Posljedice vjeronauka u skoli !Virtu4l je napisao/la:Nije da nismo navikli na to
Nema protivljenja dogmi inace ide kamenovanje !!!
Hooo-ruk!!!
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Posljedice vjeronauka u skoli !Virtu4l je napisao/la:Nije da nismo navikli na to
Zasto je tesko prihvatiti cinjenicu da je Mire do sada bio nasa najlosija karika u repci...Vrska i ostale necu ubrajati u igrace bh repke...Sheyi je napisao/la:Izvinjavam se.
Nigdje ne vode ova poređenja i prepucavanja Pjanić vs Misimović.
Iskreno vjerujem da vi želite najbolje od Pjanića, ali znate nekada onako podmuklo kritikovati Pjanića da čovjek pomisli kako mu želite loše i da ga mrzite, ili se to nama samo čini.
Nadam se da će moderacija u budućnosti sankcionisati one koji započnu ova glupa poređenja, dizanja jednog spuštanja drugog i sl..
Roma danas protiv Sassuola, očekujem da se meč riješi u prvih 45 minuta.
Sto ne prokomentarises anketu koju sam postavio?Virtu4l je napisao/la:Nije da nismo navikli na to
Uh, nemoj im to spominjati, opet će im pasti u vodu glavni argument da se Pjanić navodno krije iza saigrača u najbitnijim utakmicama reprezentacije.mirzatele je napisao/la:Ko dade Dzeki asist protiv Belgije
Ta činjenica ne postoji, to je laz, odlično igrao prptiv Francuske u Parizu, na prirodnoj poziciji desnom krilu s Mujdzom silovao Francuze, historijska protiv Litvanije, odlican bio, presjekao onu loptu na ventru sto je prethodilo golu nasih, uz Besica, najbolji protiv Argentine, odlicna igra protiv Belgije.Husika je napisao/la:Zasto je tesko prihvatiti cinjenicu da je Mire do sada bio nasa najlosija karika u repci...Vrska i ostale necu ubrajati u igrace bh repke...
Svaki igrac nekada zablista samo nikada(osim L) i Pjanic...
Redovno pratim razvoj situacije, i je li Mire u timu a nama je ono "historijska" tekma mi ga poflautamo ama bas uvijek, dodje tako i Grcka kad ono nema Pjanica i sta bi???? Brazil...Naravno....
Edit; Kako objasnjavate cinjenicu da smo navodono oslabljeni ne igranjem Pjanica razbili Grcku, a povratkom istog u nas tim protiv 10 puta losijeg protivnika(Slovacke) MOZEMO SLOBODNO RECI IGUBILI OBJE STO SE IGRE TICE!!!!
Nesto po meni ne stima, a ja znam sta je to
Ajax je napisao/la:Ibrahim je napisao/la:E Boga mi koliko ga povaljuje,mogo ga je i 10 put j.... do sada. Svak i put kad se pita sta je uradio; povalio Kasiljasa. Ko nebi znao ko je Kasiljas bi pomislio da je covjek ****.Virtu4l je napisao/la:Povalio Kasiljasa.![]()
![]()
![]()
![]()
Eno sad prirodna pozicija mu desno krilo?Sheyi je napisao/la:odlično igrao prptiv Francuske u Parizu, na prirodnoj poziciji desnom krilu s Mujdzom silovao Francuze
Misliš na ovaj pokušaj postavljanja slike?Greivis je napisao/la:Sto ne prokomentarises anketu koju sam postavio?
Greivis je napisao/la:[img]http://www.****.ba/upload/images/FORWARDUSHA_2013/anketa_najbolji_zmaj1.jpg[/img]
Samo za Virtu.
Slika je pravilo postavljena bila. Vidis da ovi cenzurisu. Rsarajevo je upitanju. Pa istrazi.Virtu4l je napisao/la:Misliš na ovaj pokušaj postavljanja slike?Greivis je napisao/la:Sto ne prokomentarises anketu koju sam postavio?
Greivis je napisao/la:[img]http://www.****.ba/upload/images/FORWARDUSHA_2013/anketa_najbolji_zmaj1.jpg[/img]
Samo za Virtu.
Toliko si laka meta da mi je ispod svake časti šamarati te
Jeste ali nije iza sebe imao igrace Hajduka, Varteksa, Alanije, Zrinjskog, Modrice, Partizana... To je velika razlika momcino. Ne znam koji qrac se vise prica o tome, jednostavno prestanite uvlaciti Misketa u ove vase diskusije oko Pjanica.Sveti je napisao/la:Povalio je i pjanke kasiljasa, sa 18 godina,:kafa:
haha, pa misimović je dobio sjajnu loptu od takvog igrača kojeg si opisao gore, i dao je gol upravo zahvaljujući toj dobroj lopti, ostalo je historija.Sabinho je napisao/la:Jeste ali nije iza sebe imao igrace Hajduka, Varteksa, Alanije, Zrinjskog, Modrice, Partizana... To je velika razlika momcino. Ne znam koji qrac se vise prica o tome, jednostavno prestanite uvlaciti Misketa u ove vase diskusije oko Pjanica.Sveti je napisao/la:Povalio je i pjanke kasiljasa, sa 18 godina,:kafa:
Aha, cenzurisali su nakon što si postavioGreivis je napisao/la:Slika je pravilo postavljena bila. Vidis da ovi cenzurisu. Rsarajevo je upitanju. Pa istrazi.
Samo okolisaj da ne bi dao odgovor.Virtu4l je napisao/la:Aha, cenzurisali su nakon što si postavioGreivis je napisao/la:Slika je pravilo postavljena bila. Vidis da ovi cenzurisu. Rsarajevo je upitanju. Pa istrazi.![]()
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, maroonGiant i 29 gostiju.