Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

mirzza
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la mirzza » 26 mar 2010, 10:29

mancesterovci, sta je sa srekom, hoce li igrati za vikend ili ce ga saf cuvati za minhena?
Cuva Bog Zelju svog!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 11:12

mirzza je napisao/la:mancesterovci, sta je sa srekom, hoce li igrati za vikend ili ce ga saf cuvati za minhena?
Najvjerojatnije će ga odmarati
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 26 mar 2010, 11:19

Ted Mosby je napisao/la:
mirzza je napisao/la:mancesterovci, sta je sa srekom, hoce li igrati za vikend ili ce ga saf cuvati za minhena?
Najvjerojatnije će ga odmarati
Iz tvojih usta u Bozije usi. To bi bilo najbolje ;) Hvala na odgovoru.
Cuva Bog Zelju svog!

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 26 mar 2010, 11:20

http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6647608

Spreman je Runej, zna SAF da se ne smije zajebavat, bez Runeja odmah potpisuje prosipanje bodova ;)

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 12:02

belafonte je napisao/la:http://www.manutd.com/default.sps?pageg ... id=6647608

Spreman je Runej, zna SAF da se ne smije zajebavat, bez Runeja odmah potpisuje prosipanje bodova ;)
Zna Fergie da se sada lomi sezona i svaki gubitak bodova je teško nadoknadiv u ovom dijelu sezone
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 12:06

secer je napisao/la:e yebayi ga.
ho´s da se i okrenem. :lol:
trenutno ste u boljoj formi, revans je na vasem stadionu...
jednostavno, neka porazeni, do kraja sezone, navija za klub pobjednika!
bez eskivaza tipa "necu dolaziti na forum".
znaci, pod moranje je da svaki dan napise post na jednoj od tema u kojem ce velicati tim koji je prosao u 1/2 finale, a istovremeno ce pljuvati porazeni tim. avatar i potpis se podrazumjevaju.
Nisam ovo znao. :lol: Jos mi se vise sviđaju moje sanse.

Pa ruku na srce, United nema nijednog igraca da valja osim Rooneya. Mislim, cemu briga? Bayern ce to da samelje. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 12:09

Btw... Rooney je spreman za Bolton. Mozda nece igrati, ali ce sigurno biti ukljucen u tim koji putuje na Reebok. Ako slucajno nesto zapne, bice tu da spasi stvar. Iako imam osjecaj da nece ni biti potreban, lijepo ga je imati zdravog i spremnog. :D

Nani je produzio ugovor do 2014. To je jos jedna dobra vijest. Vazno je zadrzati ove mlade igrace sto duze.
Zadnja izmjena: Trasimaco, dana/u 26 mar 2010, 12:22, ukupno mijenjano 1 put.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 12:19

Kad sam vec tu, da jos malo zaspamam. :mrgreen: Le Roi je posjetio trening Uniteda na Carringtonu. 8-)

slika

slika

slika

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 15:58

Jedno vrijeme se upravo Cantona spominjao za Fergusonova nasljednika, vidjet ćemo što će biti kada veliki Fir Alex ode, ako ikako ode. Mislim da će on umrijeti na klupi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 mar 2010, 16:03

Trasimaco je napisao/la:
Nani je produzio ugovor do 2014. To je jos jedna dobra vijest. Vazno je zadrzati ove mlade igrace sto duze.
Nakon onih izjava protiv Fergusona nije nikako igro jedno vrijeme, i mislio sam da ce ga prodat vec u januaru, ili na ljeto. Ali ona je utakmica protiv Arsenala sve promjenila. Drago mi je za Nania. Nadam se da ce se i Anderson vratit na onaj nivo od njegove prve sezone u klubu sljedece sezone.

I da vas nesto pitam. Sta vi mislite o Ronaldu? Danas pricam sa jednim jaranom koji isto navija za United i on kaze "nadam se da ce slomit obe noge". Nisam mogo vjerovat. Meni je licno jos drag i zelim mu sve najbolje. Uvjek ima respekta i za United i Fergusona u svojim izjavama, a ne ko Tevez.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 26 mar 2010, 16:25

Cartman je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Nakon onih izjava protiv Fergusona nije nikako igro jedno vrijeme, i mislio sam da ce ga prodat vec u januaru, ili na ljeto. Ali ona je utakmica protiv Arsenala sve promjenila. Drago mi je za Nania. Nadam se da ce se i Anderson vratit na onaj nivo od njegove prve sezone u klubu sljedece sezone.

I da vas nesto pitam. Sta vi mislite o Ronaldu? Danas pricam sa jednim jaranom koji isto navija za United i on kaze "nadam se da ce slomit obe noge". Nisam mogo vjerovat. Meni je licno jos drag i zelim mu sve najbolje. Uvjek ima respekta i za United i Fergusona u svojim izjavama, a ne ko Tevez.
Mozes ga volit i mrzit, mozes osporavat njegove postupke na terenu i van njega (ne ti licno, nego govorim opcenito), mozes mu reci da je sminker i svasta nesto, ali ono sto mu niko ne moze oduzeti je nogometno znanje koje je uglavnom stekao u Unitedu. Proslo ljeto u Realu je bilo jako uzbudljivo, sve su dolazile zvijezda za zvijezdom... 10-ak mjeseci kasnije imamo situaciju da su sve zvijezde redom propale i sada Perez gleda kako ce ih se rijesiti... svi osim Ronalda... pravilo broj 1. ako si negdje igrao i ostvari veliki uspjeh, postao zvijezda, postao igracina pa zatim odes u Real i potvrdis to, e onda ti stvarno skidam kapu! Najbolji primjer lose politike Reala je Robben. Lik igra sjajno u Chelseaju, zatim ode u Real i s pika sjedi na klupi i naravno ne dokaze se... onda ode u Bayern i pocne da igra u zivotnoj formi, A Ronaldo je konstantan i u Realu, prvi nakon Zidanea, po meni je to najbolje priznanje. Osim toga, kad vidi da od tog kluba nema hljeba (a nema), prvi izbor za povratak ce mu sigurno biti United, a kod nas su mu vrata sigurno sirom otvorena... naravno, ako SAF bude spreman da odrijesi kesu... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 16:33

Trasimaco je napisao/la:Pa ruku na srce, United nema nijednog igraca da valja osim Rooneya. Mislim, cemu briga? Bayern ce to da samelje. :mrgreen:
opa, tri recenice i dvije velike istine. ccc ko bi se tome nadao.

za runjeta si pretjera. nevalja ni on, samo sto malko odskace od prosjeka. ;)
nego, izgleda da su junitedovci prave mindjohane. i ti mi nesto eskiviras.
steta! bas sam se spremao da uzivam u lijepim postovima bayinog novog navijaca.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 16:54

Cartman je napisao/la:I da vas nesto pitam. Sta vi mislite o Ronaldu? Danas pricam sa jednim jaranom koji isto navija za United i on kaze "nadam se da ce slomit obe noge". Nisam mogo vjerovat. Meni je licno jos drag i zelim mu sve najbolje. Uvjek ima respekta i za United i Fergusona u svojim izjavama, a ne ko Tevez.
Ne zelim mu nikakvu povredu, normalno. Ali zelim da nista ne osvoji dok god igra za taj Real i da nikad ne zaigra protiv Uniteda. On je za mene jos uvijek najbolji igrac na svijetu, bez obzira kako Rooney i Messi igraju. Ima jednostavno sve, savrsen fudbaler. Mozda je napravio dobar izbor sto je otisao u Real, ali samo sto se tice njegove vlastite promocije i slicnih stvari. Ali nema sanse da s Realom postigne ono sto je uradio s Unitedom. Po tom pitanju je napravio veliku gresku. To sam rekao cim je potpisao za njih. Jedini put kojim igrac moze otici nakon Uniteda je - DOWN! Pogledajte samo sve zvijezde koje su napustile United. Jesu li imali vise uspjeha na tom drugom mjestu?
secer je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Pa ruku na srce, United nema nijednog igraca da valja osim Rooneya. Mislim, cemu briga? Bayern ce to da samelje. :mrgreen:
opa, tri recenice i dvije velike istine. ccc ko bi se tome nadao.

za runjeta si pretjera. nevalja ni on, samo sto malko odskace od prosjeka. ;)
nego, izgleda da su junitedovci prave mindjohane. i ti mi nesto eskiviras.
steta! bas sam se spremao da uzivam u lijepim postovima bayinog novog navijaca.
Za domacu zadacu imas da naucis kompletnu historiju Uniteda, pa ces mi ovdje odgovarati do kraja sezone. :lol: Imas dovoljno vremena. Ono sto cekamo ce se znati za 2 sedmice.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 16:59

odlicno. opklada je pala :!:
radujem se tvom novom potpisu u kojem ce da stoji:
volim bayern, mrzim mancester.
ferguzon-alkos najgore sorte i nesposobnjakovic.
:lol:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 17:12

Vidis, mozes varati kad te ispitujem. Wiki ce biti tvoj nabolji drug. :mrgreen: Zaboravi to, smislim ja vec nesto bolje.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 26 mar 2010, 17:54

cekaj, bz ovoga nema opklade. ako mislis nesto dodavati, ja sam za.
samo ovo ispod mora biti fundament.

secer je napisao/la:jednostavno, neka porazeni, do kraja sezone, navija za klub pobjednika!
bez eskivaza tipa "necu dolaziti na forum".
znaci, pod moranje je da svaki dan napise post na jednoj od tema u kojem ce velicati tim koji je prosao u 1/2 finale, a istovremeno ce pljuvati porazeni tim. avatar i potpis se podrazumjevaju.
slazes li se?

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 19:10

Ronaldo mi je ostao u najboljem sjećanju, on je trenutno po meni najbolji igrač planete, ne želim mu nikakvu povredu. Kad se samo sjetim koliko je on dao Unitedu, u 6-7 sezona koliko je igrao za nas. I sada mu želim sve najbolje, i naravno da dođe u United, da se ponovno vrati. Još kad je Ronaldo izjavio da i sada prati i gleda svaku Unitedovu utakmicu i da svim srcem za njih navija. RESPECT
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 19:55

secer je napisao/la:slazes li se?
Moze, dogovoreno. To smo rijesili.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 26 mar 2010, 23:14

slika
aBd :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 26 mar 2010, 23:16

RiNo je napisao/la:slika
aBd :mrgreen:
A vidi ti to, nisam znao da je vec gubio opkladu... neki ljudi haman nikad ne nauce... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.