Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Juve Barca 1/8
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Daj Monako da se igramo
, samo da ne bude Bayern, Real i Chelsea.
Porto, Barca i Dortmund, mozda nam i najmanje odgovara Dortmund od ovih ekipa, jer su dobri iz kontri, a sigurno će i popraviti forumu do februara. Porto nezgodan, ali najbolji izbor poslije Monaka. Barca je bolji izbor od ove gore tri ekipe B-R-C.
Kako god samo da je proći među 8 i 100% smo nosioci slijedeće sezone, plus lova
Porto, Barca i Dortmund, mozda nam i najmanje odgovara Dortmund od ovih ekipa, jer su dobri iz kontri, a sigurno će i popraviti forumu do februara. Porto nezgodan, ali najbolji izbor poslije Monaka. Barca je bolji izbor od ove gore tri ekipe B-R-C.
Ma teško je biti pametan. Za svakoga možeš naći nešto. Ja recimo samo želim izbjeći Bayern. Sljedeći kojeg bi želio izbjeći je Barca, iako im možemo parirati. Da ne kažem da smo poimenice jači na više mjesta, ipak bi po mom mišljenju njihov astronomski napad napravio razliku koju mi ne možemo nadoknaditi većim kvalitetom na drugim mjestima.Padovan je napisao/la:Daj Monako da se igramo, samo da ne bude Bayern, Real i Chelsea.
Chelsea, jučer pisah, oni ili BvB su moj osjećaj neki, s Chelseaom bi to bilo tvrdo kao i protiv Atletica, taktička bitka.
Od BvB-a smo kvalitetniji, ali taj njemački mentalitet je nešto što bi me brinulo, bili smo bolji i 97.g. pa smo fasovali.
Nisam iskreno opterećen protivnikom, mentalna barijera je preskočena, a do februara ne znamo kakva će situacija biti s formom i povredama.
Mislim da je bitnije u tom periodu podići nivo igre, ofanzivni pije svega, involvirati Moratu, dobiti tu još jednu siguricu s golovima, realno, uvijek je napadački stil donosio razliku u Evropi, nije se to promijenilo.
Vratiti Vidala u staru formu je jedan od prioriteta.
To dvoje uz potencijalno jedno pojačanje u januaru i dobijaš jači tim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Monako il Porto su najpozeljniji,al bi bilo najbolje izbjec trio Real,Barsa i Bayern 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- IlCapitano
- Kontakt:
Nekako po mom mišljenju, od najslabijih do najneugodnijih: Monaco, Porto, Dortmund, Chelsea, Barcelona, Bayern, Real.
Bilo bi lijepo izbjeći Bayern i Real za ovu prvu rundu. Također i Barcelonu zbog njihovog napada iako im je odbrana propuh. A i Allegri ih je sa Milanom skoro izbacio, tako da...
Protiv Čelzija ne bih imao ništa protiv jer bi to bile vrlo vjerovatno jako slične utakmice ovima sa Atleticom, vrlo tijesne i mogli bi se fino potući sa njima. Dortmund je trenutno u rasulu, ali ako im se vrate povrijeđeni igrači i počnu igrati kao što mogu, za mene su oni odmah do Bayerna i Reala. Mada je to jako malo vjerovatno.
Imam neki osjećaj da ćemo dobiti nekoga od trojca Dortmund, Chelsea ili Barcelona.
Nama je sada ključno da odigramo rutinski i bez previše povreda ovaj dio u prvenstvu do Februara usput uigravajući što je više moguće ovaj sistem sa četvoricom u odbrani. Također da se Asa na vrijeme oporavi od povrede i da Vidal počne ličiti na prošlogodišnjeg Vidala u ovo vrijeme.
Bilo bi lijepo izbjeći Bayern i Real za ovu prvu rundu. Također i Barcelonu zbog njihovog napada iako im je odbrana propuh. A i Allegri ih je sa Milanom skoro izbacio, tako da...
Protiv Čelzija ne bih imao ništa protiv jer bi to bile vrlo vjerovatno jako slične utakmice ovima sa Atleticom, vrlo tijesne i mogli bi se fino potući sa njima. Dortmund je trenutno u rasulu, ali ako im se vrate povrijeđeni igrači i počnu igrati kao što mogu, za mene su oni odmah do Bayerna i Reala. Mada je to jako malo vjerovatno.
Imam neki osjećaj da ćemo dobiti nekoga od trojca Dortmund, Chelsea ili Barcelona.
Nama je sada ključno da odigramo rutinski i bez previše povreda ovaj dio u prvenstvu do Februara usput uigravajući što je više moguće ovaj sistem sa četvoricom u odbrani. Također da se Asa na vrijeme oporavi od povrede i da Vidal počne ličiti na prošlogodišnjeg Vidala u ovo vrijeme.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
1. Monaco
2. Porto
3. BVB
4. Chelsea, Barcelona
6. Bayern, Real
Pretprošle godine smo izvukli najlakšeg protivnika, teško da ćemo biti te sreće ovoga puta. Jasno, Monaco i Porto bi među ovim ekipama bio najočigledniji izbor, mada i tada propišati krv za prolaz. BVB i nekako, s tim da nam oni nikako ne odgovaraju.
Ovo ostalo, vrlo vrlo teško, da ne kažem nemoguće.
Već samo više puta pisao, bez modernizacija navale, mi ćemo biti uvijek tu na rubu prolaska/ispadanja iz grupe uz nadu da u osmini dobijemo nekog ko je ''zalutao''. Pod modernizacijom podrazumjevam, brze, tehnički nadarene krilne igrače s kojima dobijamo dimenziju više u ofanizivnom smislu. Brza tranzicija, kontra napadi, probijanje po bokovima je nešto bez čega se ne može u modernom fudbalu. Mi to nemamo i po običaju zavisimo od pozicione statične igre, prventveno, kroz sredinu. Ozbiljne ekipe to zatvaraju bez da se pošteno oznoje.
E sad je do ljudi u upravi da konačno skontaju šta i kako. Gomilanjem polovnjaka ćemo i dalje biti tim za osminu finala max.
E da, kad već pišem, danas sam gledao reprizu mladih protiv Atletica. Bruka i sramota, kakvi su ono antitalenti braćo draga na čelu sa nesretnim Grossom. Nije da išta znači za budućnost, ali zbilja teško mogu povjerovati da klub kao Juventus ima toliko lošu primaveru?
2. Porto
3. BVB
4. Chelsea, Barcelona
6. Bayern, Real
Pretprošle godine smo izvukli najlakšeg protivnika, teško da ćemo biti te sreće ovoga puta. Jasno, Monaco i Porto bi među ovim ekipama bio najočigledniji izbor, mada i tada propišati krv za prolaz. BVB i nekako, s tim da nam oni nikako ne odgovaraju.
Ovo ostalo, vrlo vrlo teško, da ne kažem nemoguće.
Već samo više puta pisao, bez modernizacija navale, mi ćemo biti uvijek tu na rubu prolaska/ispadanja iz grupe uz nadu da u osmini dobijemo nekog ko je ''zalutao''. Pod modernizacijom podrazumjevam, brze, tehnički nadarene krilne igrače s kojima dobijamo dimenziju više u ofanizivnom smislu. Brza tranzicija, kontra napadi, probijanje po bokovima je nešto bez čega se ne može u modernom fudbalu. Mi to nemamo i po običaju zavisimo od pozicione statične igre, prventveno, kroz sredinu. Ozbiljne ekipe to zatvaraju bez da se pošteno oznoje.
E sad je do ljudi u upravi da konačno skontaju šta i kako. Gomilanjem polovnjaka ćemo i dalje biti tim za osminu finala max.
E da, kad već pišem, danas sam gledao reprizu mladih protiv Atletica. Bruka i sramota, kakvi su ono antitalenti braćo draga na čelu sa nesretnim Grossom. Nije da išta znači za budućnost, ali zbilja teško mogu povjerovati da klub kao Juventus ima toliko lošu primaveru?
Zadnja izmjena: Stranac, dana/u 11 dec 2014, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mislim da protiv Reala, Bajerna i Celzija nemamo sta da trazimo..te ekipe su daleko ispred nas osim ako se nesto drasticno ne promijeni...protiv Barce bi mozda mogli nesto ako bi igrali 3-5-2
, paradoks jeste, ali njima ta formacija ne lezi nikako i jedino je dobra protiv Spanije/Barcelone....
od Monaka vjerujem da smo jaci, kao i od Porta...sa Dortmundom bi se isto tako mogli pobiti posebno ako ne vrate formu i igrace
od Monaka vjerujem da smo jaci, kao i od Porta...sa Dortmundom bi se isto tako mogli pobiti posebno ako ne vrate formu i igrace
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ispadanjem Rome iz Lige Prvaka, zarada našeg kluba skočila sa 43 na 68,4 miliona eura (Di Marzio).
Prošle sezone smo zajedno sa Ligom Evrope uzeli ukupno 63 miliona eura.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Teško. Mislim da je cifra bila oko 50 miliona.L'Avvocato je napisao/la:
- L'Avvocato
- Kontakt:
La qualificazione per la Juventus rappresenta un grande successo finanziario oltre che sportivo. Con il passaggio agli ottavi di finale, la Juve ha già superato i € 62,7 milioni di ricavi (market pool, bonus, premi ed incassi da botteghino) registrati nella passata stagione giocando le due competizioni Uefa (Champions ed Europa League).Stranac je napisao/la:Teško. Mislim da je cifra bila oko 50 miliona.L'Avvocato je napisao/la:
I ja sam mislio da je bilo manje, ali eto izgleda da nije.
★★★
Evo zvanični podaci:
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Liga prvaka 43 miliona
Liga Evrope 7 miliona
Milsim da se Di Marzio malo preračunao i za ovu sezonu.
http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Liga prvaka 43 miliona
Liga Evrope 7 miliona
Milsim da se Di Marzio malo preračunao i za ovu sezonu.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Možda ovi iz Uefe ne računaju prihode od ulaznica te ostale bonuse i premije od sponzora.
Žao mi Rome, al' u svakom slučaju je za nas njihovo ispadanje pozitivno s ekonomskog gledišta
EDIT:

Žao mi Rome, al' u svakom slučaju je za nas njihovo ispadanje pozitivno s ekonomskog gledišta
EDIT:

★★★
evo vam ekskluzivna informacija, protivnik će vam bit' Barca!
you heard it here first
you heard it here first
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nema, za mustuluka infoChinaglia je napisao/la:evo vam ekskluzivna informacija, protivnik će vam bit' Barca!
you heard it here first
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Izgleda da su se Beppe i Licht uspjeli dogovoriti napokon. Ugovor do 2018 uz 2.5 miliona godišnje. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ovih pet-šest tekmi do kraja u prvenstvu kada se budu igrale u aprilu i maju biti će pravo zafrkane.
Fiorentina, Sampa, Cagliari, Inter, Napoli pa i Verona će biti sve samo ne lagano uzimanje bodova, ništa ovo nije gotovo sa prvenstvom, da ne bude ko se zadnji smije-najslađe se smije, Roma jeste u krizi rezultata ali to ne znači da će se ''raspasti.
Koga su zmije ujedale i guštera se boji : Perugia 2000 i blato.
Fiorentina, Sampa, Cagliari, Inter, Napoli pa i Verona će biti sve samo ne lagano uzimanje bodova, ništa ovo nije gotovo sa prvenstvom, da ne bude ko se zadnji smije-najslađe se smije, Roma jeste u krizi rezultata ali to ne znači da će se ''raspasti.
Koga su zmije ujedale i guštera se boji : Perugia 2000 i blato.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Predug ugovor Lichtsteineru, očekivao sam 2 godine, klasični primjer greške koju su Milan i Inter pravili sa igračima u godinama.
No, neovisno od toga, treba dovesti prvotimca kojem će Licht biti zamjena.
No, neovisno od toga, treba dovesti prvotimca kojem će Licht biti zamjena.
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Po meni pametan potez. Nek završi karijeru tu, vjerovatno će mu se i plata u ugovoru smanjivati procentualno.
U svakom slučaju njegova se zamjena mora tražiti već naredno ljeto.
U svakom slučaju njegova se zamjena mora tražiti već naredno ljeto.
★★★
Pirlo igra libera da bi Giorgone obarao rekorde LP.

#MaxOUT
#MaxOUT