da pjeva ili ?Cartman je napisao/la:Moze li Baljic uletit?
Cartman je napisao/la:Moze li Baljic uletit?Jest da je bio krilo, ali moze on i napadaca igrat.
Pa bili bi u istoj situaciji. Dva klasna napadaca povrjedjeni a zamjene nedovoljno dobre. Ne moze covjek izmisliti nekog klasnog napadaca, a ne rastu ni na drvecu koliko mi je poznato.skyisthelimit je napisao/la:calcio je napisao/la:
Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.
Pa normalno da nema niko, to ce svako danas reci. A jel mogao biti neko ? Naravno da jeste, samo sto o tome niko nije razmisljao, a narocito oni za koji su za to zaduzeni. Dobre igre iz proslih kvala su nam svima zamazale oci i nismo razmisljali o buducnosti niti o eventualnim problemima kakvi se danas dogadjaju.
I, zar nije sramota da 20 i neka reprezentaciji svijeta nema SPICA U REZERVI. I to reprezentacija koja je u vecini slucajeva igrala sa dva klasicna spica nema napadaca u rezervi. Pa **** ja takvu reprezentaciju,.
odgovori calciomirzatele je napisao/la:Sta iskombinovati sa Viscom i Hajrovicem koji nisu ni n od napadacacalcio je napisao/la:Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.mirzatele je napisao/la:Sacekajte, vi sto branite ovog uhljupa, hocete mi reci da ne treba zovnuti nikoga ako Dzeko ne bude mogao igrati ?
Treba Mossadu javit da je Safet povezan sa Hamasom, pa neka ga zadrze tamo.<3 LiMes <3 je napisao/la:Ovo samo kod nas ima, da ide na Izrael bez ijednog napadača, pa crkni pacovčino ublehaška, krme jedno prokleto.Svaka ti čast, ne vratio se iz Izraela
xinxee je napisao/la:Ko me ne citira,voli Sušića hej hej hej![]()
Ali znaju gdje je gol, znaju pogoditi, ofanzivni su igraci. Ne bi se osramotili kao devetke ili lazne devetke. Hajrovic nam svojim golovima donio dvije pobjede (Slovacka, Meksiko) a Visca je u Turskoj pokazao da zna zabiti kao pravi golgeter.mirzatele je napisao/la:odgovori calciomirzatele je napisao/la:Sta iskombinovati sa Viscom i Hajrovicem koji nisu ni n od napadacacalcio je napisao/la:
Ne, zelimo reci da nema nikoga ko se ozbiljno namece za prvu postavu uprkos povredama. Radije iskombinovati nesto sa Viscom ili Hajrovicem nego staviti napadaca koji nije dorastao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.