Ja sam veliki navijač Federera ali između Federera i Damira uvijek biram Damira. Šta meni predstavlja neki Švicarac, Argentinac u odnosu na igrača koji predstavlja moju državu.DukeOfWellington je napisao/la:Nije on to mislio, samo si mu dig'o živac svojim komentarom. Napiši tako nešto za Federera i ovdje ćeš imat' vojsku protiv sebe.Virtu4l je napisao/la:Malo mi je čudno da to napišeš baš na ovoj temi.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bitniji ti je jedan Džumhurov glavni žrijeb nego cijela Federerova karijera?Unofficialpage je napisao/la: Ja sam veliki navijač Federera ali između Federera i Damira uvijek biram Damira. Šta meni predstavlja neki Švicarac, Argentinac u odnosu na igrača koji predstavlja moju državu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutno!DukeOfWellington je napisao/la:Bitniji ti je jedan Džumhurov glavni žrijeb nego cijela Federerova karijera?Unofficialpage je napisao/la: Ja sam veliki navijač Federera ali između Federera i Damira uvijek biram Damira. Šta meni predstavlja neki Švicarac, Argentinac u odnosu na igrača koji predstavlja moju državu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne mogu, jednostavno ne mogu staviti nekoga ispred naših sportista. Federer, Nadal, Ronaldo, Schumacher, nebitno je... tako da ovo što sam napisao važi i za Federera i svakog drugog sportistu pored čijeg imena ne piše BiH.DukeOfWellington je napisao/la:Nije on to mislio, samo si mu dig'o živac svojim komentarom. Napiši tako nešto za Federera i ovdje ćeš imat' vojsku protiv sebe.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne bih ulazio u to kakav si ti navijač Federera, al' u mom slučaju navijanja za određene sportiste tako nešto nije slučaj.Unofficialpage je napisao/la: Apsolutno!
Navest ću ti primjer. Dok sam navijao za jednog sjevernobritanskog tenisera sa adresom na strogom jugu Britanije njegovo osvajanje zlatne olimpijske medalje i Wimbledona mi je značilo puno više nego main draw Džumhura, ali sam siguran da bi mi puno više značilo Džumhurovo osvajanje nekog GS-a ili mastersa nego ovo gore navedeno. S druge strane ne može mi bilo kakvo dostignuće Džumhura predstavljat' neki vrhunac. Naravno da mi njegov MD predstavlja više nego šta ja znam koliko Nadalovih ili Federerovih titula jer nisam njihov navijač, ali ako sam navijač nekog sportiste onda to ne mogu tako gledati.Virtu4l je napisao/la: Ne mogu, jednostavno ne mogu staviti nekoga ispred naših sportista. Federer, Nadal, Ronaldo, Schumacher, nebitno je... tako da ovo što sam napisao važi i za Federera i svakog drugog sportistu pored čijeg imena ne piše BiH.
Ali evo, nek svako gleda na to kako može.
Razumijemo se u potpunosti. Nedavno sam na drugoj temi opisao kako ja to shvatam,
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=940" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=940" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na Federerove mečeve sam izgubio 10 god. života i možda sam ih pratio sa istim žarom kao i Damirove (ili bilo kojeg drugog našeg tenisera) ali definitvno da MD Damirov puno više znači od Federerove titule. Nijedan sportista se ne može mjeriti sa našim sportistima, i uvijek biram naše ma ko bio s druge strane.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Znaš kako Maki, jedino što me može izbaciti iz takta su naši igrači i klubovi. Simpatišem ja Mareja, Nadala, Nalbandiana, neke strane klubove, ali njihovi porazi me ne pogađaju.
Sa druge strane kad Damir prokocka 6-3 4-2 protiv nekog Deseina, razbio bi i monitor i stream i bet365...
Sa druge strane kad Damir prokocka 6-3 4-2 protiv nekog Deseina, razbio bi i monitor i stream i bet365...
- masteRofPoker
- Kontakt:
Jos zategao na Damira dok si na bet365 onako usput.Virtu4l je napisao/la:Znaš kako Maki, jedino što me može izbaciti iz takta su naši igrači i klubovi. Simpatišem ja Mareja, Nadala, Nalbandiana, neke strane klubove, ali njihovi porazi me ne pogađaju.
Sala mala.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Kakve su sanse da Damir ULETI u MD na AO?
67,53% da upada, 33,47 % da ne upada
Niko ovdje ne želi povrede drugim igračima, Delpu pogotovo...više se brinemo da igrači poduzmu sve da im se na AOu ne pogorša stanje
Niko ovdje ne želi povrede drugim igračima, Delpu pogotovo...više se brinemo da igrači poduzmu sve da im se na AOu ne pogorša stanje
shminka je napisao/la:više se brinemo da igrači poduzmu sve da im se na AOu ne pogorša stanje

Posebno Almagru i Delpu.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Damiru bi jako dobro doslo da uleti u MD jer ove godine bi bilo mnogo teze do glavnog zrijeba kroz kvalifikacije. Ovako MD plus neki laganiji protivnik tipa proslogodisnjeg Hajeka. I eto odbrane 90 bodova. Onda ce mu ostatak sezone biti otvoren za eventualni ulazak u TOP 100.
BosnaE
-
risingforce
- Kontakt:
Tsonga otkazao nastup na AO.
Zasto bi Damiru bilo teze od prosle godine kad je u prvom kolu isao na No.1 kvala!? Kao nosiocu, posao bi mu bio sigurno olaksan i dalje tvrdim da je to za njega bolje, s vise vjerovatnoce bi odbranio neke bodove a i solidne love zaradio, hocu reci ne bi bio u minusu, nesto bi ostalo. Za MD jedino je novac u pitanju, 40000 KM za prvo kolo, ali ko ti garantira da ces opet naletiti na zalutalog Hajeka i ove godine!?newton_heath_lyr je napisao/la:Damiru bi jako dobro doslo da uleti u MD jer ove godine bi bilo mnogo teze do glavnog zrijeba kroz kvalifikacije. Ovako MD plus neki laganiji protivnik tipa proslogodisnjeg Hajeka. I eto odbrane 90 bodova. Onda ce mu ostatak sezone biti otvoren za eventualni ulazak u TOP 100.
Haas, Sock, Tipsarević, Tsonga OUT
Na pola smo puta
Sad je ja mislim sve do Almagra.
Na pola smo puta
Sad je ja mislim sve do Almagra.
Delpo potvrdio nastup na AO.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Hajde barem nesto normalno da se napise! Sve ostalo je bilo, pod svaku cijenu nek odustanu ostali al nek damir upadne , uzas ! Evo Delpo je najavio dolazak, kao sto sam i ocekivao!shminka je napisao/la:67,53% da upada, 33,47 % da ne upada![]()
Max Allegri
Pa jest, evo mene prvog nije briga sto neki Tsonga nece nastupit ako ce Damir ici u MD. Sto se mene tice volio bih i da Nadal i Djokovic odustanu samo da Damir udje. Pa mislis da je njih briga za neke navijace BiH, i sto mi zelimo imat jednog predstavnika u MD, a njihovi teniseri redovno osvajaju turnire i imaju po 5-6 predstavnika. 
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.