BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ajde ako neko planira ostajat budan do Damira, nek mi se javi u PM da mi ucini jednu uslugicu 

SAMO ČELIK !
treba Vipera probuditi

Džumhur, Damir - Mecir, Miloslav (3-6) (2-6) to ce bit laganih 0-2. mnogi ce sad rec pa gdje ce neko dobit prvog nositelja tako ubjedljivo a ja cu rec da se priceka 5 sati..
i jos ne mogu da vjerujem da je na mecira ovako mala kvota (1,85) s obzirom da igra protiv prvog nositelja..
i jos ne mogu da vjerujem da je na mecira ovako mala kvota (1,85) s obzirom da igra protiv prvog nositelja..

Jest drugshminka je napisao/la:treba Vipera probuditi![]()
![]()

SAMO ČELIK !
štaš se buditi, evo ti je BMW i tačan rezultat napisao 

Ma joj ne mogu ti opisat kolko volim ove pesimiste, uvijek nestanu kad se obrukaju
Treba biti realan, zrijeb je katastrofa, jos uzevsi u obzir koliko mu je malo falilo do MD, ali i treba reci da je Damir ipak blagi favorit, jer od Mecira se pravi Nadal
Idemo igrati, nisu sva trojica bezveze otisla dole, a i mi se ne budimo bezveze

Treba biti realan, zrijeb je katastrofa, jos uzevsi u obzir koliko mu je malo falilo do MD, ali i treba reci da je Damir ipak blagi favorit, jer od Mecira se pravi Nadal

SAMO ČELIK !
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
BMW je uvijek pesimista. Naljedio punjenu papriku. 
Ustat se oko pola 6 - 6, ne vjerujem da će početi do tad. Da čekam glupo mi, šta ću radit do 5? Ne igraju ni Mirza ni Juka.

Ustat se oko pola 6 - 6, ne vjerujem da će početi do tad. Da čekam glupo mi, šta ću radit do 5? Ne igraju ni Mirza ni Juka.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kakav pesimista, lik je optimista, navija za Mecira 

obrukajuViper je napisao/la:Ma joj ne mogu ti opisat kolko volim ove pesimiste, uvijek nestanu kad se obrukaju![]()
Treba biti realan, zrijeb je katastrofa, jos uzevsi u obzir koliko mu je malo falilo do MD, ali i treba reci da je Damir ipak blagi favorit, jer od Mecira se pravi NadalIdemo igrati, nisu sva trojica bezveze otisla dole, a i mi se ne budimo bezveze
![]()

Na tri listica sam odigrao protiv Damira. Obori me brateeeee

-
- Kontakt:
problem je sto ces ranije fulat , al brkic sigurno uzima ovog anonimusaVGS je napisao/la:Na tri listica sam odigrao protiv Damira. Obori me brateeeee![]()
![]()
![]()
![]()

- masteRofPoker
- Kontakt:
Meni je samo bezveze komentarisati protivnika tj. odredenog igraca a da ga niste gledali. Mislim da to nema nikakvog osnova.
Mecir je favorit veceras pa neka to vidi kako ko hoce. Inat i veci moral je ono sto Damiru moze donijeti pobjedu. Nije Mecir los sa osnovne linije, pusti ti sto si nasao koliko je visok. Jako nezgodan igrac. Velika mana mu je sto se cesto iskljuci iz meca i napravi dosta UE.
Posto Damir igra bolje kada je otpisan, onda tipujem pobjedu na Damira.
Rekao bih i da Setkic nema nikakve sanse a Tomo je potencijalno iznenadenje ako smanji broj UE sa osnovne linije.
Sretno decki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mecir je favorit veceras pa neka to vidi kako ko hoce. Inat i veci moral je ono sto Damiru moze donijeti pobjedu. Nije Mecir los sa osnovne linije, pusti ti sto si nasao koliko je visok. Jako nezgodan igrac. Velika mana mu je sto se cesto iskljuci iz meca i napravi dosta UE.
Posto Damir igra bolje kada je otpisan, onda tipujem pobjedu na Damira.
Rekao bih i da Setkic nema nikakve sanse a Tomo je potencijalno iznenadenje ako smanji broj UE sa osnovne linije.
Sretno decki.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- invincible1921
- Kontakt:
zasto je na dzumhuru ovolika kvota ako je prvi nosilac kvalifikacija
kakv je ovaj slovak

=\_1921_/=
Mecir nije ništa posebno, solidan servis i forhend, bekend nikakav, nema snage u njemu, samo gura lopticu. Damir ga sigurno može dobiti, svaki udarac mu je bolji od Mecirovog, osim prvog servisa naravno. Recept je jednostavan, duboke loptice, promjene ritma i to je to. Sve bi to bilo lako i poprilično jednostavno da Damir nije lud kao što jeste.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hoce biti kakvog streama ? 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
prvi nosioc na teren 11 :SVirtu4l je napisao/la:Neće.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Jbg, svakako je samo jedan teren pokriven kamerama u kvalama, neko je ranije napisao da je to teren br. 3.
Ima bet365... jbg...
Ima bet365... jbg...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Ljiljani87
- Kontakt: