Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Pa **** ti Turner majku u ****, konjino blesava!!!

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako bi Truth ovdje slatko izborio tri slobodna, a Green se još skloni Horfordu.
- Paraglajder
- Kontakt:
Mogli smo komotno debele pare uzeti na prelazima, pa *ebo te svaku utakmicu isto k'o da namjerno puštamo u drugom poluvremenu, tobejarabi.
YNWA
Ne moze se ovako bez odbrane igrati s ovim rosterom, jednostavno ne ide, kada pocnemo primati manje koseva bit ce i rezultata, ovako opet tankirati jer nam nista drugo ne preostaje s tim da cemo izgubiti Ronda vjerovatno koji je opet pokazao kakav je majstor.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako ima išta pozitivno u svemu ovome to je da Sully izgleda kao da bi mogao imati breakout sezonu i da Rondo unatoč svim problemima sa postizanjem poena i dalje organizuje igru na elitnom nivou.
Sully trenutno ima 16.4 poena i 8.5 skokova u prosjeku uz 3 asistencije i 34% za tri poena. Kad bi uspio održati neku konstantu od 17/9/3 to bi bilo fantastično. Iako bih volio da dobije više lopti na postu umjesto tolikih trica. Sve je to lijepo što napreduje, ali on je i dalje PF, a ne SG. Ne treba mi on sa 7-9 trica u utakmici, pogotovo ne SAMO to kad ganjamo rezultat u zadnje 2-3 minute.
Rondo više ni ne gleda na obruč, ne pomišlja postizati poene. Ako mu nekad i naumpadne onda forsira teške šuteve i to ne izgleda dobro. Odlično skače i ima 11 asistencija u prosjeku sa ovakvim timom. Trebaju mu bolji scoreri i šuteri oko njega kako bi imao više slobode i mogućnosti da napada obruč i šutira sa poludistance. Mora drastično smanjiti izgubljene lopte (3.5 po utakmici).
Stevens toplo-hladno. Dešava mu se da odradi perfektno poluvrijeme i onda misli da je dobra ideja da mu postava Turner, Wallace, Bass, Zeller zatvara 3. i počinje 4/4, a Rondo, Green, Bradley i Sully sjede na klupi dok se vodstvo topi nevjerovatnom brzinom. Ronda drži na 32 minute po utakmici, sinoć Bradley jedva dohvati 30, a igrao je fantastično, itd. Jednom će morati stegnuti rotacije i ostaviti Ronda, Bradleya i Sullya 35+ minuta kad ne ide.
Večeras protiv Detroita u Gardenu, must-win.
Sully trenutno ima 16.4 poena i 8.5 skokova u prosjeku uz 3 asistencije i 34% za tri poena. Kad bi uspio održati neku konstantu od 17/9/3 to bi bilo fantastično. Iako bih volio da dobije više lopti na postu umjesto tolikih trica. Sve je to lijepo što napreduje, ali on je i dalje PF, a ne SG. Ne treba mi on sa 7-9 trica u utakmici, pogotovo ne SAMO to kad ganjamo rezultat u zadnje 2-3 minute.
Rondo više ni ne gleda na obruč, ne pomišlja postizati poene. Ako mu nekad i naumpadne onda forsira teške šuteve i to ne izgleda dobro. Odlično skače i ima 11 asistencija u prosjeku sa ovakvim timom. Trebaju mu bolji scoreri i šuteri oko njega kako bi imao više slobode i mogućnosti da napada obruč i šutira sa poludistance. Mora drastično smanjiti izgubljene lopte (3.5 po utakmici).
Stevens toplo-hladno. Dešava mu se da odradi perfektno poluvrijeme i onda misli da je dobra ideja da mu postava Turner, Wallace, Bass, Zeller zatvara 3. i počinje 4/4, a Rondo, Green, Bradley i Sully sjede na klupi dok se vodstvo topi nevjerovatnom brzinom. Ronda drži na 32 minute po utakmici, sinoć Bradley jedva dohvati 30, a igrao je fantastično, itd. Jednom će morati stegnuti rotacije i ostaviti Ronda, Bradleya i Sullya 35+ minuta kad ne ide.
Večeras protiv Detroita u Gardenu, must-win.
- IlCapitano
- Kontakt:
Guarin, ima li te večeras?
Ja sam sinoć rekao da ih neću gledati i opet ne mogu izdržati, džaba je.
Smart vrlo vjerovatno igra večeras.
Ja sam sinoć rekao da ih neću gledati i opet ne mogu izdržati, džaba je.
Tu sam brate, ma gledat cu i ja, ali samo zbog Smarta, zato sto se vraca vcsIlCapitano je napisao/la:Guarin, ima li te večeras?![]()
Ja sam sinoć rekao da ih neću gledati i opet ne mogu izdržati, džaba je.![]()
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Nema šta, Stevens opet dominira sa rotacijama.
Turner ulazi umjesto Ronda nakon 5 minuta. Pressey prije Smarta i Thorntona ulazi u igru. I tek tako vodstvo od 10 poena nestane.

Turner ulazi umjesto Ronda nakon 5 minuta. Pressey prije Smarta i Thorntona ulazi u igru. I tek tako vodstvo od 10 poena nestane.
Kako mi je odvratan samo, to je nevjerovatno...
Monroe i Drummond nas unistise
Monroe i Drummond nas unistise
E J*** mu, koja glupost vodimo sve fino i onda krene show
7 licnih
ako ovako nastavimo uništiće nas ljudi i to s linije slobodnih 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Zovneš timeout za zadnju akciju u poluvremenu i najbolje što imaš je trica Turnera. 
Pogledaj samo statistiku suta na obje straneIlCapitano je napisao/la:Zovneš timeout za zadnju akciju u poluvremenu i najbolje što imaš je trica Turnera.
Nullius in verba
- IlCapitano
- Kontakt:
Očajna utakmica, ne znam kako sam i dalje budan. 
Ja prebacio na Atlantu, cekam jos Horforda za pare, ne mogu da gledam, pratim preko moba boxscore..Valjda dobijemo
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Daj ba jel moguce ovo, pa sta rade
Mirna ruka Turnera na slobodnim, hajde odbranite ovo sad
Ma u qrc, nece valjda produzeci
Ma u qrc, nece valjda produzeci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.