FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 06 sep 2016, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
NA SLICI SE NE VIDI ALI JE MISKE DIGAO TRI PRSTA uuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaHead je napisao/la:Ima li ovdje ko kakve veze u ministarstvu da proslijedi sliku na vjestacenje?
Ma nisi skonto zayebanciju, ima ovdje ljudi koji rade u ministarstvu.Steph je napisao/la:Slika je autentična, toliko ti ja mogu reći.Head je napisao/la:Ima li ovdje ko kakve veze u ministarstvu da proslijedi sliku na vjestacenje?
1946
Mislim da bi dresovi sa Misketovim imenom planuli, rekordan broj bi bio prodan sigurno 
Cim Ibrakovic ovako javno prico o ovome, za mene je ovo gotova stvar. 
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Uprava napolje

eto prije 1 minut sam vam napisao da je 99 % nas, al uvijek moze neka "milionska" ponuda iz Kine ili Japada da izleti pa da ode jos jednom za dobrim parama, ako to ne nadje, on je nas ljudi dragi
Ako ne dodje on, ne brinite imamo jos u rezervi neke ovakve igrace
Ako ne dodje on, ne brinite imamo jos u rezervi neke ovakve igrace
Džaba se radujete. Imam ja vezu u ministarstvu, Miske neće dobiti dozvolu da igra. 
4.10.2009.
- Burberry46
- Kontakt:
Vec je velika stvar uopste pregovarati, bravo bravo, odusevljen sam
Samo jako
Samo jako
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
A halali, ne čitam redovno.Head je napisao/la:Ma nisi skonto zayebanciju, ima ovdje ljudi koji rade u ministarstvu.Steph je napisao/la:Slika je autentična, toliko ti ja mogu reći.Head je napisao/la:Ima li ovdje ko kakve veze u ministarstvu da proslijedi sliku na vjestacenje?
Ako ne dovedu onog nekakvog iz Leotara i ako nam ga neka druga ekipa preotme, uprava komplet napoljeZastone je napisao/la:Uprava napolje![]()
![]()
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
protjerat sveAragon je napisao/la:Ako ne dovedu onog nekakvog iz Leotara i ako nam ga neka druga ekipa preotme, uprava komplet napoljeZastone je napisao/la:Uprava napolje![]()
![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
Vjerovatno su dogovorili nesto i dali vremena, ne bi bezveze govorio sve ce se znato za nekoliko sedmica. Vidjet cemo uostalom, velika bi stvar bila da dodjeAragon je napisao/la:Cim Ibrakovic ovako javno prico o ovome, za mene je ovo gotova stvar.
Nije moje da se petljam niti ista,ali mislim da treba Duljevic umjesto Stojceva.aS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
Nemamo para za njega i TomicaAragon je napisao/la:Ako ne dovedu onog nekakvog iz Leotara i ako nam ga neka druga ekipa preotme, uprava komplet napoljeZastone je napisao/la:Uprava napolje![]()
![]()
Re: Odg: FK Sarajevo
Nije realno ocam, jos sa Cimirotom iza.. Yebe mame ova zamisao..aS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
u drugom pol. ulaze duljevic i okicaS_Roma je napisao/la:Mene strah , a vas ?
- moustapha
- Kontakt:
Dovesti Misimovica, Zeca, Stevanovica, Vranjesa ili bilo koga ko ima nas pasos, automatski znaci da imamo prostora za dodatne strance u ekipi.
Pored Benke, nama trebaju bolji strani igraci.
Nadam se kakvim iz Brazilia ili Argentine
Pored Benke, nama trebaju bolji strani igraci.
Nadam se kakvim iz Brazilia ili Argentine
Trenutno korisnika/ca: Dadox, Djulboni, Hajdeee, HordasFks, mosarajvosa83, Mostarac12345, Vanja8 i 68 gostiju.