idemo vecreas po pobjedu abd
Spominje se trampa izmedju nas i Real Madrida, De Sciglio bi krenuo put Madrida a nama Illaramendi, sto se mene tice moze odmah, ne cekati ljeto, jos ljudima poslat poklon bon u visini 100KM
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
milanist je napisao/la: Essien will leave Milan at the end of the season and Galliani will try to offload Muntari in the summer![]()
![]()
idemo vecreas po pobjedu abd
Spominje se trampa izmedju nas i Real Madrida, De Sciglio bi krenuo put Madrida a nama Illaramendi, sto se mene tice moze odmah, ne cekati ljeto, jos ljudima poslat poklon bon u visini 100KM
Za 30 milijuna mozes dovesti vrhunskog veznjka, ofanzivmog veznog, a ne Wizela koji je slican igrač Felainiu...treba bam igrac poput Ruy Coste i igrati klasicni 4-4-2 s manjim izmjenama, a nikako 4-3-3rope11 je napisao/la:Witzel bi bio dobro pojacanje, al' mozes misliti sto bi taj pristao doci u Milan, a da ne pricam sto ovi nasi imaju novca za to.![]()
Na trzistu vrijedi preko 30 miliona tako da sve ispod 20-25 ne dolazi u obzir, a mi nemamo ni za nekog otpatka iz lige za 5 miliona vec se i tu traze igraci sa isteknutim ugovorom, a kamo li za ovog.
Mada ce definitivno vrhunac debilizima biti dovodjenje Destra. Al' ono bas vrhunac, nema dalje.
Znaci, ekipa ti place za dobrim veznjakom i lijevim bekom, a ovi zapeli za mrtvog otpatka Rome iako je napadac nesto sto nam u ovom momentu ni najmanje ne treba, a pogotovo ne neki prosjecni likovi.
To je toliko zapelo za njega da se nudio Saravi i Pazzini, sreca pa su obojica to odbili tako da nam je to spas da odustanu od njega. I to hej, 20 miliona hoce dati za njega, pa halo majmuni jedni.
Maksuz sam protabirio youtube i gledao malo Susoa, momcic ima finu tehniku i forsira onu poznatu Ronaldinho fintu (koja nerijetko mu i prolaziFaraonTM je napisao/la:Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi il' su ludi. Pa yebemu majku znate li dovesti yebenog klasičnog centralnog veznjaka znači CMF ne DMF ne AMF nego yebeni CMF. Nisu doveli takvog igrača od Montoliva
Za mene lično Suso je još samo jedan ofanzivac kojih imamo gomilu, to što on igra poziciju ofanzivnog veznog ili krila ne znači da on zna odigrati centralnog veznog koji zna dati loptu a nama upravo takav igrač fali. Dakle Suso nije rješenje za tu poziciju, što se tiče Ginkela on je samo neki potencijal. Prošlo je pola sezone on nije sastavio dvije utakmice i kako da očekuješ od takvog igrača (u takvoj formi) da ti donese neku prevagu.Batva je napisao/la:Maksuz sam protabirio youtube i gledao malo Susoa, momcic ima finu tehniku i forsira onu poznatu Ronaldinho fintu (koja nerijetko mu i prolaziFaraonTM je napisao/la:Ja stvarno ne znam jesu li oni glupi il' su ludi. Pa yebemu majku znate li dovesti yebenog klasičnog centralnog veznjaka znači CMF ne DMF ne AMF nego yebeni CMF. Nisu doveli takvog igrača od Montoliva), ali jebote i on je samo jedan u nizu desnih krila.
![]()
Obzirom da ima finu tehniku i zna dati loptu prema napred, ja bih njega probao na ofanzivnom veznom, njega i/ili Hondu pa neka se bore, kad vec neces da dovodis klasicnog ofanzivnog veznog.
A na CM imamo i Ginkela, samo ne smijes ga staviti u pocetni sastav, znas da ce se povrijediti za narednu utakmicu.
Cuj, Milan zeli dati 4 miliona za posudbu Destra do kraja sezone, a onda dati Romi Saravija kao ostatak duga za otkup Destrovog ugovora. Pff
A tebe inače osjećaj nikad ne vararope11 je napisao/la:Ja mislim da cemo ih satrati danas, ne znam sto. Valjda radi osvete. A i ne mogu nas vala dva puta za redom dobiti, nema sanse.![]()
Znaci ipak pocinju Cerci Pazzini i Saravi. Lajkam tu informaciju.
A do prije par godina nije ti ni trebala intuicija znao bi da ove poluekipe deremo laganinirope11 je napisao/la:Pa moram priznati da mi je u zadnje vrijeme intuicija skroz oslabila, ne mogu se vise uzdati u nju kao prije. Al' pusti to, ovo veceras dobijamo sto posto.

Neka nekaAgentttB je napisao/la:
Pola sata prije utakmice!
rope11 je napisao/la:Opet bezidejno u pm, sredina ko da i ne postoji.Ovo ti je daj loptu Saraviju i Cerciju i moli boga da nesto urade, drugacije ni necemo dati gola.
Siljo opet usrao tri dobre prilike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.