Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 mar 2010, 23:12

znam da smo jači od bayerna ali treba se spustiti na zemlju jer ako budemo toliko sigurni da ćemo proći možemo vrlo lagano ispasti tj. ko visoko leti nisko pada
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 mar 2010, 23:15

Cartman je napisao/la:
Isnar je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Vjeruj da je to sigurna opklada. Pa jasno se vidi da im je on jedini koji zna da zabije gol i da stvori sansu. Ostalo je cista nula. Mislim da je ocigledno sta ce United uraditi po tom pitanju. :mrgreen A ima i najboljeg lijevog beka protiv sebe. Sviđaju mi se njegove sanse tu. :lol:
Ja sam gledajuci dio vecerasnje utakmice protiv Schalkea stekao dojam da Ribery namjerno lose igra i promasuje prilike, cak je i njegovo radovanje nakon prolaska vjestacko, vidi se da mu je svejedno... ne znam, po meni oni nemaju teorije protiv nas, ali hajde da sacekamo i sami se uvjerimo...
Reci mi jarane ko je igro na ljevom beku? Je li opet Alaba? Lik je talenat, ali je ocito da jos nije dovoljno dobar za ovaj nivo. Onaj Contento mi se cini kao trenutno bolji igrac, iako je i on vjerovatno previse mlad. Onako kao nas Rafael igra, nikad nisi siguran s njim. Ali vazno je da ce igrat ili van Buyten ili Demichelis (mozda cak obojica), to su klocevi svjetske klase.
Igrao je Contento... nisam ga nesto previse vidio, uglavnom je Bayern napadao u produzecima, ali taj lik nema apsolutno nikakve sanse protiv Valencije, ima da mu se vrti danima poslije utakmice... sto se tice pomenutog dvojca, mislim da ce biti prilike i za pokoju porciju valjanja od smijeha, ima da se sudaraju kad im Rooney pocne tutnjat oko sesnaeserca... :D
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 mar 2010, 23:17

Mirza_Hordas je napisao/la:znam da smo jači od bayerna ali treba se spustiti na zemlju jer ako budemo toliko sigurni da ćemo proći možemo vrlo lagano ispasti tj. ko visoko leti nisko pada
Znas kako, mi smo ovdje optimisticni i bezbrizni zato sto ima neko ko se brine o tome da sve bude odradjeno kako treba - SAF. Taj covjek ne bi potcijenio ni Laktase, a obzirom na snagu koju realno imamo, mislim da jednostavno nema razloga nervozi... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 24 mar 2010, 23:22

Mirza, ne brini nista. ;) Svi se slazemo da je United za klasu bolji, da je u mnogo boljoj formi, da je uzvrat na OT prevelika prednost... Sta je onda problem?

Ribery mi je tretnutno nesto kao Gerrard. Jedan od glavnih igraca, ali ocito da nije sav svoj. Mozda bi za njih bilo bolje da im ne igra.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 24 mar 2010, 23:23

Jao kako se tjesite :lol: :lol: :lol: :lol:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 mar 2010, 23:27

bayern4ever je napisao/la:Jao kako se tjesite :lol: :lol: :lol: :lol:
Vjeruj da radi ove utakmice imam frustracije... ali ne zato sto se brinem, nego zato sto je do nje ostalo jos 6 dugih dana... ko ce slusat 6 dana navijace Bayerna da imaju neke sanse, to mi definitivno ide na zivce... pa Bayern je covjece rasap sijela, nema sta da trazi protiv ijedne ozbiljne ekipe... ko ce vas durat 6 dana majko mila... :evil:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 mar 2010, 01:10

Isnar je napisao/la:pa Bayern je covjece rasap sijela, nema sta da trazi protiv ijedne ozbiljne ekipe
a ovo je nas isnar "pricao" prije nesto vise od mjesec dana...
Isnar je napisao/la: Kad vec spomenu Bayern, mislim da su dosla vremena (nakon 9 godina) kada Bayern konacno ima sta ponuditi nogometnoj Europi, zadivili su i one koji ih ne vole (a takvih je sigurno ne mali broj), i mislim da ce vjerovatni dueli protiv najjacih ekipa (United, Chelsea, Barca) donijeti mnogo uzbudjenja i dobre igre kao nekada, kad je Bayern bio zaista jedna od najjacih ekipa... ;)
:mrgreen: :mrgreen:

samo tako nastavite, ja vec znam odgovor na vas evt. neuspjeh. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 25 mar 2010, 01:32

geronimo je napisao/la:
Isnar je napisao/la:pa Bayern je covjece rasap sijela, nema sta da trazi protiv ijedne ozbiljne ekipe
a ovo je nas isnar "pricao" prije nesto vise od mjesec dana...
Isnar je napisao/la: Kad vec spomenu Bayern, mislim da su dosla vremena (nakon 9 godina) kada Bayern konacno ima sta ponuditi nogometnoj Europi, zadivili su i one koji ih ne vole (a takvih je sigurno ne mali broj), i mislim da ce vjerovatni dueli protiv najjacih ekipa (United, Chelsea, Barca) donijeti mnogo uzbudjenja i dobre igre kao nekada, kad je Bayern bio zaista jedna od najjacih ekipa... ;)
:mrgreen: :mrgreen:

samo tako nastavite, ja vec znam odgovor na vas evt. neuspjeh. :D
Ovo je bilo prije utakmice sa Fiorentinom, kad mi je samo Bundesliga bila orijentir... i kad si vec kod odgovora, de nas prosvijetli, jer necemo imati priliku da ga saopstimo, neda nam SAF... :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 mar 2010, 09:39

Trasimaco je napisao/la:Hoce li se ko kladiti da se Robben nece vidjeti protiv Uniteda?
ja se kladim da ce vas bayern izbaciti :!:
imas li kakvu ponudu :?:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 mar 2010, 10:02

Sjecam se i da si mi predlagao neke ponude i kad je United protiv Wolfa igrao. :mrgreen: Jesi li siguran da ovo hoces?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 mar 2010, 17:12

Trasimaco je napisao/la:Sjecam se i da si mi predlagao neke ponude i kad je United protiv Wolfa igrao. :mrgreen: Jesi li siguran da ovo hoces?
Probaj dobit ćeš
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 mar 2010, 18:03

Utakmica sa Spursima je pomjerena sa 25. aprila (nedjelja) na 24. april (subota) zbog polufinalnih utakmica LP koje ce United igrati s jednim od ovih francuskih klubova.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 mar 2010, 18:52

Trasimaco je napisao/la:Utakmica sa Spursima je pomjerena sa 25. aprila (nedjelja) na 24. april (subota) zbog polufinalnih utakmica LP koje ce United igrati s jednim od ovih francuskih klubova.
Pa to je potrebno, kad se sjetim lani i Aston Ville u nedjelju pa Porta samo 2 dana kasnije
Bit će teško protiv Boltona ali za očekivati je našu pobjedu 2-0 ili 2-1 je moja prognoza
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 mar 2010, 19:15

Trasimaco je napisao/la:Sjecam se i da si mi predlagao neke ponude i kad je United protiv Wolfa igrao. :mrgreen: Jesi li siguran da ovo hoces?
ne yebi jeza u ledja :)
magatov volsburg bi razvalio onu ekipu mud-a koju je ferguzon doveo u njemacku.
za opkladu sam vise nego siguran :!:
ocekujem prijedloge.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 25 mar 2010, 19:18

Trasimaco je napisao/la:Utakmica sa Spursima je pomjerena sa 25. aprila (nedjelja) na 24. april (subota) zbog polufinalnih utakmica LP koje ce United igrati s jednim od ovih francuskih klubova.
kako je lud :lol:
gero i ja te primimo u krug bliskih prijatelja a ti nama tako :x :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2010, 19:25

Joj sto ove svabe spamaju. Jedva cekam taj Bayern, pa da nas ostave na miru nakon sramotnog poraza. Bili su navalili i talijani, pa ih sad nigdje. :D

Nego u sljedecem kolu imamo idealnu priliku da malo odmaknemo. Arsenal ide Birminghamu u goste. Tamo nije pobjedio ni Chelsea ni United, i bit ce im tesko. Beton su defanzivno. Chelsea igra protiv Ville. Svi znamo kako su oni jaki. Pogotovo u gostima, kad mogu igrat na kontre. Ali ni United nema lahku utakmicu, Bolton je tvrda ekipa i posto je lokalni derbi (iako je za United samo jos jedna utakmica) dat ce 110% u svakom duelu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 25 mar 2010, 20:27

secer je napisao/la:ne yebi jeza u ledja :)
magatov volsburg bi razvalio onu ekipu mud-a koju je ferguzon doveo u njemacku.
za opkladu sam vise nego siguran :!:
ocekujem prijedloge.
Avatar i potpis koji ja odredim se podrazumijevaju, ali trebam smisliti jos nesto na sve to. Polako, javim ti do prve utakmice sve. Opklada je znaci na prolaz. Kazna ti je do kraja sezone da se odmah razumijemo. :lol:
secer je napisao/la:
kako je lud :lol:
gero i ja te primimo u krug bliskih prijatelja a ti nama tako :x :lol:
Vidis da i FA vec sve planira unaprijed. Mozda ti to pomogne da se na vrijeme odreknes patnje koju cu da ti priredim nakon 1/4 finala. :mrgreen:

Btw. Rooney je vec isprepadao Kaisera. Mogu misliti kako se tek ona jadna odbrana osjeca. :lol:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 25 mar 2010, 20:55

slika

neki martin coles harman, isti rooney :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 08:23

Trasimaco je napisao/la:Avatar i potpis koji ja odredim se podrazumijevaju, ali trebam smisliti jos nesto na sve to.
e yebayi ga.
ho´s da se i okrenem. :lol:
trenutno ste u boljoj formi, revans je na vasem stadionu...
jednostavno, neka porazeni, do kraja sezone, navija za klub pobjednika!
bez eskivaza tipa "necu dolaziti na forum".
znaci, pod moranje je da svaki dan napise post na jednoj od tema u kojem ce velicati tim koji je prosao u 1/2 finale, a istovremeno ce pljuvati porazeni tim. avatar i potpis se podrazumjevaju.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 08:31

Zanimljiva će biti oklada
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.