FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kao sto sam i najavio juce. Sad kad znamo zasto idu u Milano, valjda saznamo i zasto Ibrak i Dino sutra idu u Minhen 
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
muhamedkonjic
- Kontakt:
Izgleda da Todorovic prelazi u Zrinjski. To bi bilo super trebamo se rijesiti viska koji nisu neki kvalitet.
Istice mu ugovor, a svakako je visak.muhamedkonjic je napisao/la:Izgleda da Todorovic prelazi u Zrinjski. To bi bilo super trebamo se rijesiti viska koji nisu neki kvalitet.
-
lafomamone
- Kontakt:
Fazon je sto izmedju Todorovica i bilo kojeg drugog igraca FKS koji igra na njegovoj poziciji i nema neke velike razlike, kao sto je nema izmedju Vucine ili Muminovica i Cimirota npr....sve je to u pet deka, jer da nije tako ne bi zavrsili ispred nas proslu sezonumuhamedkonjic je napisao/la:Izgleda da Todorovic prelazi u Zrinjski. To bi bilo super trebamo se rijesiti viska koji nisu neki kvalitet.
- moustapha
- Kontakt:
nisma očekivao ovakav kiks od njegamoustapha je napisao/la:Gdje si to Cimirota ubacio? Mora da se salis.
Ako neko nezna danas je Harisu rođendan. 
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Dulja neka ti je sretan rodjendan da zablistas jos bolje u svetom dresu i da docekas jos puno rodjendana u sreci i veselju. 
04.10.2009 !!
Re: Odg: FK Sarajevo
Ko će dočekati vikend i prave utakmice.
Dulji sretan rođendan!
Dulji sretan rođendan!
GOOOJKARAAAAA ulazi umjesto Pjanića!
Pjaniću sve najbolje.
Pjaniću sve najbolje.
Hajmo Cimi!
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Cimirot bez greske..RESPECT!
Cimi zabilježio fine minute u reprezentativnom dresu, i ja sam ponosan na tu činjenicu i na Gojka.
Situacija je takva kakva jeste i zbog kolektivne bruke ne možemo reći da je to uspješan nastup, ali definitivno nije razočarao u smislu da je pravio neke greškem, kao recimo Prcić.
Nekoliko finih defanzivnih akcija i jedan super pas prema naprijed.
Sve u svemu ja sam zadovoljan.
Ne treba ovo na njega negativno uticati jer nas očekuje jako bitna utakmica za sedam dana u Tuzli.
Čestitke Gojkari na nastupu.
Situacija je takva kakva jeste i zbog kolektivne bruke ne možemo reći da je to uspješan nastup, ali definitivno nije razočarao u smislu da je pravio neke greškem, kao recimo Prcić.
Nekoliko finih defanzivnih akcija i jedan super pas prema naprijed.
Sve u svemu ja sam zadovoljan.
Ne treba ovo na njega negativno uticati jer nas očekuje jako bitna utakmica za sedam dana u Tuzli.
Čestitke Gojkari na nastupu.
Gojkara sasvim dobar, bez greske uz par finih poteza. Samo naprijed Cimi...
Gojko je davno trebao dobiti priliku u reprezentaciji. Sada kada nam ne ide, momka ubacuje u vatru da se na njemu i još par pojedinaca lome koplja.
Gojko je naša budućnost.
Gojko je naša budućnost.
Gojko sasvim prikladno odigrao vecerasnji mec nije on djaba vec sad klasa od igraca. 
04.10.2009 !!
Cestitam Gojku na prvom nastupu za reprezentaciju. Momak je apsulutno zasluzio to.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
I meni je krivo sto je usao iz razloga iz kojeg je usao. Ali svakako mi je drago sto je uopce usao. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.