FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Tooo kinguuuuu
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Evo ga krece preokret, hajmo jos jedan 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Vidić
Kako loše brane prekide...

Umri go*naru pi*kasti.JBT kakva izmjena.
ojjjjjjjjjjj izmjene, covjek cuva rezultat. Neka jos malo
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Evo ispravlja sa uvođenjem Osvalda.Prva izmjena je trebala biti Kovačić-Obi,druga Palacio-Osvaldo.
Još 15 min.da se proba osigurat prvo mjesto.
Još 15 min.da se proba osigurat prvo mjesto.
Malo prije psujem po kući kako Kuz ne može hodat i zazivam Palazzia i šta se desi

Vidić užasan danas.Carizzo spašava.
Minuta do kraja,a budaletina smiruje igru,kao bod dovoljan

Vidić užasan danas.Carizzo spašava.
Minuta do kraja,a budaletina smiruje igru,kao bod dovoljan

Jel popizdio Thohir ? 

Možda i jest, ali bi više popizdio da mu mora platiti odštetu. Ko mu je kriv, čime je to Mazzari zaslužio nakon prošle sezone pa da mu se produži ugovor. Njegova greška i nek on ispašta a ne klub. Ne sviđa mi se Thohir, nije mu klub na prvom mjestu kao što je uvijek bio Morattiju. Vjerujem da čak i ako izgubimo od Verone, što je sasvim izgledno, da će nam hajvan na klupi i dalje ostat.h1a2s3o je napisao/la:Jel popizdio Thohir ?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Objasnili su uglavnom sve.Nema konstante,spora igra,Mazzarri izvlači premalo iz tima kojeg je sam birao,upitan sistem i budaletina se gubi sa formacijama i ulogama igrača,ali usprkos svemu Inter si baš i ne može dopustiti da ga sada smijeni nego jedino ostaje nada da će ovaj preokrenuti stvari na bolje.Ali opet ukoliko ne uspije u dogledno vrijeme smijena je jedino rješenje.Možda već nakon poraza od Verone?!
Biscione je napisao/la:Možda i jest, ali bi više popizdio da mu mora platiti odštetu. Ko mu je kriv, čime je to Mazzari zaslužio nakon prošle sezone pa da mu se produži ugovor. Njegova greška i nek on ispašta a ne klub. Ne sviđa mi se Thohir, nije mu klub na prvom mjestu kao što je uvijek bio Morattiju. Vjerujem da čak i ako izgubimo od Verone, što je sasvim izgledno, da će nam hajvan na klupi i dalje ostat.h1a2s3o je napisao/la:Jel popizdio Thohir ?
on je dosao u inter sa ciljem da se ne njeovim direktnim upumpavanjem novca ozdravi klub zato sto voli "inter",nego da uspostavi strategiju financijskog ozdravljenja ,gdje ce klub postepeno finanvijski rasti i na kraju ozdraviti ,i iz kojeg ce on uzimati kajmak , rijec je o cistokrvnom kapitalisti kojem je profit i finacijska stabilnost na prvom mjestu ,on je kupujuci inter kupio ono sto mu je trebao kao temlj za gore navedeno ,a to su ime i povjest ovoga velikana da bi mogao krenuti naprijed.
ja se iskreno nadam da ce inter uskoro se vratiti na velika vrata u najace takmicenje ipak je mnogo bolje u LP gledati jedan inter ,milan,klubovi sa tradicijom velikom povjestii uspjesima ...nego siti ,andrleht i ostale probisvjete .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
To smo znali od početka.Barem većina.Nemam ništa protiv toga jer se više ne smije desit da klub funkcionira onako kao što je funkcionirao pod Morattijem.Što se tiče "uzimanja kajmaka" ne znam na šta si točno ciljao,ali jasno da će s rastom Intera i Thohir profitirat kako financijski tako i "u društvu".E sad koliko će klub ulagat kad dođe do tog financijskog ozdravljenja i hoće li znatno ulagat ili će se Thohir zadovoljiti samo time da klub dobro posluje "sam od sebe" to tek treba vidjeti.Dugo je još do toga...
Thorir izjavio da se večeras MORA doći do pobjede.I to nije sve:
Malo Mazzarrija:
http://www.sempreinter.com/2014/11/05/s ... lub-burns/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://backpagefootball.com/five-year-d ... ble/85966/" onclick="window.open(this.href);return false;

I expect to get points over the next three games
Čovjek je potpuno svjestan situacije.Do I have a message for the fans to stop booing the team and the coach at San Siro? No, no, I am not the one who has to send a message to anyone.It is the team on the pitch that must send a good message to the fans and I hope they will.
Malo Mazzarrija:
How is Palacio doing?
“I don’t want to repeat myself regarding him: he is very important, the ankle is not fully healed, but he has to play. I hope he can get out of his slump as soon as possible to get liberated mentally. It is important to us.”
Mogao je jos kojeg defanzivca ugurat.3 stopera na klupu,a veza nulaGoalkeepers: 1 Handanovic, 30 Carrizo, 46 Berni.
Defenders: 5 Juan Jesus, 6 Andreolli, 15 Vidic, 22 Dodo, 23 Ranocchia, 25 Mbaye, 54 Donkor, 55 Nagatomo.
Midfielders: 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 18 Medel, 20 Obi, 44 Krhin, 88 Hernanes.
Forward: 7 Osvaldo, 8 Palacio, 9 Icardi, 97 Bonazzoli.

http://www.sempreinter.com/2014/11/05/s ... lub-burns/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://backpagefootball.com/five-year-d ... ble/85966/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto bi bilo lijepo da Klopp i Mazzari dobiju za isto vecer otkaz
Nego jestel vidjeli ko nam sudi, Gianluca Rocchi
i to mislim da mu je prva nakon suspenzije
Bice jedan crveni za nas

Nego jestel vidjeli ko nam sudi, Gianluca Rocchi

Bice jedan crveni za nas

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Japanskila ameba se vratila.. treba pozorno pratiti igru tog velikog majstora.. jos fali kolumbijski trut i kompletni smo...
Thorin je napisao/la:Japanskila ameba se vratila.. treba pozorno pratiti igru tog velikog majstora.. jos fali kolumbijski trut i kompletni smo...

#SuningOUT
Ma nema sanse da Kloppa smijene.Čovjek je najbolji trener kojeg je taj klub imao i jedan od najboljih na svijetu i tako nesto bi stvarno glup potez bio.Moj avatar je više podrška Kloppu da se izvuče iz krizearminz je napisao/la:Sto bi bilo lijepo da Klopp i Mazzari dobiju za isto vecer otkaz![]()

Evo izgleda da će Lazio izgubit od Emplija.Jučer Sampdoria i Milan po bod i ako se dobije večeras odlazi se na pauzu sa samo -2 za trećim.Minus 3 ako Napoli dobije svoju utakmicu.Prodajem bubreg za pobjedu večeras.
Juventus dobio 7-0 Parmu.Od koga se bodovi gube

Klopp pretjerao sa vutrom, zato mu lose i ide.
Ako Bog da ocekujem da veceras izgubimo.
Ako Bog da ocekujem da veceras izgubimo.
Nema nista od smjene Klopa.
Ima li neko informaciju kako igraju ovi nashi po posudbama? Riki me posebno interesuje, sta je s tim likom?
Veceras bi trebalo biti zanimljivo, mislim da cemo pobijediti.
Ima li neko informaciju kako igraju ovi nashi po posudbama? Riki me posebno interesuje, sta je s tim likom?
Amar Osim selektor BiH
Beppe je napisao/la:Nema nista od smjene Klopa.
Halo bolan Beppe za koga ti navijas, za Inter ili Macarija ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.