AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Milan ce kao pokusati angazovati Susa vec u ovom prelaznom roku, pa vidjet cemo sta ce biti.
Sinoc sam gledao Lyon nevjerovatno kako fino igraju, trce, bore se, otvaraju prostor, a gotovo sve sami mladici. I cini mu se da je jucer u prvih jedanaest samo Jallet,Bisevac i Dabo su imali preko 25 godina.Gonalons ima 25, a ostalih 7 fudbalera bili su mladji od 25 godina.
Ono sto je zanimljivo Grenier je samo jednu utakmicu odigrao u Lyonu u ovoj sezoni, i to u Europa ligi, zna li neko razlog zasto Grenier ne igra?
Mozda da ga Milan sada pokusa dovesti.
Sinoc sam gledao Lyon nevjerovatno kako fino igraju, trce, bore se, otvaraju prostor, a gotovo sve sami mladici. I cini mu se da je jucer u prvih jedanaest samo Jallet,Bisevac i Dabo su imali preko 25 godina.Gonalons ima 25, a ostalih 7 fudbalera bili su mladji od 25 godina.
Ono sto je zanimljivo Grenier je samo jednu utakmicu odigrao u Lyonu u ovoj sezoni, i to u Europa ligi, zna li neko razlog zasto Grenier ne igra?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Valja platiti igrača, može li kako đaba ili na 783 ratemeho-medo je napisao/la:Milan ce kao pokusati angazovati Susa vec u ovom prelaznom roku, pa vidjet cemo sta ce biti.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Lyon ima jednu od najboljih skola fudbala u Evropi, a mislim da je 2. u Francuskoj. Oni stvaraju igrace i od toga zive. Isto kao sto Milan prezivljava od propalih ''talenata'' iz drugih klubova.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
U nas nisu čak ni propali talenti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Kod nas su samo propali, bez tog talent.
Oni bi kao doveli Susa, al' ne da se plati vec na posudbu dok ne postane nas igrac. A yebo te.
I oko ovog Destra se vec danima intenzivno pise, nesto tu smrdi definitivno. Pa majke ti, ako pored veznjaka i lijevog beka za ovu crkavicu koju imaju za transfere prije dodje panj Destro, ja vise utakmice odgledat necu, nek' ga materi svojoj dovode.
Meni se cini da su oni odmah ispucali svoj bonus dovodjenjem Cercija, nema nikakvog zvucnog pojacanja do ljeta, dzabe se icemu nadamo. A to sto vec kaskamo za konkurentima, ma koga to ba briga, to je nebitno.
Ovo ostalo ako se sta bude dovodilo bit ce smece i raznorazni isprdci iz ostalih klubova.
Oni bi kao doveli Susa, al' ne da se plati vec na posudbu dok ne postane nas igrac. A yebo te.
I oko ovog Destra se vec danima intenzivno pise, nesto tu smrdi definitivno. Pa majke ti, ako pored veznjaka i lijevog beka za ovu crkavicu koju imaju za transfere prije dodje panj Destro, ja vise utakmice odgledat necu, nek' ga materi svojoj dovode.
Meni se cini da su oni odmah ispucali svoj bonus dovodjenjem Cercija, nema nikakvog zvucnog pojacanja do ljeta, dzabe se icemu nadamo. A to sto vec kaskamo za konkurentima, ma koga to ba briga, to je nebitno.
Ovo ostalo ako se sta bude dovodilo bit ce smece i raznorazni isprdci iz ostalih klubova.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Nekolicina nas je najavljivala da Seedorf djeluje inteligentnije nego Pippo. S tim da Pippo ima jači tim koliko toliko i da je Seedorf preuzeo tim naprasno u pola sezone bez odrađenih priprema. Meni je Pippo nenormalno drag kao igrač ali ruku na srce on veze nema sa ozbiljnim treniranjem. Zna se da je glavni razlog što je Seedorf otišao bio taj što ima muda reći neke stvari i nije poltron. Sutra će godina kako je Allegri otišao dakle 3 trenera za 364 dana pa to nije ni na nivou PL BiH. Ovaj klub svake godine tone sve dublje i dublje. Pare uopće nisu toliki problem. Milan i bez lige prvaka godišnje inkasira preko 200m eura. Kada se uradi kompletna rekonstrukcija tima prije svega uprave koja klub vodi u propast počevši od Barbare koja blage veze nema tek se tada možemo nadati boljim vremenima.nextterrain je napisao/la:
Berlu, Barbara i komplet uprava
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne diraj nam barbi, ona bar nekog klinca u ovom klubu radi za razliku od matorog konja.
Muntari misteriozno povrijedjen za sutra, a Armera lafo odmara, valjda se jadan umorio od toliko odigranih utakmica. U prevodu, nalazi se alibi da bi Siljo zaigrao, to je jasno, mora ljubimac igrati.
Inace bi sutra navodno trebali poceti Saravi, Pazzini i Cerci u napadu i zivo me zanima kako ce to funkcionisati, izgleda zanimljivo u svakom slucaju.
Muntari misteriozno povrijedjen za sutra, a Armera lafo odmara, valjda se jadan umorio od toliko odigranih utakmica. U prevodu, nalazi se alibi da bi Siljo zaigrao, to je jasno, mora ljubimac igrati.
Inace bi sutra navodno trebali poceti Saravi, Pazzini i Cerci u napadu i zivo me zanima kako ce to funkcionisati, izgleda zanimljivo u svakom slucaju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
ovaj napad mi djeluje solidno, volio bi vidjeli ovako nešto. Imaš Pazzinia kao centralnog koji djeluje u kaznenom, ElS kao brzog i prodornog i kome Pazini treba otvarati prostor, te Cercia koji je solidan tehničar i može centaršutem pronaći Pazzinia. Kad stavi Bonaventuru-Meneza-Ninga ili hondu to se ne zna ni ko šta igra, ni gdje se ko treba kretati. Menez kao igra centralnog a najvise se krece i vraca nazad po loptu i logično da ga nema u špicu, a od ove dvojice sa krila nikakve koristi, a i ako šta naprave nemaju nikoga u sredini, jer se Menez morao izvuci da bi njima dao loptu.rope11 je napisao/la:Ne diraj nam barbi, ona bar nekog klinca u ovom klubu radi za razliku od matorog konja.
Ovako napad ElS-Pazzo-Cerci izgleda stvarno solidno pa moglo bi se reći i pomalo močno.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma koja nam braco korist,kad su iza njih Poli,Muntari,Essien,Montolivo,De Jong ili ko vec od njih bude igrao.Budimo realni,od ovih svih nabrojanih jedino eto kao Monto malo odskace po kreativnosti,mada nije ni on Bog zna sta. Taman da napad cine Ronaldo - Ibra - Messi nista ne bi mogli napraviti sa ovakvom sredinom.
Ne znam za vas al ja sam se duboko razocarao,ne u klub ali u upravu istog,sve mi se povraca vise od njih.
Ne znam za vas al ja sam se duboko razocarao,ne u klub ali u upravu istog,sve mi se povraca vise od njih.
Haman da ipak pocinje Menez.
Ma davno sam ja skontao da je jedan od uzroka Saravijeve lose igre upravo to sto se Menez previse gura na krilo i gusi ga, drugacije bi bilo da imamo klasicnu devetku koja bi izvlacila igrace na sebe i otvarala prostor.
Mozda bi bilo pametno zarotirati ih jer ovom ocigledno ne odgovara igra predaleko od gola, mada bih najvise volio vidjeti formaciju sa dva napadaca, protiv reala su se sjajno nadopunjavali i slagali. Ne znam zasto ne opet probati nesto slicno, nije da imamo sta izgubiti jer gore od ove igre tesko da moze.
Ma davno sam ja skontao da je jedan od uzroka Saravijeve lose igre upravo to sto se Menez previse gura na krilo i gusi ga, drugacije bi bilo da imamo klasicnu devetku koja bi izvlacila igrace na sebe i otvarala prostor.
Mozda bi bilo pametno zarotirati ih jer ovom ocigledno ne odgovara igra predaleko od gola, mada bih najvise volio vidjeti formaciju sa dva napadaca, protiv reala su se sjajno nadopunjavali i slagali. Ne znam zasto ne opet probati nesto slicno, nije da imamo sta izgubiti jer gore od ove igre tesko da moze.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nakon one situacije sa Muntarijem ocekivao sam da se danas oglase iz kluba i kazu kako je Muntari suspendovan i kaznjen a oni supljiraju s povredom. Nema tu autoriteta
Il Club più titolato al mondo!
- Sky ****: Liverpool winger Suso agrees four-year contract with AC Milan.
Odradio je ljekarski, agent njegov kaze jos se ne zna hoce li odmah u januaru poceti avanturu sa Milanom ili na ljeto. Suso-u proslog ljeta ponudjen potpis novog ugovora, ali on je to odbio jer nije imao garancije da ce igrati u prvom timu Liverpoola, pa valjda odatle i ova situacija da ne igra gotovo nikako u Liverpulu ove sezone. Kad je vec tako, onda zasto ne ostati odmah u Milanu i lagano se privikavati na Seria A, a ako se dokaze onda neka od naredne sezone ordinira na sredini i povezuje taj nas napad i zadnju liniju.
Cuj Destro je blizu Milana, ali prvo treba Pazzini da ode. Pa gdje da ode, moze u Parma ili slican klub. Cini mi se da je Roma vec rekla da oni ne zele Pazzinija.
Ja sad ocekujem da vrate Balotelija na posudbu uz otkupnu klauzulu od nekih 8-9 miliona.
Takodjer ocekujem da na kraju sezone Cercija negdje posude, tacnije trampe za opet nekog igraca (mozda bas Destra, jer se ovako i Cerci ocekivao jos pocetkom ove sezone). Na kraju se nece znati kome je Milan koga posudio, a nijedan igrac nije Milanoc.
Odradio je ljekarski, agent njegov kaze jos se ne zna hoce li odmah u januaru poceti avanturu sa Milanom ili na ljeto. Suso-u proslog ljeta ponudjen potpis novog ugovora, ali on je to odbio jer nije imao garancije da ce igrati u prvom timu Liverpoola, pa valjda odatle i ova situacija da ne igra gotovo nikako u Liverpulu ove sezone. Kad je vec tako, onda zasto ne ostati odmah u Milanu i lagano se privikavati na Seria A, a ako se dokaze onda neka od naredne sezone ordinira na sredini i povezuje taj nas napad i zadnju liniju.
Cuj Destro je blizu Milana, ali prvo treba Pazzini da ode. Pa gdje da ode, moze u Parma ili slican klub. Cini mi se da je Roma vec rekla da oni ne zele Pazzinija.
Ja sad ocekujem da vrate Balotelija na posudbu uz otkupnu klauzulu od nekih 8-9 miliona.
Takodjer ocekujem da na kraju sezone Cercija negdje posude, tacnije trampe za opet nekog igraca (mozda bas Destra, jer se ovako i Cerci ocekivao jos pocetkom ove sezone). Na kraju se nece znati kome je Milan koga posudio, a nijedan igrac nije Milanoc.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Milan intensified contacts with Zenit regarding Axel Witsel, according to #MediaSet.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Vapimo za takvom tipom igrača
Da se razumijemo, ako ce se riješit Esiena i Muntarija nemam ništa protiv
Da se razumijemo, ako ce se riješit Esiena i Muntarija nemam ništa protiv
Il Club più titolato al mondo!
Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi il' su ludi. Pa yebemu majku znate li dovesti yebenog klasičnog centralnog veznjaka znači CMF ne DMF ne AMF nego yebeni CMF. Nisu doveli takvog igrača od Montoliva 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- nextterrain
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi il' su ludi. Pa yebemu majku znate li dovesti yebenog klasičnog centralnog veznjaka znači CMF ne DMF ne AMF nego yebeni CMF. Nisu doveli takvog igrača od Montoliva
kako nisu,ima Poli
Witzel bi bio dobro pojacanje, al' mozes misliti sto bi taj pristao doci u Milan, a da ne pricam sto ovi nasi imaju novca za to.
Na trzistu vrijedi preko 30 miliona tako da sve ispod 20-25 ne dolazi u obzir, a mi nemamo ni za nekog otpatka iz lige za 5 miliona vec se i tu traze igraci sa isteknutim ugovorom, a kamo li za ovog.
Mada ce definitivno vrhunac debilizima biti dovodjenje Destra. Al' ono bas vrhunac, nema dalje.
Znaci, ekipa ti place za dobrim veznjakom i lijevim bekom, a ovi zapeli za mrtvog otpatka Rome iako je napadac nesto sto nam u ovom momentu ni najmanje ne treba, a pogotovo ne neki prosjecni likovi.
To je toliko zapelo za njega da se nudio Saravi i Pazzini, sreca pa su obojica to odbili tako da nam je to spas da odustanu od njega. I to hej, 20 miliona hoce dati za njega, pa halo majmuni jedni.
Na trzistu vrijedi preko 30 miliona tako da sve ispod 20-25 ne dolazi u obzir, a mi nemamo ni za nekog otpatka iz lige za 5 miliona vec se i tu traze igraci sa isteknutim ugovorom, a kamo li za ovog.
Mada ce definitivno vrhunac debilizima biti dovodjenje Destra. Al' ono bas vrhunac, nema dalje.
Znaci, ekipa ti place za dobrim veznjakom i lijevim bekom, a ovi zapeli za mrtvog otpatka Rome iako je napadac nesto sto nam u ovom momentu ni najmanje ne treba, a pogotovo ne neki prosjecni likovi.
To je toliko zapelo za njega da se nudio Saravi i Pazzini, sreca pa su obojica to odbili tako da nam je to spas da odustanu od njega. I to hej, 20 miliona hoce dati za njega, pa halo majmuni jedni.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jah, gdje njega da zaboravimnextterrain je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi il' su ludi. Pa yebemu majku znate li dovesti yebenog klasičnog centralnog veznjaka znači CMF ne DMF ne AMF nego yebeni CMF. Nisu doveli takvog igrača od Montoliva
kako nisu,ima Poli
Večeras prenos kupa na SK1 i to u HD-u, da se mogu malo nervirati
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ma nista nerviranje vise,totalno se iskljuciti veceras i gledat ih opusteno,bez naprezanja. Od sad tako radim 
Ma ja sam u zadnje vrijeme gledao samo krajnji rezultat na livescoreu. Zadnja tekma koju sam pregledao je bila kad smo Napolija dobili 2-0.UrbyEmanuelson je napisao/la:Ma nista nerviranje vise,totalno se iskljuciti veceras i gledat ih opusteno,bez naprezanja. Od sad tako radim
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 1 gost.