Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Znaci, secer je vec prosao sve ovo. Odlicno, sve ce lakse da podnese. Bar se nadam da hoce, jer je jos puno ostalo do kraja sezone. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
seceru, ali ti ga rino smjesti.
drago mi je da je trasimaco nakon danonocnog razmisljanja ipak prihvatio opkladu. svi znamo da mu nece biti lako, ali ja cu biti prvi koji cemu pozeliti dobrodoslicu.
...na "nasoj temi".
a za to "pljuvanje" koje ce pljustati na ovoj temi, moram pripaziti da bude u granicama tolerantnosti.
igra li "runjo" sutra?

...na "nasoj temi".

igra li "runjo" sutra?

Vom Jäger zum Gejagten
Bit će zanimljivo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Hahahaha... vidi matoraca sto su se nalozili.geronimo je napisao/la:seceru, ali ti ga rino smjesti.drago mi je da je trasimaco nakon danonocnog razmisljanja ipak prihvatio opkladu. svi znamo da mu nece biti lako, ali ja cu biti prvi koji cemu pozeliti dobrodoslicu.
...na "nasoj temi".a za to "pljuvanje" koje ce pljustati na ovoj temi, moram pripaziti da bude u granicama tolerantnosti.
igra li "runjo" sutra?

Rooney ce igrati sutra ako zatreba. A takođe je siguran putnik za Minhen.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
gero, sklanjaj ovo, vidis da je namjestaljka.Isnar je napisao/la:A vidi ti to, nisam znao da je vec gubio opkladu... neki ljudi haman nikad ne nauce...RiNo je napisao/la:
aBd

za mene je gore ovo nego kad opsjednutu iz filma egzorcist posipaju sv. vodicom.(nema smaje koji povraca)
cuj ovoga, ja gubio opkladu..ccc.. momcino, ja se kladim samo onda kada sam 100% uvjeren u dobitak

[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Uuu, sad sam gledo raspored do kraja i mogu reci da ce bit zaebano prao
. Protiv Sitija ce biti tesko doci do pobjede, dok bi pobjeda nad Celsijem mogla biti presudna. Prije poctka prvenstva (kada su svi govorili da je MU propo bez Ronalda i da Liverpool (mos mislit) uzima titulu) sam reko da MU ima 60%, Celsi 20%, a Liverpool i Arsenal po 10% (cini mi se da sam se ovako izrazio u procentima) sanse za titulu. Problem je nasto sada kada je Celsi neocekivano iz svesrdnu pomoc sudija (sramota vise) ispo iz LP. Da nisu ispali, sada bi govorio kako imaju minimalne sanse za titulu. To je matora druzina koja fizicki nebi izdrzala tako ubitacan i naproan tempo. Sada je situacija drugacija, mogu se okrenut samo prvenstvu i samim tim mogu biti jako opasne. Imaju Drogbu koji me neodoljivo podsjeca na mog omiljenog napadaca Batistutu, s tim sto je Drogba prodorniji. Sa takvim igracem cvrsta ekipa kao sto je Celsi, moze biti jako opasna. Presudna tekma ce bit na OT, ako to Manco dobije, 99% osvaja titulu. Arsenal je tu gdje jeste iskljucivo radi veliki kikseva MU. Da Tevez nije otiso, MU bi sigurno imo 5-6 bodova vise, sto bi znacilo sigurnu titulu. Jos 10 puta cu ga oplakat i necu vise
. Arsenal ima puno laksi raspored od konkurenata, ali sam gotovo siguran da ce oni sami sebe pobjedit, kao sto su navikli. Previse su mladi i zeleni. Ja im dajem minimalne sanse, iako to trenutno ne izgleda tako. Dakle, borba se vodi izmedju dva kluba i ja Manci i dalje dajem 60% sanse, 30% za Celsi i 10% za Arsenal.
Sto se tice tekme sa Boltonom, bice to teska utakmica. Ako MU ne bude iso punom snagom sa najjacim timom, vrlo lako se moze okliznut. Bolton je tradicionalno nezgodna ekipa po MU na Ribok stadionu. Znaci, ne smije bit ni sekunde opustanja kako u ovoj, tako i u svim narednim utakmicama. Naravno da je to fizicki tesko podnjet, ali sami su si krivi sto su se doveli u ovakvu situaciju, pa neka ispastaju sada.

Sto se tice tekme sa Boltonom, bice to teska utakmica. Ako MU ne bude iso punom snagom sa najjacim timom, vrlo lako se moze okliznut. Bolton je tradicionalno nezgodna ekipa po MU na Ribok stadionu. Znaci, ne smije bit ni sekunde opustanja kako u ovoj, tako i u svim narednim utakmicama. Naravno da je to fizicki tesko podnjet, ali sami su si krivi sto su se doveli u ovakvu situaciju, pa neka ispastaju sada.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Nije nista licno, samo se nadam tome jer bi to znacilo da je Manchester prosao dalje...secer je napisao/la:gero, sklanjaj ovo, vidis da je namjestaljka.RiNo je napisao/la:
aBd![]()

Zato sam i stavio "aBd" ispod...
100% sportski i krajnje opušten potpis
Danas nas očekuje težak dvoboj ali nama su 3 boda imperativ i moramo ih osvojiti
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- moustapha
- Kontakt:
Opa! Zagrijava se polahko atmosfera pred derbi. Opklade su pale. Mogu samo pretpostaviti kako ce biti na dan odluke.
#divovi
Evo Chelsea je poveo... ali nema nervoze, Chelsea uvijek povede, nadamo se skorom poravnjanju... 

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
snovi su na drugom katuIsnar je napisao/la:Evo Chelsea je poveo... ali nema nervoze, Chelsea uvijek povede, nadamo se skorom poravnjanju...

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
Ne znam ko se nasanjao zadnjih godina...buja je napisao/la:snovi su na drugom katuIsnar je napisao/la:Evo Chelsea je poveo... ali nema nervoze, Chelsea uvijek povede, nadamo se skorom poravnjanju...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Dat će A.Villa gol, ne stoji loše na terenu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Carew unistava snove... 

Moze li mi neko reci ima li gdje prenos sampiona (Man.Utd.
) u 18:30 ?

Nova Sport (ako imas satelitsku) ili ganjaj na atdhe ako si mislio preko streaminga..._mirza_ je napisao/la:Moze li mi neko reci ima li gdje prenos sampiona (Man.Utd.) u 18:30 ?
Evo penal za Chelsea... i dadose gol... nista, valja po novi...

Isnar je napisao/la:Carew unistava snove...
aa lampard aaaa

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
On nije u stanju da unistava snove, obzirom da ste na tabeli iza nas...buja je napisao/la:Isnar je napisao/la:Carew unistava snove...
aa lampard aaaa

Gledam malo Bayern i vidim ovu njihovu očajnu igru, mi ako budemo pravi prolazimo ovo 100000000000 posto
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
U poluvremenu Chelsea-Villa, i ja sam okrenuo da malo gledam Bayern, a gledao sam i prvih pola sata... sve sto vidim je ocajna odbrana, bezidejnost u napadu i tone i tone nervoze... nema lakseg protivnika u cetvrtfinalu...Ted Mosby je napisao/la:Gledam malo Bayern i vidim ovu njihovu očajnu igru, mi ako budemo pravi prolazimo ovo 100000000000 posto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.