Ja Husrefu u zadnjem mandatu zamjeram samo sto nije imao isti odnos prema igracima kao prije neku godinu, tj jedan Suljic mu je svasta smio reci i protiviti mu se, dok recimo tamo neke 2006-7 taj isti Suljic bi za te stvari nogu dobio od Husrefa...e sad moguce je i zbog tih srcanih problema da nije smio previse da se uzbudjuje pa vidjecemo kako ce to kod vas biti, ako bude i upola imao onog autoriteta kao nekad vjerujem da cete dobro proci sa njimPupi04 je napisao/la:Odlican izbor za trenera![]()
Sarajlice kakvo je Husrefovo zdravstveno stanje![]()
Kod nas svaki trener ima program ujutro kod Kabila pa trening pa pregledi onda opet trening i navecer mu ugrade kateter da mirnije spava
FK Sloboda (opšte diskusije)
Re: FK Sloboda (opšte diskusije)
Pyro is not a crime !
KOD Husrefa nece nehljebovici i stele igrat igrat cete dobar nogoomet u to sam uvjeren ako mu azo dovede ono sto on bude htio
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma samo da igrači trče, poćeraj Husrefe 

Husref će sasvim sigurno imati odriješene ruke, barem što se tiče Azmira. Predsjednik je naglasio da će se sve raditi uz konsulatacije s trenerom i da će pojačanja biti po njegovoj želji, tako da nema brige. Pred Musemićem je u tom slučaju jedan krajnje jednostavan zadatak, a to je biti bolji od dvojca iz Bijeljine.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobili ste odlicnog trenera,zdravlje mu je sad dobro koliko ja znam i ako vam je cilj samo ostanak u ligi to ce te bez problema odraditi sa njim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobar je Husref trener, cak mislim da nije nista losiji od Kodre i sl. Valjda dobije materijala da napravi dobar tim.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On je sa veoma losom ekipom koju smo mi tad imali zavrsio na 2. mjestu na polusezoni zato sto je pritiskao dosta..e sad nisam upoznat sa kvalitetom igraca slobode ali morate ostati u ligi ove godine
-
- Kontakt:
Uz napomenu da mu je u napadu igrao Komazec koji je bio u top formi ali zato je ostatak ekipe bio u najmanju ruku kriminalan (karić, osmanagić, todorović, bišanović, vusljanin, travančić "alkos"...)!MortemHz je napisao/la:On je sa veoma losom ekipom koju smo mi tad imali zavrsio na 2. mjestu na polusezoni zato sto je pritiskao dosta..e sad nisam upoznat sa kvalitetom igraca slobode ali morate ostati u ligi ove godine

Ne vjerujem da mu može biti gore u slobodi, pogotovu eto što je ovaj husić obećao pojačanja koje šef bude želio!

Od najruznijeg do najljepseg grba preko noci tek tako.
samo Sloboda
Jos da je i Husref danas na sjednici, bilo bi jos bolje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sluzbeni profili naseg kluba na drustvenim mrezama:
Facebok: http://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false;
Twitter: twitter.com/FKSlobodaTuzla
Instagram: instagram.com/fksloboda.tuzla
YouTube: http://www.youtube.com/user/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false;
Google+: plus.google.com/+FKSlobodaTuzla
Stadion Tušanj: http://www.facebook.com/StadionTusanj" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa eto, ko nije, neka nas zaprati
Facebok: http://www.facebook.com/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false;
Twitter: twitter.com/FKSlobodaTuzla
Instagram: instagram.com/fksloboda.tuzla
YouTube: http://www.youtube.com/user/FKSlobodaTuzla" onclick="window.open(this.href);return false;
Google+: plus.google.com/+FKSlobodaTuzla
Stadion Tušanj: http://www.facebook.com/StadionTusanj" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa eto, ko nije, neka nas zaprati

Šta je ovo, pitar neki vam uletio na stranicu 

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
A de nek mi rekne neko razliku izmedju starog i ovog novog grba. Izvinjavam se na pitanju al nepratim nesto puno ostale klubove u PLBIH. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ovaj sad grb sto ga vidis je slican onom starom prije rata ..samo nema srp i cekicBuzdovan je napisao/la:A de nek mi rekne neko razliku izmedju starog i ovog novog grba. Izvinjavam se na pitanju al nepratim nesto puno ostale klubove u PLBIH.

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
E hvala objasnio si.SaltCityAttack je napisao/la:ovaj sad grb sto ga vidis je slican onom starom prije rata ..samo nema srp i cekicBuzdovan je napisao/la:A de nek mi rekne neko razliku izmedju starog i ovog novog grba. Izvinjavam se na pitanju al nepratim nesto puno ostale klubove u PLBIH...onaj od rata pa na dalje kojeg smo korisitli je molerski

FC Bayern München - Mia San Mia
Evo ovdje da citiram, moramo poštovati restrukturiranje foruma, vaš forum i forumaše.

Slatinash_7 je napisao/la:Koja to onda ekipa u BiH zasluzuje uopste da se gleda fudbal,pogledaj malo prosjek gledaoca kod Sirokog,Zrinjskog,Sarajeva i Zelje(bez derbija)pogledaj malo koliko gledaoca bude u Travniku,Vitezu i ostalim ekipama koje su za nas svemirski brod pa smo opet po posjeti medju TOP 5 sigurno ove sezone..Ovi igraci ne zasluzuju NAS navijace!Pupi04 je napisao/la:Nije covjek marke ulozio, i ovaj bus prica kaze da je osvojio na kocki, uzeo nekog sofera jedan na jedan i sta ce sa busom kad mu treba kamion.
Sto nas je vise na tribinama pljuvaci ne dolaze do izrazaja.
Ako nas ne bude 4000 konstantno na utakmicama ne zasluzujemo mi ne evropsku nego bilo kakvu Slobodu, sve su drugi zavrsili za nas e pa da vidimo mozemo li klubu donijeti 20 000 KM po utakmici.
Prosječna posjeta po klubovima
1. Željezničar 3.743
2. Zrinjski 2.743
3. Sloboda 2.671
4. Borac 2.286
5. Sarajevo 2.229
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
-
- Kontakt:
Vugdalic direktor svih direktora, tako je predsjednice

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo je igralo sa svakom jacom ekipom u gostima i jos derbi nije igran na Kosevu tako da ce se ova brojka povecati u drugom dijelu puno 

Paša, ovo je tema Slobode, ovdje nikog ne interesuje tvoj ni moj klub, uz dužno poštovanje. Ovo je postavljeno zbog diskusije navijača Slobode i njihovog kluba. Prema tome, bez obzira što je tema za opšte diskusije, na kojoj mogu svi diskutovati, to ne znači da se može pisati o nekom drugom klubu.MortemHz je napisao/la:Sarajevo je igralo sa svakom jacom ekipom u gostima i jos derbi nije igran na Kosevu tako da ce se ova brojka povecati u drugom dijelu puno
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Pozdrav komšije,interesuje me Vaše mišljenje o Mirzi Hasanoviću igrao je nekada za Slobodu,došao je kod nas na probu .Šta možemo očekivati od njega?