FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hoču samo da kažem da je dok je Amar rušio rekorde i kupio pehare premier liga bih bila na puno večem nivou nego sada i da ima pola azijskih para koje ste vi dobili od prodaje kluba več bi sada osigurao titulu u ovakvoj ligi. A vi ne možete ni prvi da budete
A sjetimo se samo da Amar nije imao nikakvu financisku podršku a ni političku kao vi.
1:2 ppkbojamora je napisao/la:Hoču samo da kažem da je dok je Amar rušio rekorde i kupio pehare premier liga bih bila na puno večem nivou nego sada i da ima pola azijskih para koje ste vi dobili od prodaje kluba več bi sada osigurao titulu u ovakvoj ligi. A vi ne možete ni prvi da budeteA sjetimo se samo da Amar nije imao nikakvu financisku podršku a ni političku kao vi.
(sad ću garant dobiti ban zbog vrijedjanja)
"leteći medvjedići" i pravopis
slažem se a i leotar i bi ostao u ligibojamora je napisao/la:Hoču samo da kažem da je dok je Amar rušio rekorde i kupio pehare premier liga bih bila na puno večem nivou nego sada i da ima pola azijskih para koje ste vi dobili od prodaje kluba več bi sada osigurao titulu u ovakvoj ligi. A vi ne možete ni prvi da budeteA sjetimo se samo da Amar nije imao nikakvu financisku podršku a ni političku kao vi.
Ako nisi u toku a vidim da nisi upravo je politika uzela jednu titulu Želji a dala je Leotaru a da nije bilo toga sad bi imali još jednu više.Benko je napisao/la:slažem se a i leotar i bi ostao u ligibojamora je napisao/la:Hoču samo da kažem da je dok je Amar rušio rekorde i kupio pehare premier liga bih bila na puno večem nivou nego sada i da ima pola azijskih para koje ste vi dobili od prodaje kluba več bi sada osigurao titulu u ovakvoj ligi. A vi ne možete ni prvi da budeteA sjetimo se samo da Amar nije imao nikakvu financisku podršku a ni političku kao vi.
![]()
Samo jednu? A Siroki? Mislim da bi imali dvije visebojamora je napisao/la:Ako nisi u toku a vidim da nisi upravo je politika uzela jednu titulu Želji a dala je Leotaru a da nije bilo toga sad bi imali još jednu više.Benko je napisao/la:slažem se a i leotar i bi ostao u ligibojamora je napisao/la:Hoču samo da kažem da je dok je Amar rušio rekorde i kupio pehare premier liga bih bila na puno večem nivou nego sada i da ima pola azijskih para koje ste vi dobili od prodaje kluba več bi sada osigurao titulu u ovakvoj ligi. A vi ne možete ni prvi da budeteA sjetimo se samo da Amar nije imao nikakvu financisku podršku a ni političku kao vi.
![]()
A tek ona visegodisnja pauza u evropi? Ma politika ****
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A tada su i Modrica,Posusje, Brotnjo, Leotar....bili krem BH lige.
Sve jasno. Mahanje ekipi sa uske pruge.
Sve jasno. Mahanje ekipi sa uske pruge.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
treba biti posten priznati da ste vi nesto kao bayern u njemackoj.samo jos da trofeje nabijete, financijski ste jaki, ako vam dode misimovic, stevanovic, zec mislim nema dalje, vrh pojacanja ako budu moglo igrati.
A jbt lika 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
hahahhaha kakve kompleksi tebe drmaju.. kud ces dalje ti gledas makedoniju da vidis kako nas krste igraado19211 je napisao/la:treba biti posten priznati da ste vi nesto kao bayern u njemackoj.samo jos da trofeje nabijete, financijski ste jaki, ako vam dode misimovic, stevanovic, zec mislim nema dalje, vrh pojacanja ako budu moglo igrati.
nisam ja pacenik kao pojedinci. gledam fudbal opcenito, volim pogledati kad igra neki igrac iz nase lige, volim pogledati sarajevo kad igra, sto da ne.Nagio je napisao/la:hahahhaha kakve kompleksi tebe drmaju.. kud ces dalje ti gledas makedoniju da vidis kako nas krste igraado19211 je napisao/la:treba biti posten priznati da ste vi nesto kao bayern u njemackoj.samo jos da trofeje nabijete, financijski ste jaki, ako vam dode misimovic, stevanovic, zec mislim nema dalje, vrh pojacanja ako budu moglo igrati.![]()
![]()
![]()
![]()
a za velkovskog sam iznio svoje misljenje koje ne mora biti tacno, ono kako se to kaze subjektivno misljenje, jel te.
ali takoder tu moras gledati broj kluba ostalih liga, koje imaju znatno manji broj nego mi. tako da kad sve saberes mi opcenito skroz malo vrijedemo, osim sarajeva.bojamora je napisao/la:Sve nešto dobri igrači, velike vrijednosti a premijer liga vrijedi sve manje i manje. Evo samo prema transfermarktu 3 miliona eura manje nego prošle godine u isto vrijeme.
Re: Odg: FK Sarajevo
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pionir ... rvaci/1979" onclick="window.open(this.href);return false;
I niko neće sankcionisat' ovog trola? 
Sve dok mu se odgovara on će imati razloga za trolanje.
Ignore i lagano!!
Ignore i lagano!!
Sve dok ga se ne sankcioniše on će imati razloga da trola.hilmo je napisao/la:Sve dok mu se odgovara on će imati razloga za trolanje.
Ignore i lagano!!
Da je neko naš na njihovoj temi ovoliko prisutan i dosadan pa uklonili bi ga za 2 dana max.
Uklonit će oni njega, čeka ga @aco na ziceru, ali eto ga opet za dva dana pod novim nickom.
Zato je jedino rješenje da ga ignorišemo, i njega i njemu slične. Ali među nama ima istih kao i on, jedva čekaju da počne nepotrebno prepucavanje i da ispoljavaju neke svoje fustracije
Zato je jedino rješenje da ga ignorišemo, i njega i njemu slične. Ali među nama ima istih kao i on, jedva čekaju da počne nepotrebno prepucavanje i da ispoljavaju neke svoje fustracije
Čestitke od srca našim kadetima.hilmo je napisao/la: http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/pionir ... rvaci/1979" onclick="window.open(this.href);return false;
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
ado19211 je napisao/la:malo izades u grad, ubit ce te 4 zida i forum.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ja ne znam za vas, ali ja sam se vec zabrinuo sta cu raditi svake subote 3 mjeseca, i ova dva kralja benko i afmoman
![]()
ili idi na termin sa benkom fali mu igraca.
Ne zasluzujes bolji odgovor, jednostavno.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
Sretan rodjendan oploditelju baze 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/trener ... milan/1980" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], teamnorth1989 i 17 gostiju.