zato je Amar Osim na vrhu listeAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
zato je Amar Osim na vrhu listeAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
bordobijeli je napisao/la:zato je Amar Osim na vrhu listeAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
![]()
![]()
Dobro je to samo nemoj psovati previse. Ipak si ti damaBozePetra je napisao/la: Napravila profil kad me više niko od mojih nije htio slušat kako psujem Sušiću, trebalo mi neko mjesto za ispuhat se
According to SportSport.ba, Magath will meet with a panel of selectors to discuss the managerial role, which became available last month after poor results in Euro 2016 qualifying led to the sacking of Safet Susic, who had led Bosnia to their first World Cup last summer.
hejteri Amara vec na aparatima samo zbog anketne listebordobijeli je napisao/la:zato je Amar Osim na vrhu listeAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
![]()
![]()
Mozda bi mozda nebi dugorocno. Mene to ne zanima svakako. Meni je jedino bitno da postoji cim vise jakih klubova u ligi i da reprezentacija izvlaci maksimum iz postojecih i potencijalnih igraca i da imamo pravog selektora. Naravno mislim da ce Sarajevo ipak biti prvak a vama zelim da dogurate bar do zadnjeg pretkola Europa League. Isto vazi i za Siroki, Zrinjski i Borac ako uspiju.Virtu4l je napisao/la:Ne vidim kako bi se Željo pojačao? Mislim da bi se Željo poprilično oslabio odlaskom Amara.
Očito imaju i žene ponešto za rećiAjax je napisao/la:Sta je ovo u zadnje vrijeme sve vise zena na forumu. Zene dominisu![]()
Ma kakvi vi ste bar iskrenije u vecini slucajeva od nas muskaraca.DragonGirl je napisao/la: Očito imaju i žene ponešto za rećiNije valjda da ti smetamo?
![]()
i da osvojimo prvesntvoskyisthelimit je napisao/la:Strucni stab
Dva selektora: Zak i Felix
Prvi pomocnik: Rajevac
Drugo pomocnik: Barbarez
Treci pomocnik: Osim
Trener golmana: Okuka
Skauti: Hadzibegic, Bazdarevic, Sliskovic, Glavas
Psiholog: Ciro
Vidiš da ste i vi iskreni, čim si ovo priznao, svaka častAjax je napisao/la:Ma kakvi vi ste bar iskrenije u vecini slucajeva od nas muskaraca.DragonGirl je napisao/la: Očito imaju i žene ponešto za rećiNije valjda da ti smetamo?
![]()
Treba Srbin. Mislim da bi Jagodic bio dobar izbor.mone je napisao/la:Magat selektor, Barbarez, Bajramović i Glavaš pomoćnici??
Nema na čemu.Ajax je napisao/la:Bas ti hvala curiliko.Nego sta ti mislis hoce li biti sta sa Magathom ili Cirom. I ko je po tebi favorit od ovih sto su ostali "domacih" ??
Ko iz filma Gori Vatra; "Fali mi Srba"Cartman je napisao/la:Treba Srbin. Mislim da bi Jagodic bio dobar izbor.mone je napisao/la:Magat selektor, Barbarez, Bajramović i Glavaš pomoćnici??
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 7 gostiju.