FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

macahz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 15 nov 2014, 22:25

Benko je napisao/la:
macahz je napisao/la:Ima li linka, gdje geldate ljudi ????
http://www.sportingvideo.tv/20141115/vv ... 43839.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To brate :D <3

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 15 nov 2014, 22:40

gledajuci utakmicu ruku na srce osim trajkovskog i ademija, ostalo je odron od ekipe. gol razlika 4:10, vjerovatno pokazuje stanje ekipe i napada. ne bi on ovdje igrao da je igrac.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 nov 2014, 22:47

ado19211 je napisao/la:gledajuci utakmicu ruku na srce osim trajkovskog i ademija, ostalo je odron od ekipe. gol razlika 4:10, vjerovatno pokazuje stanje ekipe i napada. ne bi on ovdje igrao da je igrac.
Ubjedljivo NAJGORI igrac na terenu, Trajkovski je odlican za prekide ali zato uspori svaku akciju, ali to nadoknadi dobrim sutem i centarsutem. Nakon ove tekme mi je i vise nego jasno zasto je Ademi izabrao Makedoniju mimo Hrvatske, kod ovih drugih nikako ne bi igrao, totalno limitiran i ogranicen igrac, sporo razmislja, ne krece se ni blizu dovoljno, jedna velika nula...

Makedonija je generalno losa repka. Ima tu potencijala ali sve je to tanko za ovaj nivo fudbala. Krste sigurno moze dobiti prolaznu ocjenu, odigrao je jako dobro, iz nase lige igrati na ovom nivou ne moze bilo ko, od mene kapa dole momku svakako.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 15 nov 2014, 23:02

Rooney88 je napisao/la:
ado19211 je napisao/la:gledajuci utakmicu ruku na srce osim trajkovskog i ademija, ostalo je odron od ekipe. gol razlika 4:10, vjerovatno pokazuje stanje ekipe i napada. ne bi on ovdje igrao da je igrac.
Ubjedljivo NAJGORI igrac na terenu, Trajkovski je odlican za prekide ali zato uspori svaku akciju, ali to nadoknadi dobrim sutem i centarsutem. Nakon ove tekme mi je i vise nego jasno zasto je Ademi izabrao Makedoniju mimo Hrvatske, kod ovih drugih nikako ne bi igrao, totalno limitiran i ogranicen igrac, sporo razmislja, ne krece se ni blizu dovoljno, jedna velika nula...

Makedonija je generalno losa repka. Ima tu potencijala ali sve je to tanko za ovaj nivo fudbala. Krste sigurno moze dobiti prolaznu ocjenu, odigrao je jako dobro, iz nase lige igrati na ovom nivou ne moze bilo ko, od mene kapa dole momku svakako.
svi gledamo razlicito, po mom nekom ukusu meni dva najbolja igraca. jako je bitno gdje igrac igra sto se tice kluba jer nije isto igrati u sarajevu i dinamu. makedonska liga je jaca od nase, bogatije a on je dosao ovdje, ali da je kvalitet nigdje veze.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 15 nov 2014, 23:05

Ma sta ce Krste, zelji zabio :D

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 15 nov 2014, 23:05

makedonska bogatija i jaca od nase :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

daj ba ljudi gasite internet, nije bitno kako igra igrac nego GDJE IGRA, to su rijeci naseg ministra Aldina :clap: :clap:

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 nov 2014, 23:06

Ado 1:2

Šta ti nije jasno? :wave:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 nov 2014, 23:07

Jel gledao ko, kakav je bio Krste ?

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 15 nov 2014, 23:09

Benko je napisao/la:makedonska bogatija i jaca od nase :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

daj ba ljudi gasite internet, nije bitno kako igra igrac nego GDJE IGRA, to su rijeci naseg ministra Aldina :clap: :clap:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA joj idiota jbt :crazy: :crazy: :o

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 15 nov 2014, 23:11

Priznaje da je dolazak na Koševo nadmašio sva očekivanja.

''Znao sam da dolazim u dobro organizovan klub, ali da će biti ovako dobro, nisam mogao ni pretpostaviti. Odlično se osjećam, zabijam golove, svoj posao radim korektno i koliko znam, svi su zadovoljni partijama koje pružam. Ne pada mi na pamet da napustim ovaj klub, imam još dvije godine ugovora''.

Reprezentacija?
''Već mogu reći da sam standardan reprezentativac. Za svoju zemlju igrat ću i krajem mjeseca u prijateljskim mečevima koji nas očekuju. Sarajevo mi je pomoglo i nadam se da ću se odužiti golovima i dobrim nastupima'', zaključio je Krste Velkoski na kraju razgovora za portal ****.ba

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 15 nov 2014, 23:12

Jel` se ti zajebajes ili fkt imas takvo misljenje? :? kakva ba crna Makedonska liga? Pa cak smo i na UEFAinoj statistici rangirani ispred njih, Velkoskom je prelazak u BH ligu bio napredak u karijeri a ti ovdje dodjes i pricas kako je njihova liga jaca od nase. :?

Objasni mi samo po cemu je to Ademi zasluzio bila kakvu pozitivni kritiku? Covjek je DMF koji hoda po terenu, samo vraca loptu nazad, pas naprijed odigra kada mu saigrac stoji na metar ispred njega a i to odradi na jedvite jade. Ne razmislja uopste, pobjegne mu Hamsik cini mi se, lopta mu vec u foru, a igrac Makedonije ocito blizi lopti kada Ademi ulijece i pravi "pametan" faul iako bi njegova ekipa stigla do lopte, jedva se oslobodi iste i kada je par puta vukao kontru Makedonaca cak se i Nemec stigao vratiti na svoju polovicu dok Ademi gurne loptu u prostor (obicno igracu koji ga najmanje ima). Kakav Ademi brate dragi, ti onda sigurno nisi ni gledao utakmicu ako ti je on valjao uopste. Pa do sada bi ga valjda Mamic nekome uspio prodati, ili bi ga Hrvati nekako "navukli" da igra za Hrvatsku ako je toliki talenat, veceras je pokazao jedno veliko nista.

Trajkovski vec moze proci. Dobar igrac koji moze pomoci iako i on ima mana gdje previse voli solirati a i pasovi su mu cesto bez ikakve kontrole, pa ispadne kao da puca u saigraca a ne dodaje mu loptu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 15 nov 2014, 23:16

Rooney88 je napisao/la:Jel` se ti zajebajes ili fkt imas takvo misljenje? :? kakva ba crna Makedonska liga? Pa cak smo i na UEFAinoj statistici rangirani ispred njih, Velkoskom je prelazak u BH ligu bio napredak u karijeri a ti ovdje dodjes i pricas kako je njihova liga jaca od nase. :?

Objasni mi samo po cemu je to Ademi zasluzio bila kakvu pozitivni kritiku? Covjek je DMF koji hoda po terenu, samo vraca loptu nazad, pas naprijed odigra kada mu saigrac stoji na metar ispred njega a i to odradi na jedvite jade. Ne razmislja uopste, pobjegne mu Hamsik cini mi se, lopta mu vec u foru, a igrac Makedonije ocito blizi lopti kada Ademi ulijece i pravi "pametan" faul iako bi njegova ekipa stigla do lopte, jedva se oslobodi iste i kada je par puta vukao kontru Makedonaca cak se i Nemec stigao vratiti na svoju polovicu dok Ademi gurne loptu u prostor (obicno igracu koji ga najmanje ima). Kakav Ademi brate dragi, ti onda sigurno nisi ni gledao utakmicu ako ti je on valjao uopste. Pa do sada bi ga valjda Mamic nekome uspio prodati, ili bi ga Hrvati nekako "navukli" da igra za Hrvatsku ako je toliki talenat, veceras je pokazao jedno veliko nista.

Trajkovski vec moze proci. Dobar igrac koji moze pomoci iako i on ima mana gdje previse voli solirati a i pasovi su mu cesto bez ikakve kontrole, pa ispadne kao da puca u saigraca a ne dodaje mu loptu.
da, njihova liga je jaca od nase jer ima par klubova koji novcano stoje jako dobro, npr. mogu ti reci da ce zeba tamo za sezonu uzeti preko 100.000KM, to je ovdje nemoguce.

a drugo igraca ne mozes posmatrati samo jednu utakmicu. ja velkovskog ne gledam samo ovu utakmicu nego sve utakmice Premijer Lige, usput ovo. tako se moze zakljuciti nesto logicno, tip napadaca kakvog ima travnik naprimjer.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 nov 2014, 23:17

Kljucaj forum.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

orbit
Kontakt:

Post Postao/la orbit » 15 nov 2014, 23:21

Sabinho je napisao/la:Kljucaj forum.
Lik mora da se za*ebava ili nije normalan, trećeg nema. :urnebes: :facepalm:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 15 nov 2014, 23:23

da, njihova liga je jaca od nase jer ima par klubova koji novcano stoje jako dobro, npr. mogu ti reci da ce zeba tamo za sezonu uzeti preko 100.000KM, to je ovdje nemoguce.
a drugo igraca ne mozes posmatrati samo jednu utakmicu. ja velkovskog ne gledam samo ovu utakmicu nego sve utakmice Premijer Lige, usput ovo. tako se moze zakljuciti nesto logicno, tip napadaca kakvog ima travnik naprimjer.

:lol: :lol: sigurno da je nemoguce, pitaj Leona Benku jel moguce :lol:
uostalom vise je zaradjivao u zeljeznicaru koliko ja znam, a znam puno toga :crazy:
Upravo ovakav napadac je nedostajao Travniku da vas unisti, jer ste bili prezreli za to. Zato sto ravnik nema ovakvog napadaca vi ste nekako uspjeli izvuci bod :kafa:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 15 nov 2014, 23:25

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: ovaj vrijeđa svaku inteligenciju majke mi :mrgreen:

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 15 nov 2014, 23:25

orbit je napisao/la:
zbog cega nisam normalan, sto kazem da velkovski nije neki igrac. prosjek igraca kojem je vrh premijer lige bh, 26 godina ima iz makedonije presao u BH, jos ovaj pise da mu je to napredak lige, a nasa liga iza Gabonske :damn:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 15 nov 2014, 23:33

zbog cega nisam normalan, sto kazem da velkovski nije neki igrac. prosjek igraca kojem je vrh premijer lige bh, 26 godina ima iz makedonije presao u BH, jos ovaj pise da mu je to napredak lige, a nasa liga iza Gabonske :damn:
Momak postao reprezentativac, i to nije napredak u karijeri :lol: :lol: :lol:

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 15 nov 2014, 23:34

ado19211 je napisao/la:
orbit je napisao/la:
Hajde boga ti udji u kadu, napuni je vodom i ubaci fen. :tokralju:
1946

ado19211

Post Postao/la ado19211 » 15 nov 2014, 23:36

lafomamone je napisao/la:
Momak postao reprezentativac, i to nije napredak u karijeri :lol: :lol: :lol:
pa kad igra u takvoj reprezentaciji koja nema igraca da valja 5 para. cijela reprezentacija niko nema pojma. svaka cast njemu sto je dosao u reprezentaciju ali da je konkurencija malo bolja on je ocima ne bi vidio.

cuj napredak u karijeri iz albanije doci u sarajevo :damn: :damn:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Guest1945, laznokrilo, Maroon1946, napoleon72, relativizam, vedinjo98 i 107 gostiju.