Otelo je napisao/la:Jel ovaj N1 fakat ide uzivo na N1 stranici ?
Zivim u Bosni pa nisam navikao dobre kanale gledati dzaba bez varanja
Mogao si i AJB gledati tako, evo već tri godine. Isti je skoro koncept programa.
Usput, svake sedmice u Kulturnom centru ima neka predstava, šta se žališ? Malo, ali opet ima. Nisi upućen najbolje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A cak i preko mobitela mogu gledati
Nisam ja kriv sto zivim u Koprivni pa mi daleko KC, mislim nije ali s obzirom da nemam vozacke a mama ne smije da vozi jest daleko
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo je napisao/la:
Nisam ja kriv sto zivim u Koprivni pa mi daleko KC, mislim nije ali s obzirom da nemam vozacke a mama ne smije da vozi jest daleko
Nisi kriv, ima i Koprivna svojih prednosti. Ja ti samo kažem da ne možeš u jednom postu kritikovati i reći da bi visio negdje da ima u tvom gradu, pa sad reći da ipak ne možeš kad ti ja kažem da su predstave česte. Nemoj tako na svoj grad, nudi razne sadržaje za one koji hoće.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Otelo je napisao/la:
Nisi kriv, ima i Koprivna svojih prednosti. Ja ti samo kažem da ne možeš u jednom postu kritikovati i reći da bi visio negdje da ima u tvom gradu, pa sad reći da ipak ne možeš kad ti ja kažem da su predstave česte. Nemoj tako na svoj grad, nudi razne sadržaje za one koji hoće.
Ma volim ja Cazin samo ...... previse kafica a premalo kulture.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo to vise nigdje nemas. Na zapadu su im idoli neki low liferi koji su osudjivani bezbroj puta za drogu, oruzje, silovanje... Oponosaju ih svakodnevno u zivotu (stil oblacenja). To je isti onaj kult koji imas na Balkanu, samo je u pitanju druga dimenzija
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Otelo to vise nigdje nemas. Na zapadu su im idoli neki low liferi koji su osudjivani bezbroj puta za drogu, oruzje, silovanje... Oponosaju ih svakodnevno u zivotu (stil oblacenja). To je isti onaj kult koji imas na Balkanu, samo je u pitanju druga dimenzija
Ma, sve ti je ovo moj Ljiljane, otislo u divni, krasni qrac.
Bosniacum Lilium je napisao/la:Otelo to vise nigdje nemas. Na zapadu su im idoli neki low liferi koji su osudjivani bezbroj puta za drogu, oruzje, silovanje... Oponosaju ih svakodnevno u zivotu (stil oblacenja). To je isti onaj kult koji imas na Balkanu, samo je u pitanju druga dimenzija
Ma, sve ti je ovo moj Ljiljane, otislo u divni, krasni qrac.
upravo tako, zato jedino ostaje da sam sebe izgradjujes. Fakultet ti u ovoj zemlji nista ne moze dati osim diplome
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Znam, zato i najvjerovatnije ode u Sloveniju pa cu da ti masem iz EU
[youtube][/youtube]
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"