Isto mislim da nece povecati nista sto se novca tice, primjera radi Komunalac je proslih godina dobijao oko 4-5 miliona, a sada su dobili manje od 2 miliona i zato su onako ulice i bile uzasne kada je pao snijegultrasstyle_tz je napisao/la:ali i njegove ruke su svezane..tuzlak1987 je napisao/la:Procitao sam ali sam siguran da Azmir i vodstvo nece koristiti te nacine pa sam naveo ovog kao primjer. Na ovaj nacin se radi bez da se to koristi..a na ovaj posten nacin npr navedeni privatnik nece dati novac.
Uglavnom to nije sada ni poenta. Poenta je da se Azmir spremio maksimalno za skupstinu a ostali nikako. Opet su ostali zakazali i sve je u rukama Jasmina, cemo da vidimo koji mu je potez u narednih par dana
prvo budzet je vec usvojen, drugo ko ima pravo na ovom vaktu dati 2% gradskog budzeta u situaciji kada recimo TTU trazi 300+200.000 pozajmice da 300 porodica ne ostane bez ikakvih primanja, pa klizista, poplave...pa razapeli bi ga svi da u ovom stanju baci milion godisnje na Slobodu...
ne moze tu ni Jasmin nesto puno, a realno samo u njega gledamo jer PRIVATNE firme su davno ispricana prica..ove koje do sad nisu ucestovale u radu, nece ni od sad
Ali opet kazem mora napraviti neki potez, pa valjda se dogovori sa Azmirom pa ce doci bolja vremena, bar sada neka skrpe nesto do kraja sezone da se ostane u ligi