SiouxLukavac je napisao/la:amypitar je napisao/la:Niko ovde nije ni rekao da ce neko od malenih doci u Sarajevo.
Vec da se neki igraci i menadzeri sami se nude Ibrakoviću.Prema tome nema razloga, da sad ovde bez veze naglabamo.Mada cisto sumnjam da ce neko od njih tamo i preci,jer realno i ne vidim nekog njihovog igraca, koji bi mogao igrati, kod nas u prvih 11.
Sad nam slijedi najvazniji mec, ovog prvog djela prvenstva u Tuzli.
Sa pobjedom protiv Slobode i pojacanjima na proljece(mada i sa ovim igrackim kadrom smo prejaki),uz dobar raspored koji nam ide na ruku,mogli bi prvi do cilja.
Tek ćeš druže moj skontat za godinu-dvije kad se Sarajevo pojača da je ova ekipa loša trenutno za neki veći iskorak u Evropi dok je za PL solidna ali treba se tu još poradit. Svakako da bi Tomić dobro došao kao i Kvesić ali u onoj formi od prije par sezone, za ostale se slažem da ni bi bili nikakvo pojačanje.
Što se mene tiče, najbolje bi bilo pokušati dovesti Stevanovića (ne znam jel sve oko njega završeno), Zeca (ako je o tome realno pričati), iz PL Crnova i Tomića i nekog jakon štopera, beka i golmana.
Zahvaliti se Kaudiu, Todoroviću, Berberoviću, Puriću, Mitrevskom, Bekiću. Handžića malog poslati na posudbu.
Eh onda bi imali prejaku klupu, prejaku prvu postavu i onda bi se mogli porediti sa Rijekom, Partizanom..
+1
Da slazem se sa tobom.
Napredovanjem kluba u fin smislu ,pa i u drugim segmentima,pojedini igraci bez kojih sad ne mozemo, bice nam preslabi-smijesni za 1-2 godine.Pa vec sad imamo tu situaciju.
Samo kad se sjetim Todorovića,koji nam je bio jednom momentu jedan od najboljih fudbalera,pa koliko smo kukali za Puricem,pa onda Osmanagic itd.itd.
Ono sto je najbitnije, i sto trenutno radimo je to,da igrace koje sad dovedimo bude bolji, od onih sto sad imamo u prvih 11 .Ako uzmes sastav Sarajeva od samo recimo zadnje 2 godine,vidjeces koliko smo ko klub napredovali u svakom smislu.

Pa mi sad imamo 3 A reprezentivca.Imamo Duljevića,Radovca,Cimirota ,ma koliko se god neki busali sa svojim talentima,sa ovom trojicom se ne mogu porediti.Gradnja kampa na Butmiru itd.itd.
A jos ova Uprava na celu Tanom, nije odradila ni 12 mjeseci svoga rada.