FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

perodeformero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la perodeformero » 05 jan 2015, 09:12

Kod: Označi sve

http://www.****/sport/nogomet/ko-ce-10-januara-prozvati-plave
Pa nemoj biti negativan :?

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 jan 2015, 09:27

Ključna stvar kod vas, fol te sjednice imate, a zna se ko ce odluciti i kako ce odluciti, e sad kad njega nema, ostali mogu doci do svog glasa

Ozbiljnije bi bilo da je Gredić prilikom imenovanja Memića iskoristio svoje ovlasti i tada rekao kako nije zadovoljan tim rješenje, nego da, u trenucima kada Osim odlazi, povuče to pitanje. To samo govori koliko je Gredić bio u sjeni menadžera i koliko (ni)je zapravo odlučivao.

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 05 jan 2015, 10:06

Danas ljudi ostavljaju firmu, položaj, ženu, djecu, roditelje i idu u drugi grad da rade za 200KM veću platu. To zna svako ko mora sam brinuti o svojoj egzistenciji. Ne znaju ovi što im je dobitni listić u kladionici najveća isplata u životu. A vidim ovdje mnogi pljuju na Amara što je otišao da na brzinu zaradi lovu koja će mu biti do kraja života.
Mnogi bi s foruma to odbili. Bi ali u ku.rcu.
I ko ga najviše proziva? Upravo oni koji su ga pljuvali dok je bio tu. Naši, ogorčeni cjelokupnim stanjem, ne valja im ništa u životu pa ni ovo ... i pitari.
Bez Amara će biti drugačije to je sigurno. Ali to samo po sebi ne mora značiti da će biti lošije.
Nisu velike razlike između klubova u našoj ligi. Uložena 2-3 miliona KM ti možda znače samo 2 boda više na tabeli, to je bar očito. Tu smo mi, vrlo blizu vrhu tabele.
Mislim da iz poštovanja prema klubu trebamo barem sačekati da vidimo šta će se izdešavati narednih dana. Dušmana svakako imamo jako puno, nećemo mi valjda popljuvati sve još i prije njih.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 jan 2015, 10:21

Kritika vezano za neke stvari i opsta pluvacina nisu niti mogu biti jedno te isto

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 05 jan 2015, 10:41

perodeformero je napisao/la:Kritika vezano za neke stvari i opsta pluvacina nisu niti mogu biti jedno te isto
Naravno, to je bar jasno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jan 2015, 10:56

Čim na svakoj stranici imaš par pitarskih postova, onda ti je sve jasno.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 jan 2015, 11:29

ova teza, kao gredić dočekao da amar ide pa da pokretne pitanje memića, a dotad nije smio - mislim da je pogrešna i da malo obmanjuje raju. jer kao prvo na toj sjednici je bio i amar, ako je čekao mogao je sačekati i da stvarno fizički ode. a drugo, ja mislim (neka me upućeniji isprave ako griješim) da će kod glavnih stvari vezano za sportski dio amarova i dalje biti zadnja i da on u tom smislu i nije otišao.

manje-više se svi slažu da mema i nije neko rješenje za prvog trenera, ako je realno da se u neposrednoj budućnosti (zbog priprema i svega to ne može čekati) nađe i plati neko bolji mislim da niko neće imati ništa protiv. a ako nije - onda je izletio pred rudu i treba ga kritikovati.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 05 jan 2015, 11:52

amar je imao finu platu u zelji i sad se jednostavno to moze proslijedit za nekog trenera ako im vec ne odgovara memić

previse kukate brate mili, ajd svi mi gotivimo amara i puno toga je donio ali ja sam nekako ubijedjen da nece bit kraj svijeta kao sto se ovdje predvidja haman
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 jan 2015, 12:21

Sta je to Amar dobro donio Zeljeznicaru ? Nekoliko trofeja, ok to svi znamo, dalje...
F.K.SARAJEVO

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 05 jan 2015, 12:38

molotovljev je napisao/la:Sta je to Amar dobro donio Zeljeznicaru ? Nekoliko trofeja, ok to svi znamo, dalje...
Nema dalje ... kraj priče

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 05 jan 2015, 12:39

molotovljev je napisao/la:Sta je to Amar dobro donio Zeljeznicaru ? Nekoliko trofeja, ok to svi znamo, dalje...
Donio je sve ono zbog cega se igra fudbal srecu,radost,strast a sto je rezultat tih nekoliko kako ih ti nazivas trofeja.Pa sta nam treba jos osim trofeja.
SLOBODA NAVIJAČIMA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 jan 2015, 12:41

Nastavlja pitarcic gdje je sinoc stao , ne odgovarajte mu.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 05 jan 2015, 12:56

ennis je napisao/la:
Donio je sve ono zbog cega se igra fudbal srecu,radost,strast a sto je rezultat tih nekoliko kako ih ti nazivas trofeja.Pa sta nam treba jos osim trofeja.
Nama donio bruku radosti a njima traume za citav zivot.. I nije nekoliko trofeja nego znacajno vise nego sto ih torpedo ima u svojoj istoriji.. Ocigledno da njihov klub ne igra za trofeje vec za nesto drugo cim postavlja ovakva pitanja..
BUDI ŽELJO !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jan 2015, 12:58

Pa donio im je dugove,i bankrot kluba.
I sam Gredić je to priznao u tariguzu ,da su zaduzenja u prošlosti bila puno veca,nego sto su bili prihodi u klubu.I sad su dosli u situaciju,da klub spašavaju bankrota.
Kad je Baljak & comp.dobila otkaz u FK.Sarajevu dešavo se slican scenario,koji je bio tad u Zelji.A to je da izaberemo Mucu, i sad bi imali 1-2 titule vise,ali i klub koji bi bio u gubitku,onako kako je to Amar uradio sa Zeljom.Druga opcija je bila bolnija, da se izabere Selimovic da se istrpe ljudi sa njim u upravi,dok se ne dođe do stabilizacije kluba, i napravi program fins.stabilizacije kluba.
Fala Bogu izabrali smo ovu drugu i bolju opciju,i evo sad posle 5-6 god dolazimo do trofeja,ali imamo i uređen i stabilan klub. :salut:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 jan 2015, 13:04, ukupno mijenjano 3 puta.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 05 jan 2015, 12:59

Napaceni pitarcic, cuj sta je donio pa bolan je li te stid pisati sta je donio ima covjek titula
vise nego sto vi imate ukupno kroz cijelu historiju.
Nabio vam komplekse za cijeloga zivota :lol:.
I ono pita sta nam je Amar donio, da li se pravis budala ili sta?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 05 jan 2015, 13:05

Prvo, rastavi neke stvari na proste faktore.

Amar Osim = Nogometni trener
Zaduzenja = Donjeti klubu trofeje sto je uradio, a tuzna cinjenica da je covjek trofejniji sam od Vaseg kluba.

Ali eto, tesko je to Vama svatiti bez uvrede kada se vi samoprozvani sampioni Svemira. Vama ti trofeji svakako ne trebaju kada sami sebi dajete titule...

I da, zaboravio sam, pitaj Ibrakovica sta je sve Amar donio. Mislim da on najbolje zna?? ;)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 05 jan 2015, 13:09, ukupno mijenjano 2 puta.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 05 jan 2015, 13:06

amypitar je napisao/la:

Pa donio im je dugove,i bankrot kluba.
I sam Gredić je to priznao u tariguzu ,da su zaduzenja u prošlosti bila puno veca,nego sto su bili prihodi u klubu.I sad su dosli u situaciju,da klub spašavaju bankrota.
Kad je Baljak & comp.dobila otkaz u FK.Sarajevu dešavo se slican scenario,koji je bio tad u Zelji.A to je da izaberemo Mucu, i sad bi imali 1-2 titule vise,ali i klub koji bi bio u gubitku,onako kako je to Amar uradio sa Zeljom.Druga opcija je bila bolnija, da se izabere Selimovic da se istrpe ljudi sa njim u upravi,dok se ne dođe do stabilizacije kluba, i ne napravi program fins.stabilizacije kluba.
Fala Bogu izabrali smo ovu drugu i bolju opciju,i evo sad posle 5-6 god dolazimo do trofeja,ali imamo i uređen i stabilan klub. :salut:
Zeljo je danas duplo manje zaduzen nego kada je Amar dosao 2009. o kakvim dugovima pricas.Covjek dosao ostavio nam novih 5 trofeja,smanjio dug za duplo i otisao.Jedina istina je da ga je posao u Zelji iscrpio i psihicki i fizicki i finansijski,ako ljudi u klubu nastave ovako kako je on zacrtao "nema zime".
SLOBODA NAVIJAČIMA

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 05 jan 2015, 13:12

ennis je napisao/la:
Enise, sretan si napustao Kosevo nakon evropskih utakmica Zeljeznicara ? Sretan si bio uvijek kada dodjes na
sjever Grbavice i pogledas u one prljave stolice ? Sretan si zbog cinjenice da se prepolovio broj navijaca i
simpatizera Zeljeznicara sirom BiH, sve zbog arogancije jednog covjeka ? Sretan si zbog narusenog ugleda
Zeljeznicara, kojeg je za samo jednu sezonu izgradio g Ivica, doduse ovom drugom je trebalo nekoliko godina
da to srusi, uporan covjek ?! Sretan si jer danas Zeljeznicar nema sportskih prijatelja kao nekada ?
Enise, budi sretan jer je ovaj napokon otiso...
F.K.SARAJEVO

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 05 jan 2015, 13:15

Ode jedan dođu dva.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 05 jan 2015, 13:15

Zacudilo me ovo tvoje pitanje. Valjda si ti navijac svog kluba. Kao navijac svog kluba valjda bi najvise volio da tvoj klub osvoji trofej. Pa zar to nije svrha cijele ove igre, da se osvajaju trofeji.
Znas, ja bih nekako i shvatio i tebe i navijace tvog kluba vezano za stabilnost i mnoge bitne stvari za samo funkcionisanje jednog kluba. To su preduslovi da klub osvoji sta? Dobre plate ? Pa nije brate, nego trofeje !

Vi sladite svoju pricu na osnovu dobre finansijske situacije, vasi igraci imaju duple plate u odnosu na ostale, kao da vi navijaci primate te plate pa vam dobro. I dok vi navijaci gledate kako vasi igraci uzivaju i imaju odlicne uslove, vi gladno ,ali bukvalno gladno cekate trofeje, jer za to zivite. Da budete najbolji. Pa valjda je to cilj. Biti najbolji i uzeti trofej, a ne uzivati u dobrim uslovima vasih igraca. Zato valjda uzivate u dovodjenju dobrih igraca , zato valjda vas klub dovodi Benku i ostale. Da bi tebe obradovao trofejom, a ne da bi ti gledao kakve oni imaju plate i kur.cio se tom cinjenicom npr. meni. Ja volim Amarove trofeje, a ti volis pare koje neces u zivotu vidjeti. No bitno je da ti sada kao uzivas vise ? I sada kada tvoj klub dovodi dobre igrace da bi tebi donio trofej da bi se ti radovao, ti se pitas cemu i kojem dobru smo se mi radovali. Nije ti jasno ? A jasno ti je i dobro ti je kada vidis da je tvoj klub doveo dobrog igraca da bi osvojio ono sto je Amar vec dobro postigao i daleko odmakao ispred svih ostalih klubova.

Nekada me zaista zacude ovakva pitanja. I dalje se pitate zasto i sta nam je dobro donio Amar Osim ? Trofeje, radost, duple krune, bili su i solidni igraci u ovih pet godina, bilo je i neke igre... e dobro, nije problem reci da je bilo i losih stvari bar toliko koliko i dobrih, ali ako si navijac i ako navijas za neki cilj, to je onda da tvoja ekipa bude trofejna i da se ti kao navijac radujes. A mi smo se u Amarovo vrijeme zaista puno radovali. Bili smo sretni navijaci.
Nemoj samo da pitas dokle nas je to dovelo. Molim te, nemoj samo to da pitas. Veliki pozz za tebe.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []