Ishrana
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ishrana
Mc Chicken o kako je doba,r i one malo morski crvi, jao kako su ukusni. nevjerovatno. Ali najbolja je ona radnja u Americi, platiš mislim oko 3 dollara ili je 1, pa jedeš koliko možeš. Zato svi debeli, a neki se prežderavaju pa povračaju, pa opet nastave jesti. Cool ova USA.
FC BAYERN je napisao/la:Kupite jednu kolu i donirali ste jedan metak zidovima.Prestao sam je piti ima 2-3 mjeseca prije sam je redovno konzumiro unistila mi je jetru, sada samo vocne sokove pijem, ponekad popijem kolu fantu i ostale gazirane sokove ali rijetko, sto se tice ishrane nemoze se bez brze hrane kako ce neko bez cevapa,hamburgera,janjetine ... to se nemoze odbitiZdrava ishrana = Dug zivot

Ovo je moj sok

Kolu nisam pio od kad sam otisao iz BIH ! Jer ovamo ni kola ni fanta nisu kao kod nas u domovini. Sretno sa McD, mislim nemam nista protiv njegova otvaranja al' je bezze. Ovamo gdje sam ja ima ga na svkom cosku ali to sam samo jednom probao i nikad vise. Jeftino i bezze, a klosari ti hranu prave nidje veze....
Applebees, Chick-fil-a ili TGI Friday's su prave stvari ! Sto ne otvore nesto takvo, a McD je dno dna, kao i BK,Hardees,Wendys i slicni restorani brze hrane.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
- samir_tm87
- Kontakt:
Ma nece to ni uspjeti kod nas , prevelika im je konkurencija , kad siptar to napravi nema dalje 

Pogledajte kako Bosanska kuhinja radi u "zemlji McDonalds-a".
[youtube][/youtube]
Šta će nama, McDonaldsi...
[youtube][/youtube]
Šta će nama, McDonaldsi...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- reds_forever
- Kontakt:
ja najvise volim gljive sa dukatovim vrhnjem za kuhanje + przene pilece filete + spinat....riblje filete,tunjevinu....
ne volim salamu,majonezu,kecap,"ovako" hrenovke i ne volim kad na mesu ima onih masnih dijelova,ono ljigavo....
od slatkisa volim coko plazmu
ne volim salamu,majonezu,kecap,"ovako" hrenovke i ne volim kad na mesu ima onih masnih dijelova,ono ljigavo....
od slatkisa volim coko plazmu

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Pileci fileti NJAM !!!!!!!!!!!
Ja volim najvise da jedem ribu, punjene paprike i pizzu...
od pica najvise volim limunadu i sok od narance
i da ovisan sam o slatkisima

od pica najvise volim limunadu i sok od narance
i da ovisan sam o slatkisima

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
FC BAYERN je napisao/la:Pileci fileti NJAM !!!!!!!!!!!
I to sam zaboravio, a i ribe , to sam u horoskopu hehe, ali je volim.
Nemojte jesti picu navečer, morati ćete posjetiti "toalet"

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ovisan sam o cokoladi
hocel ko malo cokolade
njammm

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
imali ikakva teorija zavjere vezana za milku.
× Plava krv ispod koze ×
Wolverine je napisao/la:imali ikakva teorija zavjere vezana za milku.
Baš gledao, nisam našao. S tim da je to sve počela Švicarska, a zna se gdje se lageruje novac u bankama.

- rob do bagro
- Kontakt:
Nema vise Milke, zakla ce je za Kurban Bajram

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
hahaharob do bagro je napisao/la:Nema vise Milke, zakla ce je za Kurban Bajram![]()
![]()

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma kad bi svi pratili te zavjere jeli bi samo supu...ha ja
Pizzu sam zaboravio...joj pogotovo s tunjevinom (mislim da jeNeutral spomenuo)...koja gotiva
ali nekako ne mogu pizzu kad je vruca nego kad je hladna...vise preferiram da ostoji jedan dan..nekako sladja bude
Mcdonalds u Sarajevu ? Ljepota
Preko ljeti odem gore u Njemacku i jedem u Mcdonaldsu...pogotovo pomfirt i hamburger i colu
A za jedan kupljeni hamburger dobijes Coca Colu casu...evo u kuci imam za sest osoba

Pizzu sam zaboravio...joj pogotovo s tunjevinom (mislim da jeNeutral spomenuo)...koja gotiva

Mcdonalds u Sarajevu ? Ljepota

Preko ljeti odem gore u Njemacku i jedem u Mcdonaldsu...pogotovo pomfirt i hamburger i colu

A C A B !
Izvinite na upadu,ali ako neko može da odgovori šta predstavljaju oni likovi na logu coca cole???
Ja sam je prestao piti ima možda mjesec dana,ali sam poprilično uporan pa mislim da više nikad neću ni okusiti!!!
Ja sam je prestao piti ima možda mjesec dana,ali sam poprilično uporan pa mislim da više nikad neću ni okusiti!!!

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
pise : Budala ko prestane piti !
Ma pise nesto protiv Muhammeda a.s ili Allaha nisam siguran
Ti pocni piti SKY Colu ...ta nije zabranjena 

Ma pise nesto protiv Muhammeda a.s ili Allaha nisam siguran

A C A B !
To da piše protiv Poslanika a.s. sam i ranije znao,ali sam mislio na one likove sa onog videa što postavi čini mi se Butmiran!?Emir_ZENICA je napisao/la:pise : Budala ko prestane piti !![]()
![]()
Ma pise nesto protiv Muhammeda a.s ili Allaha nisam siguranTi pocni piti SKY Colu ...ta nije zabranjena
1.Piše to što piše-jako dobar razlog da se prestane piti...
2.Sastojak je tajni,čak su govorili da stavljaju i kokaina

3.Podržavaju Izrael-jako,jako dobar razlog...
4.Totalno nezdrava-iako sam ovo stavio na četvrto mjesto ovo je ipak primarni razlog zbog kojeg bi svi trebali prestati piti to sranje...
Ne optužujem ja nikoga...Ne pada mi na pamet...Uostalom imamo mi mnogo većih problema od coca cole,ali prestati piti sranje je ipak korak naprijed!!!

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.