Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Ja sam se odlucio za Pjanica i Djurica.Head je napisao/la:Koga gledati, Dzeku ili Pjanica.
tezak izbor..Head je napisao/la:Koga gledati, Dzeku ili Pjanica.
A odbrane u City-a
Mene stid njihovog stida.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
koji odron ekipa ovaj Shity

Da mi je neko pricao da od onog Aguera moze postojati sebicniji fudbaler nebi mu vjerovao. Alo evo Jovetic mu sasvim dobro parira. Ma sta dobro- Odlicno.

Ovaj City uopste vezni red nema.
Sudeci po do sad pokazanom u sezoni, od Yaya Tourea je ostalo samo ime nazalost.
Eno jos se povrijedi.

crnogorac pokusava da se ubaci u prvi tim...nema veze ko mu stoji na putu 
Bogami ovo kod Džeke izgleda zabrinjavajuće,nikako da proradi,slabo dolazi do šanse za gol...
**** ove kupove ja sam se nadao da danas nece igrati jer bi to znacilo da ima veliku sansu da zaigra sljedece dvije derbi i ligu prvaka. A ovako
Kud nije kepeca ubacio danas **** ga on. Od ovih na terenu danas od Citya Dzeko je najmanje odmarao
**** Shitty

Oj sta je fulio covjece 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sta profula
trebao je ono zakucat 
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Ovaj me City podsjeca na onaj od Mancinija nigdje veze igra ne samo veceras nego zadnjih 5 a 6 utakmica ... Ja nekontam pelegrinija da Dzeko treba da se spusta do polovine terena da bi dirnuo loptu ...
Anti Nakarada
Ne valja ovo nista. Vise sam ocekivao od saradnje Jovetic - Dzeko iskreno koja je minimalna. Aguero ce ionako uvijek igrat samo za sebe ko god mu bili saigraci. **** los City.
Nikakav strasan promasaj, reagovao je kako je najbolje mogao u onom momentu, jednostavno nije islo. Vise od toga zabrinjava pad citave ekipe, jer u ovakvom kolektivu niko se nece naigrati. Mogao bi Pelegrini uskoro na biro...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ma Dzeko svake godine prode kroz ovakve male krize kad ga bas nece, jos sad je i City dosta losiji od prosle godine. Vratit ce se dzeko i njegov City brzo.
Sreća u nesreći je što će City većinu utakmica igrati sa dva napadača, a imaju ukupno 3 a Džeko je nekako "najklasičniji" od njih. Nema mu više Negreda da mu može uzeti mjesto, sa te strane ne bi trebalo biti problema oko minutaže. Ostalo bi manje-više trebalo doći samo po sebi.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A sad derbi !!
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 01 nov 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.