Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Ja vjerujem da ce se city muciti bez obzira na igraca vise.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Dokazao se i Edin u Njemackoj i vise nego Jovetic u Italiji ali to nije nikakvo opravdanje zasto neko danas, par godina kasnije, igra a neko sjedi na klupi.Rusilac je napisao/la:@Goalgeter,u Italiji se dokazao i vise od toga ali u Engleskoj nije,rekao bih cak ni malo.
Puno zuji a malo meda daje,to bi bio najbolji opis njegove igre.
Strava je sebican i uvijek solira.
Edin je i statisticki i svakako zaradio vise prvih 11 nego Jovetic.
Joveticu je za manje od mjesec dana punih 26 godina i u svojoj cijeloj karijeri nije odigrano nijednom cijelu sezonu na nivou.
Najbolja sezona mu je bila 14 golova. WOOW! Bas se dokazao!
Da,upravu si.Malo sam pretjerao,nije se on ni u Italiji dokazao toliko koliko ga hvale.SamoZeljo je napisao/la:Dokazao se i Edin u Njemackoj i vise nego Jovetic u Italiji ali to nije nikakvo opravdanje zasto neko danas, par godina kasnije, igra a neko sjedi na klupi.Rusilac je napisao/la:@Goalgeter,u Italiji se dokazao i vise od toga ali u Engleskoj nije,rekao bih cak ni malo.
Puno zuji a malo meda daje,to bi bio najbolji opis njegove igre.
Strava je sebican i uvijek solira.
Edin je i statisticki i svakako zaradio vise prvih 11 nego Jovetic.
Joveticu je za manje od mjesec dana punih 26 godina i u svojoj cijeloj karijeri nije odigrano nijednom cijelu sezonu na nivou.
Najbolja sezona mu je bila 14 golova. WOOW! Bas se dokazao!
Ma promasaj Citya i to je to je to.
Nije tema City, vec Dzeko, ali eto, bit cu malo off topic kao sto je veci dio postova ovde.
Prosle sezone sam govorio da ce Negredo ili Jovetic ici na posudbu, pa su mi govorili ovde da nema sanse. Govorio sam da je upravo Negredo-Dzeko bolji duo u napadu od Jovetic-Dzeko, ni tu se skoro niko nije slagao, a evo razloga zasto sam ja to tako vidio.
Negredo je dokazan napadac i veci "team player", svidilo se to nekome ili ne. Jovetic je jos ne nekoj fazi dokazivanja, bez obzira na to koliko je placen, kakav je bio u Italiji i to je upravo razlog zasto voli da solira. Imati Aguera ili Jovetica sa Dzekom, Dzeki je isto, jer su obojica isti tip igraca. Razlog sto je Negredo otisao je vjerovatno njegova zelja, a sto se tice licno Dzeke, bolje mu je Negredo odgovarao, isto kao i Tevez poredeci sa Aguerom. Pelegriniju odgovara sto ima razlicite igrace i ima smisla, jer pokusavas da nametnes svoju igru timovima i za to ti treba razlicitih tipova igraca i formacija.
Sve u svemu, nadam se da ce bas Dzeko biti onaj koji ce uci danas i rijesiti tekmu bas kao u vrijeme Don Roberta. Iako ne volim Nasria, mislim da ce on i Dzeko uci u igru.
Naprijed Dzeko, uz tebe smo!
Prosle sezone sam govorio da ce Negredo ili Jovetic ici na posudbu, pa su mi govorili ovde da nema sanse. Govorio sam da je upravo Negredo-Dzeko bolji duo u napadu od Jovetic-Dzeko, ni tu se skoro niko nije slagao, a evo razloga zasto sam ja to tako vidio.
Negredo je dokazan napadac i veci "team player", svidilo se to nekome ili ne. Jovetic je jos ne nekoj fazi dokazivanja, bez obzira na to koliko je placen, kakav je bio u Italiji i to je upravo razlog zasto voli da solira. Imati Aguera ili Jovetica sa Dzekom, Dzeki je isto, jer su obojica isti tip igraca. Razlog sto je Negredo otisao je vjerovatno njegova zelja, a sto se tice licno Dzeke, bolje mu je Negredo odgovarao, isto kao i Tevez poredeci sa Aguerom. Pelegriniju odgovara sto ima razlicite igrace i ima smisla, jer pokusavas da nametnes svoju igru timovima i za to ti treba razlicitih tipova igraca i formacija.
Sve u svemu, nadam se da ce bas Dzeko biti onaj koji ce uci danas i rijesiti tekmu bas kao u vrijeme Don Roberta. Iako ne volim Nasria, mislim da ce on i Dzeko uci u igru.
Naprijed Dzeko, uz tebe smo!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Sad ce Dzekson u igru da donese ta 3 boda
Michael Oliver

Uvali ga Kun Bogami 
dade gol midget iz 85 pokusaja..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ajmo dokrajci djavole dijamantu
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
dajte mi neki link prije sma trazio na wizivig.tv sad nesto nece
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Morao je bolje iskoristiti ovu situaciju.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Edin postaje sve vecea **** u ovom Shity-u. Sve ide naravno preko Aguero,ali kad on izadje umjesto Dzeko da zauzme napadacku poziciju tu je pojavi YAYA. ZNaci smjesan je postao majke mi. Dzekino vrijeme se blizi kraju.
Zadnje 3-4 utakmic Edin jako loš i po pokazanom je zasluzeno na klupi trenutno iako ni Jovetic nije nista bolji...
Dzeko ima jos bar pet odlicnih sezona ispred sebe samo treba klub gdje ce biti jedan od glavnih igraca. Njegova nesreca je da mu je konkurencija jedan od top3 napadaca na svijetu Aguero koji to zna i koristi i nemoguce ga je izbaciti nikako osim u slucaju njegove povrede. Jedine pola sezone koju je Dzeko odigrao u Cityu onako kako mi znamo da on to moze ( u vise od cetiri godine ) je bilo kada Aguero nije mogao da igra zbog povreda kao i druga dvojica igraca, znaci finis prosle sezone. Dzeko treba dobro da razmisli do Januara sta mu je bolje za karijeru ( ako mu klub bude dao tu mogucnost ) dali da ostane ili da zamjeni klub. Od Jovetica je ne ocekujem neke velike asistencije prije od Silve, Milnera i Kolarova.sanji je napisao/la:Edin postaje sve vecea **** u ovom Shity-u. Sve ide naravno preko Aguero,ali kad on izadje umjesto Dzeko da zauzme napadacku poziciju tu je pojavi YAYA. ZNaci smjesan je postao majke mi. Dzekino vrijeme se blizi kraju.
Aguero top 3 na svijetu ? 
Po svim mogucim parametrima je Aguero jedan od top3 napadaca svijeta. To samo nekima ovdje nije jasno mada vecina i ovdje to zna. Znaci od toga da je prvi spic Argentine, do njegove astronomske cijene i plate, do toga da je prvi strijelac lige ove sezone sa vec postignutih 10 golova ( bio bi i prosle da nije bilo povreda ) pa da ne nabrajam. Nego Aguero nije tema on je najmanje bitan on nema ama bas nikakvu konkurenciju u klubu. Zna se ko je Dzekina konkurencija i koje su mu bojke to sigurno nije Aguero. Ove nije bilo Aguera zadnjih 20 minuta pa je Dzeko opet bio los i jos svijez usao.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 02 nov 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
Svjetska klasa, to je nesumnjivo, ali po meni nije ni blizu TOP3 napadaca na svijetu.
Hajde nabroj mi top5 napadaca na svijetu onda.Goalgetter je napisao/la:Dobar napadac, ali po meni nije ni blizu TOP3 napadaca na svijetu.