Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Clutch
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 10:18

@vedator svaka čast majstore.

Jukina statistika u zadnje 3 utakmice:

13p 9reb 1a 1s 3blk :tokralju:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

EdoMajka
Kontakt:

Post Postao/la EdoMajka » 04 jan 2015, 10:24

soccerfan je napisao/la: slika

Juka: Marc jesi li gledao kako sam igrao protiv brata ti ?
Marc: Jesam,sto ?
Juka: Pripremi se i ti za istu partiju :D ?
Marc: Moze zamjena trener .

Srce ko dzamiija kad sam ustao i vidio sta im je uradio covjek.Ima li gdje snimak utakmice :D
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 10:27

EdoMajka je napisao/la:Ima li gdje snimak utakmice :D
http://www.nbafullreplay.com/2015/01/03 ... ggets.html
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 04 jan 2015, 10:54

Juka se diže iz utakmice u utakmicu. Nije mu puno trebalo da se snađe, bit će veliki igrač. Vjerujem da je najpozitivniji igrač Nuggetsa, onako opušten i blesav. Ne želim ni da mislim hoće li igrati za našu repku.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jan 2015, 11:00

Ne treba Juki ovo smijanje igračima kad ih blokira, zaustavi... zamrzit će ga navijači. A bojim se da i saigrači neće baš najbolje gledat, ne sad ali aBd kad postane All star, samo da ne bude ovakav i prema saigračima. Iskreno, ja sam da sam bio na mjestu Marca ja bih ga udario, mislim da bih tu puk'o. :mrgreen: Bgm ništa protiv Juke, drag mi je, kad sam jutros pročitao da je ponovo double-double napravio sre k'o džamija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 04 jan 2015, 11:07

Unofficialpage je napisao/la:Ne treba Juki ovo smijanje igračima kad ih blokira, zaustavi... zamrzit će ga navijači. A bojim se da i saigrači neće baš najbolje gledat, ne sad ali aBd kad postane All star, samo da ne bude ovakav i prema saigračima. Iskreno, ja sam da sam bio na mjestu Marca ja bih ga udario, mislim da bih tu puk'o. :mrgreen: Bgm ništa protiv Juke, drag mi je, kad sam jutros pročitao da je ponovo double-double napravio sre k'o džamija.
Jos je on mlad, nadoci ce vremenom. Svaka cast, ima sve uslove da napravi uspjesnu NBA karijeru. Samo, ne daj Boze, kakvih tezih povreda i sve ce biti ok. Mislim da u prajmu moze ici 25-7p i 12-14sk u prosjeku sto bi bila fenomenalna statistika.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 04 jan 2015, 11:12

Goodison je napisao/la:Juka se diže iz utakmice u utakmicu. Nije mu puno trebalo da se snađe, bit će veliki igrač. Vjerujem da je najpozitivniji igrač Nuggetsa, onako opušten i blesav. Ne želim ni da mislim hoće li igrati za našu repku.
Mislim da se vidjelo nakon blokade Gasola na sutu koliko ga vole saigraci...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jan 2015, 11:15

Kad su genijalci komentarisali da treba ic u Europu prije mjesec dana :facepalm:
Nad tobom sunce najljepše sja

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 04 jan 2015, 11:16

Juka treba samo malo da smanji doživljaj kada nekoga zalijepi - pokupio je te neke negativne fore od black players pa nije lijepo vidjeti kad se nekome podsmijava i podcjenjuje

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 11:19

pinoglavi je napisao/la:Kad su genijalci komentarisali da treba ic u Europu prije mjesec dana :facepalm:
Cedevita jos godinu, pa malo Fener. :urnebes:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: AW: Jusuf Nurkić

Post Postao/la _dreamer_ » 04 jan 2015, 11:21

pinoglavi je napisao/la:Kad su genijalci komentarisali da treba ic u Europu prije mjesec dana :facepalm:
da se mcgee nje povrijedio vjerovatno bi se nervirali jos uvijek sto dobija minute na kapaljku. juka je talenat ogroman ali se vidjelo da ce ove god biti treci centar dok se ne proda mcgee a to je znacilo minute na kapaljku...

tako da te frustracije od prije mj dana nisu nebuloze, vec samo zabrinutost i zelja da juka igra sto vise minuta i da se razvija optimalno. sada kada je upao u rotaciju shaw jednostavno ne moze juku tek tako vratiti na mjesto gdje je bio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jan 2015, 11:23

Dosta ih je bilo takvih kada se raspravljalo NBA vs ostanak u Evropi. Neki su baš išli iz krajnosti u krajnost. :roll: Nadam se da je sada svima jasno zašto je najbolja liga svijeta bila i ostala najbolji izbor za Nurkića.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 04 jan 2015, 11:23

Isti je problem bio i sa Fariedom u prvoj sezoni, jedva dobijao minute dok se Nene nije povrijedio, a kad se Nene vratio, poslali su ga u Washington...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 jan 2015, 11:27

Odlicno igra, al je brate bezobrazan previse. Fino je dizati samopouzdanje, atmosferu i sve to, al bezobrazluk i omalovazavanje protivnika nikako. A on to radi stalno.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jan 2015, 11:28

Al kad Gasol ode na pod a Juka ga zayebava :rol: :rol:

Vidi se da je Bosanac po svemu, jos tamo kod licne svi ozbiljni a on se smije i onda svi skacu na njega :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jan 2015, 11:36

Pa rookie je potpuno je normalno da jedva dobija minute,bitno je da se dokaze za ono vrijeme koje je na parketu,a na pocetku i kad je.igrao samo po par minuta dobro ih je iskoristio.Problem je sto svako sad prati NBA pa bi ga neki odma u prvoj postavi gledali.
Najbitnije je da sad dobija minute i da ih na fantastican nacin iskoristava.
Sto se tice ove price kad nekog zalijepi.. Ma i treba ja podrzavam to,nije to nista toliko ruzno i neuobicajno.
Nad tobom sunce najljepše sja

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 04 jan 2015, 11:39

meni je malo glupo to smijanje u facu poslije svake blokade.. on igra odlično i fino je da ima samopouzdanja, ali opet, on je tek rookie koji još uvijek treba da se afirmira u ligi, ne treba da odmah glumi dikembe mutomba.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 04 jan 2015, 11:41

Mozambik je napisao/la:Odlicno igra, al je brate bezobrazan previse. Fino je dizati samopouzdanje, atmosferu i sve to, al bezobrazluk i omalovazavanje protivnika nikako. A on to radi stalno.
To se zove disrespect! :D

I meni je pomalo iritantno njegovo ponašanje, ali jako je bitno da on u ovim godinama nema respecta ni prema kome i da ima ovakvo samopouzdanje. Kao što neko već reče, rijetko kad je neki evropski igrač pružao ovakve partije u svojoj rookie sezoni, a jedan od razloga je sigurno i taj respect prema establiranim NBA igračima.
Kod Juke toga nema, barem ne na terenu, a naravno da to pozitivno utiče na njegovu igru.
S vremenom će i on sazriti, pa će i ovo "glupiranje" prestati. Većina NBA igrača je to prolazila.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 04 jan 2015, 11:53

Još da hoće zaigrat za repku, ihhh...:D
FK Željezničar
Chelsea FC

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 jan 2015, 12:00

Clutch je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Odlicno igra, al je brate bezobrazan previse. Fino je dizati samopouzdanje, atmosferu i sve to, al bezobrazluk i omalovazavanje protivnika nikako. A on to radi stalno.
To se zove disrespect! :D

I meni je pomalo iritantno njegovo ponašanje, ali jako je bitno da on u ovim godinama nema respecta ni prema kome i da ima ovakvo samopouzdanje. Kao što neko već reče, rijetko kad je neki evropski igrač pružao ovakve partije u svojoj rookie sezoni, a jedan od razloga je sigurno i taj respect prema establiranim NBA igračima.
Kod Juke toga nema, barem ne na terenu, a naravno da to pozitivno utiče na njegovu igru.
S vremenom će i on sazriti, pa će i ovo "glupiranje" prestati. Većina NBA igrača je to prolazila.
Jedno je respect prema protivniku, a drugo "skidanje gaca" prije utakmice.

On nema respecta prema protivniku, a svaki protivnik zasluzuje respect. Pogotovo NBA igraci kao braca Gasol (posebno Marc, koji je od lika kojeg je lijepio Zimic, postao najbolji centar NBA).

Moze on njega zalijepiti i okrenuti se, ne mora mu se onako seljacki smijati u facu i provocirati. Ako hoces da te protivnici postuju, postuj i ti njih.

Viteska igra, vitesko pravilo.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.