EDIT: Ipak Lopez
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Daj brata u petorku 
Moze li neko napisati ovdje jel KG igra i ko je starter u petroci Brooklyna znaci provjerena info samo 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
KG ne igra, a Lopez upada u startnu petorku
Twiteraši javili
@LloriS
Nema tebi ništa bez Janeza

Twiteraši javili
@LloriS
Nema tebi ništa bez Janeza
Hvala brate osudjen sam na tvoje odgovoreJanez je napisao/la:KG ne igra, a Lopez upada u startnu petorku![]()
Twiteraši javili
@LloriS
Nema tebi ništa bez Janeza![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
i mene zanima_dreamer_ je napisao/la:postoji li nacin da pratim vecerasnju tekmu preko ipada ili android telefona
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mirza je sinoc izgledao dosta neuvjerljivo sve do zadnje cetvrtine kada je sa dvije pogodjene trice,moze se reci, prelomio utakmicu. Mislim da je vakat da ga ovi poeni iz zadnje cetvrtine malo trznu u pozitivnom smislu i da konacno izadje iz ovog sivila u kojem bio skoro citav mjesec decembar, izuzev par utakmica. Pohvale od strane Hollinsa, kao i cinjenica da veceras na parketu nece biti KG-a, tj. vise minuta za njega, trebali bi mu biti dodatni motiv. Tezak mu je matchup, ali on obicno pruzi najbolje partije protiv najtezih protivnika.
Ajmo Babuko 30+!

Ajmo Babuko 30+!
i meneMElloo je napisao/la:i mene zanima_dreamer_ je napisao/la:postoji li nacin da pratim vecerasnju tekmu preko ipada ili android telefona
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pokušajte vi sa Android preko SopCast-a čini mi se da sam negdje čitao da on radi bez problema ako se ne plaća.
Idem malo Googlati i da vidim taman za nas koji smo pripadnici Apple Inc. čudesa.
Idem malo Googlati i da vidim taman za nas koji smo pripadnici Apple Inc. čudesa.
pa hoce li biti kanal na sopcastu. ima aplikacija to sam vec nasao
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Eselamu alejkum.Kako ste?Nadam ste svi zdravi i veseli i dobro razpolozeni pred utakmicu. Da li je ko operiso koljeno rekonstrukcija MPFL ili poznaje li ko koga da je bio operisan?I kakvo je stanje posle operacije, da li se bavi sa sportom?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Vozdra raja 
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
jarane dragi, idi više operiši to koljeno, neće ti noga otpast', dva mjeseca ovdje pitaš je l' neko operisao koljeno, itd, itd
Olić, Kolašinac su operisali koljeno, imaš još primjera koliko hoćeš jebt
Olić, Kolašinac su operisali koljeno, imaš još primjera koliko hoćeš jebt
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:jarane dragi, idi više operiši to koljeno, neće ti noga otpast', dva mjeseca ovdje pitaš je l' neko operisao koljeno, itd, itd
Operiso sam koljeno prije mjesec dana.
ajde Mirzeteeeee
kako ono ide gledanje tekmi preko vlc playera
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Evo napokon i ja da odgledam jednu tekmu, bas sam se zazelio Mirzu gledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.