je napisao/la:Evo ga potpiso Ivan Sesar,odlično pojačanje :clap: :clap:
Pa je li bio potpisao za vas i sada ga prodajete ili otkud to ide u Belgiji sada?
Ma jok,na službenoj stranici izbacilo da je potpisao,ali se nešto zakompliciralo ne mogu se sjetit točno šta je bilo,nije bio kod nas,valjda iz Turske ide u Belgiju ili kao slobodan igrač,ne znam ti to.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 01 nov 2014, 16:05

policiju vam .ebemo

a sto se tice tekme nek bude sta bude ruka ruci

ManijakUSA
Kontakt:

Post Postao/la ManijakUSA » 01 nov 2014, 17:22

crvendać za Zrinjski :? mogli bi vi ovdje i kiksati a imate po meni najteži raspored sljedi vam Olimpic u gostima i uvjek za svakoga nezgodni Široki tako da ako ovdje kiksate biće to možda kraj nadanja o jesenjoj tituli za Zrinjski.
Ja sam rođen zbog plavih, ja umrjeću zbog njih

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.