AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 13 jan 2015, 15:28

Essien will leave Milan at the end of the season and Galliani will try to offload Muntari in the summer :opaopa: :opaopa:

idemo vecreas po pobjedu abd :P

Spominje se trampa izmedju nas i Real Madrida, De Sciglio bi krenuo put Madrida a nama Illaramendi, sto se mene tice moze odmah, ne cekati ljeto, jos ljudima poslat poklon bon u visini 100KM :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2015, 15:33

milanist je napisao/la: Essien will leave Milan at the end of the season and Galliani will try to offload Muntari in the summer :opaopa: :opaopa:

idemo vecreas po pobjedu abd :P

Spominje se trampa izmedju nas i Real Madrida, De Sciglio bi krenuo put Madrida a nama Illaramendi, sto se mene tice moze odmah, ne cekati ljeto, jos ljudima poslat poklon bon u visini 100KM :D
:pray:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 jan 2015, 16:19

rope11 je napisao/la:Witzel bi bio dobro pojacanje, al' mozes misliti sto bi taj pristao doci u Milan, a da ne pricam sto ovi nasi imaju novca za to. :lol:
Na trzistu vrijedi preko 30 miliona tako da sve ispod 20-25 ne dolazi u obzir, a mi nemamo ni za nekog otpatka iz lige za 5 miliona vec se i tu traze igraci sa isteknutim ugovorom, a kamo li za ovog.

Mada ce definitivno vrhunac debilizima biti dovodjenje Destra. Al' ono bas vrhunac, nema dalje.
Znaci, ekipa ti place za dobrim veznjakom i lijevim bekom, a ovi zapeli za mrtvog otpatka Rome iako je napadac nesto sto nam u ovom momentu ni najmanje ne treba, a pogotovo ne neki prosjecni likovi.
To je toliko zapelo za njega da se nudio Saravi i Pazzini, sreca pa su obojica to odbili tako da nam je to spas da odustanu od njega. I to hej, 20 miliona hoce dati za njega, pa halo majmuni jedni. :crazy:
Za 30 milijuna mozes dovesti vrhunskog veznjka, ofanzivmog veznog, a ne Wizela koji je slican igrač Felainiu...treba bam igrac poput Ruy Coste i igrati klasicni 4-4-2 s manjim izmjenama, a nikako 4-3-3

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 jan 2015, 16:33

FaraonTM je napisao/la:Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi il' su ludi. Pa yebemu majku znate li dovesti yebenog klasičnog centralnog veznjaka znači CMF ne DMF ne AMF nego yebeni CMF. Nisu doveli takvog igrača od Montoliva :oops:
Maksuz sam protabirio youtube i gledao malo Susoa, momcic ima finu tehniku i forsira onu poznatu Ronaldinho fintu (koja nerijetko mu i prolazi :) ), ali jebote i on je samo jedan u nizu desnih krila. :plac:
Obzirom da ima finu tehniku i zna dati loptu prema napred, ja bih njega probao na ofanzivnom veznom, njega i/ili Hondu pa neka se bore, kad vec neces da dovodis klasicnog ofanzivnog veznog.
A na CM imamo i Ginkela, samo ne smijes ga staviti u pocetni sastav, znas da ce se povrijediti za narednu utakmicu.

Cuj, Milan zeli dati 4 miliona za posudbu Destra do kraja sezone, a onda dati Romi Saravija kao ostatak duga za otkup Destrovog ugovora. Pff
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2015, 16:42

Batva je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi il' su ludi. Pa yebemu majku znate li dovesti yebenog klasičnog centralnog veznjaka znači CMF ne DMF ne AMF nego yebeni CMF. Nisu doveli takvog igrača od Montoliva :oops:
Maksuz sam protabirio youtube i gledao malo Susoa, momcic ima finu tehniku i forsira onu poznatu Ronaldinho fintu (koja nerijetko mu i prolazi :) ), ali jebote i on je samo jedan u nizu desnih krila. :plac:
Obzirom da ima finu tehniku i zna dati loptu prema napred, ja bih njega probao na ofanzivnom veznom, njega i/ili Hondu pa neka se bore, kad vec neces da dovodis klasicnog ofanzivnog veznog.
A na CM imamo i Ginkela, samo ne smijes ga staviti u pocetni sastav, znas da ce se povrijediti za narednu utakmicu.

Cuj, Milan zeli dati 4 miliona za posudbu Destra do kraja sezone, a onda dati Romi Saravija kao ostatak duga za otkup Destrovog ugovora. Pff
Za mene lično Suso je još samo jedan ofanzivac kojih imamo gomilu, to što on igra poziciju ofanzivnog veznog ili krila ne znači da on zna odigrati centralnog veznog koji zna dati loptu a nama upravo takav igrač fali. Dakle Suso nije rješenje za tu poziciju, što se tiče Ginkela on je samo neki potencijal. Prošlo je pola sezone on nije sastavio dvije utakmice i kako da očekuješ od takvog igrača (u takvoj formi) da ti donese neku prevagu. :crazy:

U ekipi imaš Muntarija, Essiena, De Jonga, Polija i Montoliva kao veznjake. Od te petorice jedan kao zna igrati fudbal ostali su klasični destruktivci. Onda otvoriš transfer špekulacije i vidiš da se Milan intersuje za Illaramendia, Maria Suareza, Witsela od veznjaka, i to svaki od njih je destruktivac. I hajde sad ti meni reci da to nije yebavanje u zdrav mozak :oops:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jan 2015, 17:11

ja bih najviše volio 4-4-2 formaciju sa de Jongom i Montolivom u sredini,a na krilima Jack i Cerci,a u vrhu napada Menez i Šaravi.Imamo prodornost po krilima i dva brza igrača u vrhu koja mogu svojom tehnikom i brzinom dosta napraviti,ali mi nismo Pippo :roll:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2015, 17:21

Još večeras da ispadnemo iz kupa da nas opet Sassuolo uzme i da ne pogledam više utakmice Milana do nekih boljih vremena :kafa:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2015, 17:31

Ja mislim da cemo ih satrati danas, ne znam sto. Valjda radi osvete. A i ne mogu nas vala dva puta za redom dobiti, nema sanse. :tralala:

Znaci ipak pocinju Cerci Pazzini i Saravi. Lajkam tu informaciju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2015, 17:38

rope11 je napisao/la:Ja mislim da cemo ih satrati danas, ne znam sto. Valjda radi osvete. A i ne mogu nas vala dva puta za redom dobiti, nema sanse. :tralala:

Znaci ipak pocinju Cerci Pazzini i Saravi. Lajkam tu informaciju.
A tebe inače osjećaj nikad ne vara :P

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2015, 19:32

Pa moram priznati da mi je u zadnje vrijeme intuicija skroz oslabila, ne mogu se vise uzdati u nju kao prije. Al' pusti to, ovo veceras dobijamo sto posto. :P

FORZA MILAN !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2015, 19:41

rope11 je napisao/la:Pa moram priznati da mi je u zadnje vrijeme intuicija skroz oslabila, ne mogu se vise uzdati u nju kao prije. Al' pusti to, ovo veceras dobijamo sto posto. :P
A do prije par godina nije ti ni trebala intuicija znao bi da ove poluekipe deremo laganini :cry:

A vala i red je da dobijemo večeras, sramota više brate dragi :roll:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jan 2015, 20:29

MILAN: Abbiati; Abate, Alex, Zapata, De Sciglio; Poli, De Jong, Bonaventura; Cerci, Pazzini, El Shaarawy

AgentttB
Kontakt:

Post Postao/la AgentttB » 13 jan 2015, 20:40

slika

Pola sata prije utakmice! :njanjanja:
@francobaresi

-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 jan 2015, 20:44

AgentttB je napisao/la:slika

Pola sata prije utakmice! :njanjanja:
Neka neka :clap:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 jan 2015, 20:49

Bravo navijaci,ko' da su mene pitali!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2015, 21:00

Dobro je, nema Zaze i Berardija. :rol:

FORZA MILAN !

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 13 jan 2015, 21:02

Daj neko na pp link da gledam Milan, nece mi online SK1. :(
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jan 2015, 21:22

Opet bezidejno u pm, sredina ko da i ne postoji. :facepalm: Ovo ti je daj loptu Saraviju i Cerciju i moli boga da nesto urade, drugacije ni necemo dati gola.

Siljo opet usrao tri dobre prilike :facepalm:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 13 jan 2015, 21:31

rope11 je napisao/la:Opet bezidejno u pm, sredina ko da i ne postoji. :facepalm: Ovo ti je daj loptu Saraviju i Cerciju i moli boga da nesto urade, drugacije ni necemo dati gola.

Siljo opet usrao tri dobre prilike :facepalm:

Koja bolan sredina??? Bolje bi igralo 4 klinca iz mahale, nego ovi levati....čemar i jad
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 13 jan 2015, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 13 jan 2015, 21:33

Ovog Šilju svako lomi na krilu :facepalm:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []