Da, fakat.Pale_Companion je napisao/la:Otelo je napisao/la: Bit ce, pocinje negdje u septembru 2015.
Ne lupaj bezveze, 10. januara je prva epizoda treće sezone.
Samo nije 10. vec 9.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Da, fakat.Pale_Companion je napisao/la:Otelo je napisao/la: Bit ce, pocinje negdje u septembru 2015.
Ne lupaj bezveze, 10. januara je prva epizoda treće sezone.
Yebo te nova,zadrzi ponos. To je jedna noc,ponos ce ti ostati za cijeli zivot. Kasnije ce te ti isti jos vise postovati jer si ostao dosljedanBelminM23 je napisao/la:Evo opet sam ispo konj po ko zna koji put, ovi ostali me zovu da opet slavim sa njima, dok su ova dvojica što smo se posvađali i još njih par otišli na drugo mjesto. I ja naravno ko konj odbijem ove da slavim sa njim zbog ovih levata.
Et kad sam ja budala i ne mogu preći preko svoga.
Ma dobro drug,sve u nekim granicama. Ako nisi spreman da nesto uradis do kraja,nemoj ni pocinjatiBelminM23 je napisao/la:Zadržiš ga i pred djevojkama i opet donji budeš, kako god okreneš.
Ne znam zašto to misliš, ali se varaš, jbg neki od nas rade (legenda mi je svjedokjasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora![]()
a dobro ovi stariji, koji imaju posao, ozbiljne veze, zene i tako to.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam zašto to misliš, ali se varaš, jbg neki od nas rade (legenda mi je svjedokjasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora![]()
), i nisu više srednjoškolci da im je zanimljivo samo izaći napolje i olešiti se
A i neko ima 6 sezona The Good Wife za catch-upati pa nema vremena za novu godinurio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam zašto to misliš, ali se varaš, jbg neki od nas rade (legenda mi je svjedokjasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora![]()
), i nisu više srednjoškolci da im je zanimljivo samo izaći napolje i olešiti se
Dosta zasad posao, žene nam ne trebajujasmin10 je napisao/la: a dobro ovi stariji, koji imaju posao, ozbiljne veze, zene i tako to.
U životu nije, al' na poslu jestejasmin10 je napisao/la:ali nekako mi izgleda da ovdje ima previse raje kojima je internet sve u zivotu
Ti znas ima li neko gdjejasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora![]()
u kafic s rajom, 15 KM rezervacija.
plan je jednostavan, unistiti se od alkohola
bolje je provesti uz roditelje i bližnju rodbinu, nego ''prijatelje''jasmin10 je napisao/la:a dobro ovi stariji, koji imaju posao, ozbiljne veze, zene i tako to.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam zašto to misliš, ali se varaš, jbg neki od nas rade (legenda mi je svjedokjasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora![]()
ali nekako mi je tesko shvatiti da momci od 18-22 ne zele provesti novogodisnju noc u krugu najboljih prijatelja![]()
na kraju krajeva, svakome svoje, ali nekako mi izgleda da ovdje ima previse raje kojima je internet sve u zivotu
Tako je drug,izvini odakle si ti? Malta,Cvilla ?Rooney88 je napisao/la:Stan, standardna ekipica i lagano uzivanje daleko od "gradskog" papanluka.
Fali ti još kakva inked vilaRooney88 je napisao/la:Stan, standardna ekipica i lagano uzivanje daleko od "gradskog" papanluka.
a izvini kralju. osoba koja dnevno pise 75 postova sigurno ima zivot van foruma.Curry je napisao/la:Ti znas ima li neko gdjejasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora![]()
Iskreno nista nemam protiv tebe,ali si to rekao sa dozom arogancije pa sam ti morao replicirati. Ovih dana sam slobodan,pa imam mnogo vremena koje uglavnom provodim uz internet. Inace nije tako,jer sam stalno izvan kuce,nemam vremena ni za sta,pa ga sad koristimjasmin10 je napisao/la:a izvini kralju. osoba koja dnevno pise 75 postova sigurno ima zivot van foruma.Curry je napisao/la:Ti znas ima li neko gdjejasmin10 je napisao/la:ne znam zasto, ali imam osjecaj da ovi sto pisu da ce sami kuci i nemaju nekog drugog izbora![]()