RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 22:11

MostaracVelezovac je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Ima li iko problema sa zutim.
Ima Alem, on Kineze nemere smislit. :urnebes:
Evo onda jedna za njega
[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :njanjanja:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 30 okt 2014, 23:07

Zaboravi pohvalit zalaganje igraca protiv Viteza. Onako se bori za sveti mostarski grb. Nego zaboravi pitat nekog na temi viteza onda da mi po nekom igracu posalju onog njihovog domaceg dalmatinskog maslinovog ulja. Brato kako je to zdravo stavis kap u pakaš za tri sata ti palma naraste :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 30 okt 2014, 23:09

SipakUlicar1922 je napisao/la:Posto je samo Zolj zaradio zuti karton u proslom kolu protiv dalmatinaca, nemamo problema sa kartoniranim igracima. Ukoliko se nista ne desi na sutrasnjem treningu valjda je samo Vlada pod znakom pitanja
Bolje igramo bez Vlade tako da nek se on potpuno oporavi pa ćemo za dalje viditi.Ne pravi prevagu na terenu, 32 su mu godine, bolje da forsiramo mlađe igrače.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Mostarac1971
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac1971 » 31 okt 2014, 00:57

RezervniGolman je napisao/la:Zaboravi pohvalit zalaganje igraca protiv Viteza. Onako se bori za sveti mostarski grb. Nego zaboravi pitat nekog na temi viteza onda da mi po nekom igracu posalju onog njihovog domaceg dalmatinskog maslinovog ulja. Brato kako je to zdravo stavis kap u pakaš za tri sata ti palma naraste :urnebes: :urnebes:
Hahhahahaha Bože , Kralju Vala Nek si se ti Nama vratio medju raju :bih: A zato se lafo dalmatinci ne javljaju... Probaju ulje kako fercera
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA! RA1981

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 31 okt 2014, 01:15

Da li se neko zeli kladit u avatar? :D

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 31 okt 2014, 06:12

SiggySinatra je napisao/la:Da li se neko zeli kladit u avatar? :D
Mosa keš. :cool:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 okt 2014, 06:16

Goodison je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Da li se neko zeli kladit u avatar? :D
Mosa keš. :cool:
Taman mu mislio napisat zaobiđi nas sa tim sirotinjskim igricama :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 31 okt 2014, 07:11

Prenose li nas u subotu ?
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 okt 2014, 10:02

Pozdrav raji, naročito Mostarskoj. ;)

Sinoć je bila emisija Rođeni, Rođeni na RTV Mostar i gost je bio direktor Sedin Tanović-Tana :mrgreen: .

Cijela emisija je bila posvećena pomoćnom terenu i na kraju je bilo riječi o omladinskoj školi. Naime, već je stigla donacija iz Evrope, a uskoro će i iz Amerike. Također su prijatelji iz Turske dolazili prije nekoliko dana, i obišli su teren, kako bi znali u kojoj je fazi izgradnja istog, te će i oni uskoro da uplate svoj dio, a pored toga i firma MIG je jednim dijelom učestvovala u finansiranju. ;)

Bilo je riječi o radu uprave uove četiri godine, gdje je TANA rekao sve dobre strane, ali i one loše, jer kako je i sam priznao moglo se i više, ali ovaj pomoćni teren je diktirao ostalo, jer će nas on doći 500.000 KM. Pored toga, kako reće TANA, u skorije vrijeme planirana je izgradnja i četvrte tribine, te uređenje centralne tribine, a o tome će se razmišljati kada se abd završi pomoćni teren, jer novac koji će biti uložen u pomoćni teren, sa njim se moglo komotno završiti još jedna tribina, plus urediti centralna tribina.

Bila su i pitanja u vezi rezultata prvog tima, gdje je direktor rekao da nisu zadovoljni bodovnim saldom, jer fale 4 boda, s kojima bi smo bili rame uz rame vodećima. Dalje on kaže da će na polusezoni biti podnesen izvještaj struke, gdje će se kako stvari stoje zahvaliti pojedinim igračima, a koji će to biti, vidjet ćemo.

I na kraju bilo je riječi o omladinskoj školi, gdje se upravi zamjera neangažovanje trenera sa strane, gdje je Tanović rekao da Velež nema toliko novca da angažuje trenere sa strane, jer su oni preskupi za naše uslove, tako da je trenutni PRIORITET POMOĆNI TEREN, KAKO BI VELEŽ CRPIO SVOJU IGRAČKU BAZU, ČIME BI DOBIO JEFTINIJI IGRAČKI KADAR OD MOSTARSKE DJECE, I KAKO BI SE ŠTEDNJOM NOVCA ISTI ULAGAO U NOVE PROJEKTE. :bih:

Uh jesam se umorio kucajući. :mrgreen:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 31 okt 2014, 10:33

Autobus i minibus sutra plus kombi dva-tri
KLUB SVIH NAS.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 31 okt 2014, 10:44

AlemC85 je napisao/la:Pozdrav raji, naročito Mostarskoj. ;)

Sinoć je bila emisija Rođeni, Rođeni na RTV Mostar i gost je bio direktor Sedin Tanović-Tana :mrgreen: .

Cijela emisija je bila posvećena pomoćnom terenu i na kraju je bilo riječi o omladinskoj školi. Naime, već je stigla donacija iz Evrope, a uskoro će i iz Amerike. Također su prijatelji iz Turske dolazili prije nekoliko dana, i obišli su teren, kako bi znali u kojoj je fazi izgradnja istog, te će i oni uskoro da uplate svoj dio, a pored toga i firma MIG je jednim dijelom učestvovala u finansiranju. ;)

Bilo je riječi o radu uprave uove četiri godine, gdje je TANA rekao sve dobre strane, ali i one loše, jer kako je i sam priznao moglo se i više, ali ovaj pomoćni teren je diktirao ostalo, jer će nas on doći 500.000 KM. Pored toga, kako reće TANA, u skorije vrijeme planirana je izgradnja i četvrte tribine, te uređenje centralne tribine, a o tome će se razmišljati kada se abd završi pomoćni teren, jer novac koji će biti uložen u pomoćni teren, sa njim se moglo komotno završiti još jedna tribina, plus urediti centralna tribina.

Bila su i pitanja u vezi rezultata prvog tima, gdje je direktor rekao da nisu zadovoljni bodovnim saldom, jer fale 4 boda, s kojima bi smo bili rame uz rame vodećima. Dalje on kaže da će na polusezoni biti podnesen izvještaj struke, gdje će se kako stvari stoje zahvaliti pojedinim igračima, a koji će to biti, vidjet ćemo.

I na kraju bilo je riječi o omladinskoj školi, gdje se upravi zamjera neangažovanje trenera sa strane, gdje je Tanović rekao da Velež nema toliko novca da angažuje trenere sa strane, jer su oni preskupi za naše uslove, tako da je trenutni PRIORITET POMOĆNI TEREN, KAKO BI VELEŽ CRPIO SVOJU IGRAČKU BAZU, ČIME BI DOBIO JEFTINIJI IGRAČKI KADAR OD MOSTARSKE DJECE, I KAKO BI SE ŠTEDNJOM NOVCA ISTI ULAGAO U NOVE PROJEKTE. :bih:

Uh jesam se umorio kucajući. :mrgreen:
Aleme druze, to je koliko ja znam predposljednja epizoda sa RTV Mostar vezana za FK Velez. Ja sam jucer gledao (ja ga neznam naci ali imas na facebook:u u grupi Rodjenim za rodjendan) Nedima Jusufbegovica kako sumira dosadasnjih 12 kola, ocekivanja iz naredni tri i gdje govori ukoliko on ostane trener da ce definitivno biti odlazaka. Izmedju ostalog dotakao se malo i omladinske skole.
Prkosni i Ponosni od 1922

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 31 okt 2014, 11:45

Ja zivim za dan kad ce se napraviti cetvrta tribina. Nadam se da ce biti kao centralna, mislim isti projekat totalno jer bi to bilo odlicno zaista. Za trenutnu centralnu tribinu je bila akcija kao kupi stolicu = 10 km, to bi trebalo i sada pokrenuti jer 2 hiljade ljudi je 20 hiljada km, nimalo losa akcija i dosta bi se pomoglo klubu. Iako je ta cifra od 2 hiljade ljudi minimalna (po meni) .

Oko 200 navijaca sutra u Tuzli ili ?

Opozicija
Kontakt:

Post Postao/la Opozicija » 31 okt 2014, 11:46

Dajte ljudi prestanite lupati sa tim brojkama ljudi koji ce ici u Tuzlu, ne znam sto vam to treba.

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 31 okt 2014, 12:17

shaman7 je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se napraviti cetvrta tribina. Nadam se da ce biti kao centralna, mislim isti projekat totalno jer bi to bilo odlicno zaista. Za trenutnu centralnu tribinu je bila akcija kao kupi stolicu = 10 km, to bi trebalo i sada pokrenuti jer 2 hiljade ljudi je 20 hiljada km, nimalo losa akcija i dosta bi se pomoglo klubu. Iako je ta cifra od 2 hiljade ljudi minimalna (po meni) .

shaman brate sad za sad neznam sta nam u ovom trenutku daje ta cetvrta tribina osim estetike da zatvara stadion sa sve cetri strane! realno meni je u ovom trenutku vazniji ovaj dio sto prica o uredjenju centralne, to jest postavljanja krova na istu! imamo bijedni prosjek od neki 1000 ljudi na tekmama ove sezone pa i zadnji godina, nova trbina sa jos 3200 sjedeci mjesta kao centralna je za mene u ovom trenutku nepotrebna jer smo trenutno daleko od toga da popunimo postojeci kapacitet od neki 6000 a kamoli da imamo potrebu za dodatni 3200 mjesta! da se ja pitam o daljem toku izgradnje stadiona onda bi islo u ovom redosljedu;
1. krov na centralnoj i "VIP" tribini da ljudi mogu doc na tekmu kakvo god vrijeme bilo..
2. uredjenje prostorija ispod i na centralnoj , teretana, ulazi na tribine, prodajno/na mjesta za karte i rekvizite, novinarske loze itd itd..
3. reflektori da se mogu igrat nocne tekme, pogotovo ljeti kad je mostarska zega i 50 stepeni a i zimi da tekme nemoraju bit tako rano pogotovo one koje se igraju usred sedmice prije kraja radnog vremena..
4. tek kao zadnja tacka da se pravi nova identicna tribina kao centralna na suprotnoj strani kad budemo stabilni medju 3-4 najbolje ekipe u ligi i kad budemo imali 4-5 hiljada ljudi u prosjeku na svakoj domacoj tekmi..

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 31 okt 2014, 12:38

Skaljic, Vladavic i Janicijevic ce faliti sutra u Tuzli. Znaci ovako ce to izgledati odprilike:

Dragojevic
Maletic, Zolj, Merzic, Barisic
Nikolic, Blagojevic
Hebibovic, Jankovic, Haurdic
Cemalovic

Klupa:
Bobic
Skahic
Pejic
Zvonic
Kodro
Hajdarovic
Popovic
Prkosni i Ponosni od 1922

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 31 okt 2014, 13:34

Pozdrav Pastrmka brato drago mi je da si ponovo sa nama majke mi moje. Gdje su zizu i rodjenisa nema ih odavno majke mi moje. Idemo gore pa nek pobijedi onaj koji zasluzi. Nasi igraci ako se budu i malo borili mozemo uzeti bod.

Volim vas sve majke mi moje.

Vjerujete li vi u reinkarnaciju?

[youtube][/youtube]

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 31 okt 2014, 13:39

mikki21 je napisao/la:
shaman7 je napisao/la:Ja zivim za dan kad ce se napraviti cetvrta tribina. Nadam se da ce biti kao centralna, mislim isti projekat totalno jer bi to bilo odlicno zaista. Za trenutnu centralnu tribinu je bila akcija kao kupi stolicu = 10 km, to bi trebalo i sada pokrenuti jer 2 hiljade ljudi je 20 hiljada km, nimalo losa akcija i dosta bi se pomoglo klubu. Iako je ta cifra od 2 hiljade ljudi minimalna (po meni) .

shaman brate sad za sad neznam sta nam u ovom trenutku daje ta cetvrta tribina osim estetike da zatvara stadion sa sve cetri strane! realno meni je u ovom trenutku vazniji ovaj dio sto prica o uredjenju centralne, to jest postavljanja krova na istu! imamo bijedni prosjek od neki 1000 ljudi na tekmama ove sezone pa i zadnji godina, nova trbina sa jos 3200 sjedeci mjesta kao centralna je za mene u ovom trenutku nepotrebna jer smo trenutno daleko od toga da popunimo postojeci kapacitet od neki 6000 a kamoli da imamo potrebu za dodatni 3200 mjesta! da se ja pitam o daljem toku izgradnje stadiona onda bi islo u ovom redosljedu;
1. krov na centralnoj i "VIP" tribini da ljudi mogu doc na tekmu kakvo god vrijeme bilo..
2. uredjenje prostorija ispod i na centralnoj , teretana, ulazi na tribine, prodajno/na mjesta za karte i rekvizite, novinarske loze itd itd..
3. reflektori da se mogu igrat nocne tekme, pogotovo ljeti kad je mostarska zega i 50 stepeni a i zimi da tekme nemoraju bit tako rano pogotovo one koje se igraju usred sedmice prije kraja radnog vremena..
4. tek kao zadnja tacka da se pravi nova identicna tribina kao centralna na suprotnoj strani kad budemo stabilni medju 3-4 najbolje ekipe u ligi i kad budemo imali 4-5 hiljada ljudi u prosjeku na svakoj domacoj tekmi..
Ovo "sada" odnosilo se i na ovu tribinu, slazem se da je nepotrebno, a i svaka ti je na mjestu. Krov i reflektori su po meni prioritet sto se tice stadiona, i te neke sitnice ispod tribine su potrebne svakako :D

Svaka ti je na mjestu :salut:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 31 okt 2014, 14:35

drago mi je da se otvorila još jedna zdrava rasprava oko našeg starca i da ste se uključili u ovu raspravu koja je pokrenuta zbog najava iz kluba da se abd nakon pomoćnog terena nastavlja i sa drugim projektima do konačnog dobivanja moderrnog stadiona. ;)

@miki21 i shaman

obojica ste upravu, ali nemojte zaboraviti jednu stvar a to je da se stadion gradi na osnovu raspoloživih sredstava i na osnovu prioriteta, a trenutni prioritet je Pomoćni teren, a tek onda ostalo nakon toga. Još nešto, VELEŽ ima pravo da aplicira kod UEFA-e za druge projekte nakon što se završi pomoćni teren, što će se po svemu sudeći i morati tako raditi. :)

Također se 100% slažem da se pokrene još jedna u nizu akcija npr. uređenje centralne tribine ili reflektori odd strane nas navijača, čime bi smo pokazali ljudima u klubu da im želimo pomoći u daljnjem razvoju istog.

Ja se nadam da ima već nešto u planu, a ako neko nešto više zna, ima pp, pa nek nam javi. ;)

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 31 okt 2014, 14:52

Ma reflektori bi nam dosli k'o kec na desetku,a o krovu da ne govorim.Lagani vecernji izlazak sa familijom ili prijateljima na utakmicu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 31 okt 2014, 14:54

Momci & djevojke;

Možemo mi omaložavat vas, ili vi nas koliko god to htjeli, ali sutra se sastaju dva velikana BH fudbala. Ne cijenim vaš klub nimalo, navijačku skupinu još manje i nikad mi opet neće pasti na pamet da kažem da je Velež mali (RA ću smatrat malim uvijek :mrgreen: bez ljutnje :thumbup: ). Neka pobjedi bolji, i neka sutra dole na terenu barem bude sve fair play.. :thumbup: Pozdrav RAja ;)

PS. Škobalj neka bude u fajerci i sa britanskom zastavom ako je ikako moguće, da vidimo i tog giganta :mrgreen:
075

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.