Oklahoma City Thunder
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Oklahoma City Thunder
Teško. Jedino ako proradi Kevin the second. Kevin the first će postići ionako 30-35 poena. Ibaka mora dati veći doprinos u napadu.
Po meni je Memphis favorit nakon povrede Russella.
Po meni je Memphis favorit nakon povrede Russella.
Bravo Martin, prva trica.Nastavi ovako 

Jao Ibake kako je glup, 2 zakucavanja promašuje i čisto polaganje. Ali nije loše, poen prednosti na poluvremenu. KD opet na nivou, nadam se da nas vodi do pobjede.
Pustiću sunce da topi ljubav!
http://nbacro.com/najava-sezone/oklahom ... er-2-18876" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez dobrog igrača sa klupe oni ne mogu do prstena. Ove godine su ostali bez Kevina koji briljira u novom klubu. Imaju dva sjajna igrača, dobrog Ibaku i Sefolosha-u koji nekad zna pogoditi tricu. Perkins je preplaćen.
- adriano_leite
- Kontakt:
Najveca greska je sto njega ne pokusaju trejdati. Cak i S. Adams bolje izgleda od njega. Spakovati Perkinsa, pick i recimo P. Jonesa i uzeti nekog normalnog igraca.Neutral je napisao/la:Bez dobrog igrača sa klupe oni ne mogu do prstena. Ove godine su ostali bez Kevina koji briljira u novom klubu. Imaju dva sjajna igrača, dobrog Ibaku i Sefolosha-u koji nekad zna pogoditi tricu. Perkins je preplaćen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ja samo ne znam koja ce budala od GM-a uzeti ovakvog Perkinsa koji,uz to,ima ugovor na jos 2 sezone po(blizu) 9mil!?adriano_leite je napisao/la:Najveca greska je sto njega ne pokusaju trejdati. Cak i S. Adams bolje izgleda od njega. Spakovati Perkinsa, pick i recimo P. Jonesa i uzeti nekog normalnog igraca.Neutral je napisao/la:Bez dobrog igrača sa klupe oni ne mogu do prstena. Ove godine su ostali bez Kevina koji briljira u novom klubu. Imaju dva sjajna igrača, dobrog Ibaku i Sefolosha-u koji nekad zna pogoditi tricu. Perkins je preplaćen.

- adriano_leite
- Kontakt:
Ima ovu i sljedecu. Zato treba baciti pick i mladog igraca ekipi koja tankira, da pokupi Perkinsonov ugovor, druge opcije nema.NEZALAGANJE je napisao/la:Ja samo ne znam koja ce budala od GM-a uzeti ovakvog Perkinsa koji,uz to,ima ugovor na jos 2 sezone po(blizu) 9mil!?adriano_leite je napisao/la:Najveca greska je sto njega ne pokusaju trejdati. Cak i S. Adams bolje izgleda od njega. Spakovati Perkinsa, pick i recimo P. Jonesa i uzeti nekog normalnog igraca.Neutral je napisao/la:Bez dobrog igrača sa klupe oni ne mogu do prstena. Ove godine su ostali bez Kevina koji briljira u novom klubu. Imaju dva sjajna igrača, dobrog Ibaku i Sefolosha-u koji nekad zna pogoditi tricu. Perkins je preplaćen.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
evo i ovdje, posto se tice Oklahome, kolumna by cijenjeni forumas @dijabola http://www.sigma.ba/sport/nba-gdje-se-dogada-durant/
mozete ga citat i na podforumu Kolumne citalaca 

Oce biti kakav stream za utakmicu protiv WAS?
I need it
I need it

http://nbaliveonline.tv/oklahoma-city-t ... streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;HibridLOL je napisao/la:Oce biti kakav stream za utakmicu protiv WAS?
I need it
hvalaSPY je napisao/la:http://nbaliveonline.tv/oklahoma-city-t ... streaming/" onclick="window.open(this.href);return false;HibridLOL je napisao/la:Oce biti kakav stream za utakmicu protiv WAS?
I need it

Anthony Morrow i Oklahoma potpisali trogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna dolara!
Sta mislite, da li je ovo bacanje para? Jeste da je imao 45% za 3 prosle sezone, ali opet..
Sta mislite, da li je ovo bacanje para? Jeste da je imao 45% za 3 prosle sezone, ali opet..
Ja mislim da nema teoretske sanse da ce OKC zadrzati Duranta nakon isteka ugovora, jednostavno ne pokazuju nikakvu ambiciju za napretkom iz godine u godinu.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Dobar pickup.HibridLOL je napisao/la:Anthony Morrow i Oklahoma potpisali trogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna dolara!
Jedan od kvalitetnijih trojkasa u ligi , a imat ce dovoljno prostora uz Duranta i Westbrooka.
Upgrade u odnosu na Lamb/Butlera(i slicnog veterana) svakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jos da imaju malo boljeg centra od perkinsa, adams ima potencijala ali opet valja cekati, i malo dublju klupu, lagano po prsten..
Već četiri poraza, prošle sezona su Suns-i bili deveti sa 34 poraza.
I kada se vrate Russell i Kevin opet će biti tu par utakmica koje će izgubiti.
I kada se vrate Russell i Kevin opet će biti tu par utakmica koje će izgubiti.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neko im se i nocas povrijedi jako lose stvari ih prate na samom pocetku sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Poceli s 8, zavrsili utakmicu sa 6. Stvarno peh za pehom na pocetku sezone. Sinoc je Perry Jones stradao.
Moglo bi se nabrati tu dovoljno poraza da bez PO ostanu, neko ce to iskoristiti na Zapadu sigurno.
Moglo bi se nabrati tu dovoljno poraza da bez PO ostanu, neko ce to iskoristiti na Zapadu sigurno.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Hes je napisao/la:Poceli s 8, zavrsili utakmicu sa 6. Stvarno peh za pehom na pocetku sezone. Sinoc je Perry Jones stradao.
vrlo lako moguće,igraju sa samo dva beka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.